'Bemiddelt met verve'

Ensemble relatiebemiddeling voor kunst-en cultuurliefhebbers van 50 jaar en ouder

Slimme, leergierige en nieuwsgierige vrouw, 75

Academica, Zuid-Holland

Zij is een enthousiaste, gastvrije, fitte, initiatiefrijke en intelligente vrouw met levenslust en een prettige, jeugdige uitstraling. Ze kleedt zich modieus en oogt jonger dan haar leeftijd. Met veel plezier zingt ze in een koor, neemt ze deel aan twee leesclubs, volgt regelmatig cursussen,  doet aan fitness, wandelt veel, zij geniet erg van de natuur. Bijna alles doet ze op de fiets. Met trouwe vrienden geniet ze van lekker eten en van culturele activiteiten. Haar dochters kennen haar als een hele leuke moeder die altijd in is om iets te ondernemen, iets geks te gaan doen. Een vrouw met een rijke fantasie, hartelijk, met humor, onhandig en ook wat chaotisch. Ze is slim, leergierig, nieuwsgierig en heeft een enorm brede interesse in wetenschap, wiskunde, natuurkunde, architectuur, astronomie, enz. Dagelijks leest ze de VK en ook veel literatuur. Regelmatig bezoekt ze theater en dans, musea, muziek optredens en (foto) tentoonstellingen. Zelf reist ze het liefst binnen Europa, ook vaak in Nederland, en bij voorkeur een beetje luxe.

De man die ik voor haar zocht en vond is een man met een onderzoekende geest, erudiet, respectvol, geduldig,  rustig en ook heel lief. Hij is een man uit het noorden van het land met leuke initiatieven. Bij hem kan ze totaal zichzelf zijn en ze genieten van lange afstanden wandelen, uitgaan, goede gesprekken en elkaars aanwezigheid.

Geslaagd - Ensemble

Muzikale, sportieve en handige man, 84

Academicus, weduwnaar, Noord-Holland

Hij is een keurige, slanke en energieke man met een brede belangstelling, een goed luisteraar die niet snel op de voorgrond treedt. Met veel plezier neemt hij weer pianolessen en volgt hij met enige regelmaat een cursus bij HOVO.

Tweemaal per week tennist hij nog redelijk fanatiek en doet aan pilates. Bewegen en gezond blijven is belangrijk voor hem om geestelijk en lichamelijk fit te blijven.

Zijn fijne jaren 30-huis, dat klassiek is ingericht, staat in een statige buurt in een stad nabij duinen en het strand, daar wandelt hij regelmatig.

Hij heeft wetenschappelijke interesse maar vindt het plezierig ook praktisch te werk te gaan (houtbewerking, maken van meubilair).

Het contact met zijn kleine familie en vrienden is goed.

Het luisteren naar klassieke muziek en jazz, het bijwonen van concerten en bezoek aan musea behoren naast gezellig tafelen tot zijn favoriete bezigheden. Ook maakt hij graag reizen, zowel binnen als buiten Europa.

De vrouw die ik hem voorstelde en met wie hij heel gelukkig is, is innemend, sociaal, intelligent en aantrekkelijk. Met haar deelt hij meerdere belangstellingen, waaronder muziek(maken) en sport. Zij gaan samen veel op stap en hebben inmiddels een liefdevolle relatie opgebouwd.

Geslaagd - Ensemble

Levendige, natuurminnende vrouw, 78

Academica, weduwe, Gelderland

Een sterke, vrolijke, intelligente en enthousiaste vrouw die altijd bereid is een ander te helpen. Zij is nieuwsgierig en leergierig, een snelle denker die graag veel kennis vergaart. Zij straalt charme uit, mede door haar kleurrijke en smaakvolle kleding met bijpassende sieraden, in haar sfeervolle woonboerderij die omgeven is door meerdere prachtig samengestelde bloementuinen op kleur, vorm en soort. Het is er een oase van rust, hier voelt zij zich thuis en leeft zij van dag tot dag. Ze geniet enorm van klassieke muziek, leest veel, schildert graag en neemt deel aan een leesclub en filmclub. Met vrienden onderhoudt ze warme banden maar mist de relatie met een geliefde.

