'Bemiddelt met verve'

Ensemble relatiebemiddeling voor kunst-en cultuurliefhebbers van 50 jaar en ouder

Testimonials

“Naast de kennelijk doelmatige selectie op basis van milieu, denk- en opleidingsniveau, interesses, creativiteit etc. toonde Sophie van den Heuvel een bijzondere intuïtie voor hetgeen niet te categoriseren valt, maar voor een juiste match van groot belang is, de nauwelijks te beschrijven uniciteit van kandidaten. Wat ons betreft zijn we daar met verwondering blij mee, want haar inzicht was het startpunt van onze mooie relatie.”

“Bij aanvang van mijn contact (via een van haar advertenties in een van de dagbladen) had ik geen hoge verwachting op wat een relatiebureau als “Ensemble” mij zou kunnen opleveren. Ik vond het nogal een gekunstelde bedoening, zo’n arrangement door een bureau. Maar de kennismaking met mevrouw van den Heuvel verliep soepel. Zij bracht mij een bezoek aan huis en na uitgebreide inventarisatie van mijn wensen kwam het via haar tot contacten met uiteenlopende kandidaten. Een aantal bleken minder geschikt, maar uiteindelijk leidde het toch tot succes. Ik vond iemand die bij mij paste en wij zijn op het moment gelukkig met elkaar”.

“Match made in heaven”

“Door een vriendin die haar levenspartner via Sophie vond, kwam ik bij Ensemble.

Ik had niet de verwachting een fijne man te vinden maar wel de wens. Sophie ging voor mij aan de slag en in maart stelde zij mij met enthousiasme voor aan een gewone, ongewone man. De eerste ontmoeting werd een dag met een gouden randje, en vele volgden. Ons samenzijn wordt, nu eind 2022, steeds mooier.

Het ontwikkelt zich en het is meer dan bijzonder om dit te mogen meemaken. Wij genieten van elkaar.

Voor ieder die nog twijfelt om van Sophie’s  diensten gebruik te maken kan ik enkel het advies geven jezelf dit te gunnen, ”the result will be mooier than you can imagine”.

“Liefde is een wonder. Zo bijzonder dat jij op zo’n unieke, integere manier mensen bij elkaar brengt.”

“Na een periode wat datingapps geprobeerd te hebben besloot ik een bureau in te schakelen. Ik kwam al vrij snel uit bij Sophie. Haar stijl sprak me aan, de insteek die ze kiest is onderscheidend en verfrissend. Ik gaf haar mijn vertrouwen. De NRC-advertentie, die Sophie in samenspraak met mij opstelde, leidde tot een goede reactie. Een lang verhaal kort: op vrijdag belde hij mij om een afspraak te maken, die zondag hebben we elkaar ontmoet en hebben we onafgebroken met elkaar gepraat, van 13.00 tot 18.00 uur- tot ons beider verbijstering. De maanden erna ontstond wat moois en inmiddels, 8 maanden later zijn we een vaste waarde in elkaars leven. Sophie dank daarvoor. Jij voelde aan waar ik behoefte aan had. Natuurlijk heeft mijn partner zelf ook de stap genomen. Ik snap nog steeds niet dat een advertentie zo’n effect kan hebben- maar: het klopt. We matchen. Je hebt dat goed gezien.”

“Op zorgvuldige wijze mocht ik via Sophie de juiste man tegenkomen. Sophie is een zeer geschikt persoon voor haar vak, zij doet het met liefde en aandacht. Van harte aanbevolen.”

Op 15 januari 2022 ontving ik onderstaande e-mail van mijn cliënt. Een deel van de tekst heb ik, in overleg met hem, vanwege privacygevoelige informatie weggelaten:

“Met veel plezier meld ik U dat we onze huissleutels uitgewisseld hebben, samen golf hebben gespeeld en tot ver voorbij onze oren verliefd op elkaar zijn. Operatie dus geslaagd ! Met veel dank.”

“Sophie ging uiterst zorgvuldig te werk, sloot goed aan bij mijn wensen. Ook als ik me kritisch opstelde, wist ze daar goed mee om te gaan. Voor mij is zij als intermediair belangrijk geweest, omdat ik het niet aandurfde zomaar te gaan daten.  Ik dank Sophie hartelijk voor haar inzet en zorgvuldigheid en voor het voorstellen aan die aardige, intelligente en sportieve generatiegenoot.”

