'Bemiddelt met verve'

Ensemble relatiebemiddeling voor kunst-en cultuurliefhebbers van 50 jaar en ouder

Testimonials

“Op zoek gaan naar een nieuwe partner is een spannend proces. Door de bemiddeling van
Sophie voelde ik me een stuk veiliger dan rechtstreeks daten via een datingsite. Haar zorgvuldige aanpak en persoonlijke betrokkenheid tijdens het gehele proces heb ik als zeer positief ervaren – en ik vond de perfecte match. Ik beveel bemiddeling door Sophie dan ook van harte aan.”

“Sophie heeft mij aan mijn engel, mijn fee, voorgesteld. Weer hand in hand lopen, hoe fijn is dat. Sophie zit in ons geheugen op een hele goede plaats.”

“Ensemble, het bureau van Sophie van den Heuvel … de witte raaf onder de relatiebemiddeling. Geen kwantiteit maar kwaliteit met haar volledige inzet.”

“De wijze waarop, na een zorgvuldige intake, Sophie van den Heuvel mij aan een partner voorstelde, was bijzonder verrassend! Maar haar intuïtie klopte en tot op de dag van vandaag zijn we samen heel gelukkig! Dank, Sophie!”

“Sophie van den Heuvel is een hele vriendelijke en professionele relatiebemiddelaar. Je voelt je snel bij haar op je gemak. Ze probeert zich heel goed in te leven in jouw wensen, en ze neemt echt de tijd voor je. Aandachtig. Zoekt goed uit of iemand echt bij je past. Ook onzekerheden of twijfels kon ik goed met haar bespreken. Respectvol. Ik kan je haar zeker aanbevelen en … dankzij haar vond ik mijn fijne vriend.”

“Ik ben en wij zijn Sophie dankbaar voor haar voortreffelijke bemiddeling. “Wij zijn in liefde bloeiende” zeggen wij tegen elkaar.”

“Nadat ik een advertentie van Sophie had gelezen in de Volkskrant, heb ik een afspraak met haar gemaakt. Ik ontmoette een sympathieke vrouw, ze gaf me een duidelijk beeld van wat ik van haar bemiddelingsservice kon verwachten. Later ging Sophie heel gedegen om met de meerdere reacties die op de advertentie kwamen, en we hadden hier regelmatig contact over. Spannend om dit soort gesprekken te hebben! Zij maakte kennis met een aantal kandidaten en adviseerde mij wie te ontmoeten. Inmiddels zijn de leuke man die ik zo heb ontmoet en ik heel happy met elkaar. Ik had deze leuke man zonder Sophie nooit gevonden.”

“Ik voelde mij direct op mijn gemak bij mevrouw Van den Heuvel en dankzij haar inspanningen, vele gesprekken en selectie, heb ik een leuke vriendin gevonden die niet te ver weg woont, ook sportief is en van klassieke muziek houdt. Alles is perfect.”

“Sophie heeft mijn maatje gevonden, degene naar wie ik op zoek was.”

“Wie had kunnen denken dat ik op mijn 79ste nog een leuke partner zou tegenkomen!
Ik achtte de kans klein, maar wie niet waagt wie niet wint … Dankzij het bureau Ensemble dat vooral selecteert op kunst- en cultuurminnend publiek, is er een prachtige match uit voortgekomen! Sophie heeft dankzij haar jarenlange ervaring veel deskundigheid, psychologische kennis, levenswijsheid en mensenkennis opgebouwd. Ik heb haar warme, invoelende en respectvolle benadering als heel positief ervaren.”

“Bijzonder en heel persoonlijk de contacten met Sophie van den Heuvel van Ensemble. Ze heeft veel mensenkennis, is oprecht en deskundig. Via haar heb ik een leuke en goede man leren kennen (ook nog op slechts drie kilometer afstand van elkaar). Wij zijn heel blij met elkaar. Van harte aanbevolen.”

“Na een voor mij spannende stap had ik een plezierig gesprek met Sophie. Zij is open, geïnteresseerd en ontspannen en natuurlijk ook professioneel. Zij weet in alles een fijne sfeer te scheppen waarin ik mij makkelijk kon laten kennen. Haar heel zorgvuldige aanpak en het regelmatig contact houden tijdens haar zoektocht heb ik als prettig ervaren. Begin september 2020 stelde zij mij aan een man voor, na ook weer een zorgvuldig proces. Inmiddels hebben wij een fijne, liefdevolle latrelatie waarvan wij nog heel lang hopen te kunnen genieten.”

‘Ensemble bemiddelt met verve’