De man die zij zocht en vond is een prettige en slimme man met een grote liefde voor en kennis van muziek. Hij is goed verzorgd, heeft een fijne familie- en vriendenkring en een aangename leefstijl. Zij genieten, in de weekenden, van elkaars gezelschap en gaan regelmatig naar concerten en tentoonstellingen. In 2023 staan meerdere muziekreizen op het programma.

Geslaagd - Ensemble

Charmante en verrassende vrouw, 57

Academica, Zuid-Holland

Zij is een vrouw die dol is op het goede leven en enorm kan genieten van de kunst van het tafelen, zowel uit als thuis, en genieten van mooie reizen (zowel basic als luxe). Haar interessegebied is breed, van architectuur tot sleutelen, van literatuur tot tuinieren en van muziek tot filosofie.

Een evenwichtige, ook stoere, vrouw met een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel, die goed kan luisteren, graag anderen helpt en bijstaat en zichzelf daardoor weleens wegcijfert. Haar vak is technisch, zwaar en boeiend en het contact met mensen in haar beroep is bijzonder.

Haar huis is smaakvol ingericht en hier trekt ze zich graag terug met haar boeken, haar verzamelde stukken van reizen en herinneringen. Ze heeft affiniteit met The English way of life en humor. Ook staat ze open om samen andere, nieuwe, dingen te gaan ontdekken.

De man die bij haar zou passen was bij voorkeur lief, slim, breed geïnteresseerd, ondernemend en betrouwbaar.

De eerste man die ik haar voorstelde bleek een schot in de roos. Een gewone, ongewone man, warm, ondernemend, intelligent, prettig, zorgzaam en romantisch. Een man met een passie die haar direct in zijn armen en hart sloot. Zelf zegt zij: ”Wij genieten van elkaar en het is met hem veel mooier dan ik mij ooit had kunnen voorstellen”.

Geslaagd - Ensemble

Alleraardigste en hartelijke vrouw, 88

Hbo- niveau, Gooi- en Vechtstreek

Zij is een maatschappelijk betrokken vrouw die de (wereld) politiek en ontwikkelingen in de maatschappij met veel interesse volgt. Ondanks alle, actuele, problemen in de wereld probeert ze optimistisch te blijven en het vertrouwen in het goede en de ander te houden. Deze hartelijke en ontwikkelde vrouw biedt troost en een helpende hand aan mensen in haar omgeving die het nodig hebben. Met haar kinderen en kleinkinderen is het contact warm. Haar zonnige huis is gerieflijk, meerdere galanterieën en planten sieren haar woning. Zij wandelt veel en doet dagelijks gymnastiek om soepel te blijven.  Filosofie, geschiedenis en milieu zijn populaire gespreksonderwerpen. Van reizen komt het bijna niet meer, ze reist vaak in haar hoofd en geniet van (natuur) documentaires. Alleen leven gaat haar goed af maar na het overlijden van haar vriend (en al veel andere vrienden) is haar leven toch minder gezellig geworden.

Met de betrouwbare, serieuze, en gezellige man die ik haar voorstelde is zij een fijne relatie aan het opbouwen. Hij is goed verzorgd, heeft een brede belangstelling en is liefdevol en attent. Hun eerste muziekreisje staat gepland voor augustus 2022.

 

Geslaagd - Ensemble

Charmante, innemende vrouw, 56

Academica, Zuid-Holland

Enthousiast en vriendelijk, slim en leergierig, charmant en initiatiefrijk, zo kun je haar omschrijven. Levenslust, veerkracht en doorzettingsvermogen zijn haar pijlers. Haar dochters vormen de kern van haar bestaan, in combinatie met dierbare familiebanden, een trouwe vriendenkring, haar boeiende baan en interesse in lezen, kunst, film, studeren, muziek en koken; dat is voor haar genieten van het leven. Lang tafelen met goed eten, fijne gesprekken en lachen (Engelse humor) is zeer waardevol. Voor dierbaren is zij een klankbord, zij is betrokken bij hun wel en wee. Haar prettige huis ligt in een statige buurt met winkels, musea en op fietsafstand van het strand. Zij is toe aan “een nieuwe ronde” in haar leven en staat weer open voor de liefde.