“Op zoek gaan naar een nieuwe partner is een spannend proces. Door de bemiddeling van
Sophie voelde ik me een stuk veiliger dan rechtstreeks daten via een datingsite. Haar zorgvuldige aanpak en persoonlijke betrokkenheid tijdens het gehele proces heb ik als zeer positief ervaren – en ik vond de perfecte match. Ik beveel bemiddeling door Sophie dan ook van harte aan.”

“Sophie heeft mij aan mijn engel, mijn fee, voorgesteld. Weer hand in hand lopen, hoe fijn is dat. Sophie zit in ons geheugen op een hele goede plaats.”

“Ensemble, het bureau van Sophie van den Heuvel … de witte raaf onder de relatiebemiddeling. Geen kwantiteit maar kwaliteit met haar volledige inzet.”

“De wijze waarop, na een zorgvuldige intake, Sophie van den Heuvel mij aan een partner voorstelde, was bijzonder verrassend! Maar haar intuïtie klopte en tot op de dag van vandaag zijn we samen heel gelukkig! Dank, Sophie!”

“Sophie van den Heuvel is een hele vriendelijke en professionele relatiebemiddelaar. Je voelt je snel bij haar op je gemak. Ze probeert zich heel goed in te leven in jouw wensen, en ze neemt echt de tijd voor je. Aandachtig. Zoekt goed uit of iemand echt bij je past. Ook onzekerheden of twijfels kon ik goed met haar bespreken. Respectvol. Ik kan je haar zeker aanbevelen en … dankzij haar vond ik mijn fijne vriend.”

“Ik ben en wij zijn Sophie dankbaar voor haar voortreffelijke bemiddeling. “Wij zijn in liefde bloeiende” zeggen wij tegen elkaar.”

“Nadat ik een advertentie van Sophie had gelezen in de Volkskrant, heb ik een afspraak met haar gemaakt. Ik ontmoette een sympathieke vrouw, ze gaf me een duidelijk beeld van wat ik van haar bemiddelingsservice kon verwachten. Later ging Sophie heel gedegen om met de meerdere reacties die op de advertentie kwamen, en we hadden hier regelmatig contact over. Spannend om dit soort gesprekken te hebben! Zij maakte kennis met een aantal kandidaten en adviseerde mij wie te ontmoeten. Inmiddels zijn de leuke man die ik zo heb ontmoet en ik heel happy met elkaar. Ik had deze leuke man zonder Sophie nooit gevonden.”

“Ik voelde mij direct op mijn gemak bij mevrouw Van den Heuvel en dankzij haar inspanningen, vele gesprekken en selectie, heb ik een leuke vriendin gevonden die niet te ver weg woont, ook sportief is en van klassieke muziek houdt. Alles is perfect.”

“Sophie heeft mijn maatje gevonden, degene naar wie ik op zoek was.”

“Wie had kunnen denken dat ik op mijn 79ste nog een leuke partner zou tegenkomen!
Ik achtte de kans klein, maar wie niet waagt wie niet wint … Dankzij het bureau Ensemble dat vooral selecteert op kunst- en cultuurminnend publiek, is er een prachtige match uit voortgekomen! Sophie heeft dankzij haar jarenlange ervaring veel deskundigheid, psychologische kennis, levenswijsheid en mensenkennis opgebouwd. Ik heb haar warme, invoelende en respectvolle benadering als heel positief ervaren.”

“Bijzonder en heel persoonlijk de contacten met Sophie van den Heuvel van Ensemble. Ze heeft veel mensenkennis, is oprecht en deskundig. Via haar heb ik een leuke en goede man leren kennen (ook nog op slechts drie kilometer afstand van elkaar). Wij zijn heel blij met elkaar. Van harte aanbevolen.”

“Na een voor mij spannende stap had ik een plezierig gesprek met Sophie. Zij is open, geïnteresseerd en ontspannen en natuurlijk ook professioneel. Zij weet in alles een fijne sfeer te scheppen waarin ik mij makkelijk kon laten kennen. Haar heel zorgvuldige aanpak en het regelmatig contact houden tijdens haar zoektocht heb ik als prettig ervaren. Begin september 2020 stelde zij mij aan een man voor, na ook weer een zorgvuldig proces. Inmiddels hebben wij een fijne, liefdevolle latrelatie waarvan wij nog heel lang hopen te kunnen genieten.”

‘Ensemble bemiddelt met verve’