Welkom Kennismaking Werkwijze Prijsstelling Contact
Werkwijze

Kennismaking bij mij thuis
Het eerste oriënterende, geheel vrijblijvende en kosteloze kennismakingsgesprek met Ensemble vindt bij mij thuis in Nigtevecht plaats. U kunt zich nader laten informeren over wie ik ben, op welke wijze ik werk, en wat de mogelijkheden zijn die ik u kan bieden.
Voor dit gesprek dient u maximaal 45 minuten te reserveren.

Persoonlijk intakegesprek bij u thuis
Voor het intakegesprek, een uitgebreid gesprek met als doel een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wie u bent en wie u zoekt, bezoek ik u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving.
Voor dit gesprek dient u 2 uur te reserveren.

Opstellen van uw persoonsbeschrijving en partnerprofiel
Het intakegesprek comprimeer ik, in nauw overleg met u, tot uw geanonimiseerde persoonsbeschrijving en het door u gewenste partnerprofiel. De door u geaccordeerde beschrijvingen vormen de basis in mijn zoektocht voor u. Uw persoonsbeschrijving complementeer ik met uw foto.

Persoonlijke partnerbemiddeling
Met de door u geaccordeerde persoonsbeschrijving en partnerprofiel ga ik voor u direct op zoek naar de gewenste levenspartner. De bemiddelingsduur bedraagt achttien maanden. In sommige situaties, zal ik gedurende mijn zoekperiode een advertentie voor u plaatsen in een landelijk dagblad.

Persoonlijke advisering tijdens partnerbemiddeling
Wanneer ik mijn zoektocht voor u uitvoer, houd ik met een vaste regelmaat, volgens uw wensen en onze afspraak, contact met u over de voortgang. Van eventuele wijzigingen in uw persoonlijke situatie houdt u mij uiteraard op de hoogte.

Persoonlijke advisering na partnerbemiddeling
Wanneer de kennismaking en vervolgontmoetingen geleid hebben tot een succesvolle partnerbemiddeling, blijf ik nog zes maanden beschikbaar voor uw vragen.

Gun uzelf een stap