De positief ingestelde en zelfredzame man die zij zocht en ik haar voorstelde, is eerlijk en integer, heeft een brede interesse en gevoel voor humor. Met deze leeftijd- en stadgenoot klikte het vanaf het eerste moment en zette zij een nieuwe stap in de liefde.

Geslaagd - Ensemble

Elegante en ontwapenende vrouw, 80

Academica, weduwe, Zuid-Holland

De energie komt je tegemoet wanneer je haar ontmoet. Wat een levenslust, wat een ontwapenende, prachtige, lieve, aardige en elegante vrouw. Met heel veel plezier werkt ze nog in haar eigen praktijk, schrijft ze boeken, geeft ze workshops, kookt ze graag en houdt er een liefdevol contact met (klein)kinderen en vriendenclub op na. Af en toe golft ze al is ze allesbehalve fanatiek, liever wandelt ze en speurt ze met haar verrekijker naar vogels en andere dieren.

In haar heerlijke, zonnig geel ingerichte, huis speelt ze op haar vleugel en kijkt ze haar tuin in die haar in de lente en zomer, mede dankzij haar groene vingers, kleurrijk toelacht. Ze omarmt het leven in al haar facetten.

Ook mijmerde ze soms of er een nieuwe liefde in haar leven kon komen.

Nou, deze is er gekomen. De man die zij letterlijk tegen het lijf liep tijdens ons bemiddelingstraject is een interessante en lieve, lange man. Een weduwnaar met levenszin die terugkijkt op een goed en lang huwelijk.

Geslaagd - Ensemble

Actieve, golfspelende 80 plusser

Academicus, weduwnaar, Utrecht

Hij is een oud-ondernemer, nog betrokken bij het bedrijf, met een brede belangstelling voor politiek, sport, kunst, cultuur, natuur, mens, reizen, religie enz. Met hem kun je over bijna alles praten.

Golf is zijn sport en meerdere keren per week speelt hij 18 holes met handicart. Met zijn familie en vrienden onderhoudt hij warme en liefdevolle banden. Hij geniet van beeldende kunst, bezoekt regelmatig tentoonstellingen en veilingen en zijn klassiek ingerichte villa hangt vol kleurrijke schilderijen.

Zelf is hij een zich gelukkig voelende Weegschaal man, hem is aangeraden de eventuele partner te zoeken onder vrouwen die onder het sterrenbeeld Tweelingen, Vissen, Waterman, Leeuw of Boogschutter geboren zijn.

De vrouw met wie ik hem in contact bracht, en op wie hij tot ver voorbij zijn oren verliefd is, is een sportieve, golfspelende, vrolijke, enthousiaste en aaibare vrouw.

Met haar kan hij gezamenlijke kunstreisjes, golfreisjes en eetreisjes maken en met plantjes in zijn bostuin bezig zijn om samen voedzame en lekkere maaltijden bereiden.

Het gevoel hebben er voor elkaar te zijn voelt heerlijk.

Geslaagd - Ensemble

Aantrekkelijke, warme vrouw, 70

Academica, weduwe, Noord-Holland

Knappe, fraai geklede, warme en gastvrije vrouw met een brede interesse die zich goed op de hoogte houdt van wat er allemaal speelt in de wereld. Ze is heel energiek en ondernemend, wandelt en fietst lange afstanden en maakt graag uitstappen naar musea, bioscoop of een oude bruine kroeg. Thuis organiseert zij met veel plezier meergangenetentjes, vrienden roemen haar kookkunst en gezelligheid. Door studie en jeugdliefde woont zij al sinds de jaren 70 in Amsterdam, de plek waar zij zich thuis voelt. Werken, zorg en leren vormden voor haar de ideale combinatie en haar interesse in “hoe mensen worden die ze zijn” is altijd gebleven. Met haar kinderen is het contact liefdevol, zij kennen haar als een sterke en rechtvaardige moeder die goed kan luisteren, analyseren en reflecteren.

De man, academicus, met wie ik haar in contact bracht en met wie zij gelukkig is en veel onderneemt, is intelligent, sportief en cultuurminnend. Hij is een aantrekkelijke leeftijdgenoot, eerlijk en met pit. Samen hebben zij een liefdevolle relatie opgebouwd en het contact met wederzijdse kinderen verloopt plezierig.

Geslaagd - Ensemble

Meisjesachtige, vrolijke vrouw, 63

Academisch niveau, Noord-Holland

Allerliefste, vrolijke en meisjesachtige vrouw, makkelijk in de omgang en altijd opgeruimd en in voor een uitje of een feestje. Zij geniet van film, concert, museum, literatuur, sport, stad en tuin, neemt deel aan een kunstclub en een boekenclub en is heel graag buiten aan het sporten en bezig in haar tuin. Zij woont verrukkelijk in haar zonnige, charmante huis nabij de stad en het strand. Met haar kinderen is het contact hecht en zij heeft een fijn stel waardevolle vrienden en vriendinnen met wie zij op stap gaat, sport en regelmatig gaat lunchen.

De man naar wie zij verlangde, met wie ik haar in contact bracht, bleek aardig, slim en jongensachtig, een knapperd met humor en stijl die zijn zaakjes op orde heeft.

Geslaagd - Ensemble

Natuurmens, levenslustige man, 85

Academicus, weduwnaar, Gelderland

Natuurman pur sang, vogels en bijen behoren tot zijn lievelingsdieren en kamperen doet hij ook nog graag. Een drukke en vitale man, een boeiende verteller die ook goed kan luisteren en wezenlijk geïnteresseerd is in het leven van de ander. Hij is jeugdig, innemend, heeft levenslust en realiteitszin. Met vrienden speelt hij wekelijks in een strijkkwartet, hij houdt veel van klassieke muziek en bezoekt geregeld concerten. Ook gaat zijn belangstelling uit naar de schouwburg, filmhuizen en musea. De band met zijn kinderen is sterk en liefdevol.

Met de vrouw met wie ik hem in contact bracht is hij heel gelukkig. Zij houdt ook zeer van muziek, cultuur en de natuur. Zijn behoefte aan gezelligheid, samen naar een concert, af en toe een reisje, aandacht en liefde voor elkaar, is daarmee vervuld.

Geslaagd - Ensemble

Bescheiden, muzikale vrouw, 71

Academisch niveau, weduwe

Vriendelijke, zorgvuldige en aardige vrouw, meer een luisteraar dan een prater. Zij is een ochtendmens die wandelt en sport beoefent om haar energie in beweging te brengen. Muziek is haar grote passie, maar ook literatuur, kunst, cultuur, politiek en milieu zijn belangrijk voor haar. Ze speelt piano, zingt in een koor, maakt onderdeel uit van een leeskring en doet vrijwilligerswerk. Ze had plezier in het werk wat ze deed en leidde samen met haar man een fijn en ook cultureel leven. Haar stijlvolle appartement is heerlijk ruim en midden in het centrum van een stad. Winkels, theaters, muziekzalen, bioscopen, alles is tot haar vreugde op loopafstand.

Het maatje dat zij zocht en via mij gevonden heeft, is een goede luisteraar. Hij is serieus, gevoelig en muzikaal en weet een symfonie van een concert te onderscheiden.

Geslaagd - Ensemble

Krasse knar zonder poeha, 82

Hbo-niveau, weduwnaar, Noord-Holland

Een krasse knar, superfit, zowel lichamelijk als geestelijk. Hij is gewoon bijzonder en bijzonder gewoon. Hij houdt niet van opsmuk en poeha. Bijna dagelijks sport hij en helpt hij anderen in zijn omgeving met klusjes in huis en met hun administratie. In zijn werkzame leven had hij een mooie loopbaan bij een overheidsbedrijf en hij kan zich culturele uitstapjes en reisjes permitteren. Met zijn vrouw en kinderen vormde hij een mooi gezin, zij hadden een fantastisch huwelijk en een hechte band met de kinderen. Samen genoten ze van klassieke muziek, uitgaan en af en toe een reisje maken.

Met de vrolijke en sportieve vrouw die hij zocht en ik hem voorstelde, werd het leven weer gezelliger. Zij is naast sportief ook ongedwongen, slank en prettig in het contact. Samen genieten ze nu van buiten sporten en af en toe een reisje, later hopelijk weer van een concert.

Geslaagd - Ensemble

Hartelijke en rustige vrouw, 83

Academisch niveau, weduwe, Gelderland

Lieve, zachtaardige en rustige vrouw die modieus en smaakvol gekleed gaat.

Zij redt zich prima in haar eentje in haar fijne huis op loopafstand van het centrum van een stadje. Haar belangstelling is breed: van klassieke muziek tot politiek en van natuur tot film. Bewegen is belangrijk voor haar mentale en fysieke conditie. Ze wandelt, doet aan theater en gaat naar pilates. Ze schildert, is graag in haar tuin aan het werk en geniet van af en toe een reisje. Al jaren heeft ze een abonnement in het Concertgebouw, bezoekt ze tentoonstellingen en steden met vriendinnen. Het contact met haar kinderen en vrienden is fijn. Ze miste wel het contact met een man, een aardige vriend met een ruime belangstelling.

Die aardige, zelfredzame en fitte man stelde ik haar voor, en ze genieten van elkaars gezelschap. Ze hebben het heel fijn met goede gesprekken, samen de natuur in, en als het kan een cultureel uitje.

Geslaagd - Ensemble

Opgewekte vrouw met een groot hart, 85

Hbo-niveau, weduwe, Utrecht

Zij is een open, maatschappelijk betrokken vrouw die een sfeer van elegantie en opgewektheid uitstraalt en met optimisme en vertrouwen in het leven staat.

Deze lieve en slimme vrouw volgt de ontwikkelingen in de maatschappij op de voet en houdt zeer van spreken en filosoferen. Ook is zij zorgzaam en gewend klaar te staan voor anderen, met troost en een luisterend oor. Tot haar genoegen woont zij in een smaakvol ingericht appartement. Wandelen, fietsen en gymnastiek zijn haar sporten om in goede conditie te blijven. Met haar kinderen onderhoudt zij een plezierige band. Ondanks het feit dat mevrouw goed alleen kan zijn – door de jaren heeft zij veel vrienden verloren door overlijden – ervoer zij het alleen zijn na het overlijden van haar partner ook wel als ongezellig.

Zij had het verlangen weer een harmonieuze relatie aan te gaan met een goed verzorgde, eerlijke, serieuze en belangstellende man om samen te genieten van kunst, cultuur en natuur – en dat doen ze nu.

Geslaagd - Ensemble

Sociale en hartelijke man, 78

Oud-huisarts, weduwnaar, Zeeland

Hij is een bijzonder aardige, plichtsgetrouwe en gevoelige man, betrouwbaar, gastvrij en met humor. Makkelijk in de omgang, sociaal vaardig, open en met het hart op de juiste plaats. Na een mooie loopbaan in de gezondheidszorg heeft hij zijn handen vrij en geniet hij van veel kunst, cultuur en natuur in zijn omgeving maar ook in de grote stad. De rust en ruimte en de geschiedenis van het gebied waar hij woont, maken het voor hem aantrekkelijk. Sinds een aantal jaren heeft hij pianoles en volgt hij cursussen kunstgeschiedenis aan de Vrije Academie. Hij bezoekt veel tentoonstellingen en soms concerten. Klassieke muziek behoort samen met beeldende kunst, geschiedenis, natuur en reizen tot zijn grote interesses. Met zijn kinderen heeft hij een heel goed contact. Het hele gezin verblijft regelmatig bij hem met feestjes en tijdens de feestdagen.

De generatiegenoot die ik hem voorstelde en waar hij heel blij van wordt, is een lieve en muziekminnende vrouw met een brede interesse in kunst en cultuur. Een rustige vrouw met een sterk gevoelsleven.

Geslaagd - Ensemble

Gun uzelf de stap naar verbondenheid!

‘Ensemble bemiddelt met verve’