'Bemiddelt met verve'

Ensemble relatiebemiddeling voor kunst-en cultuurliefhebbers van 50 jaar en ouder

Hartelijke, leergierige, empathische vrouw, 84

Kunsthistorica, weduwe, Zuid-Holland

Zij is een bescheiden, hartelijke, enigszins verlegen, intelligente en leergierige vrouw met interesse in wat mensen bezighoudt en beweegt. Ze gaat vlot en smaakvol gekleed. Zelf kent zij zich ook als een oermens die enorm kan genieten van de krachten van de natuur: onweer, vuur en storm. Hier wordt ze letterlijk blij van. Het contact met haar kinderen is prima. Haar kleinkinderen vinden haar een goede oma, ze neemt ze mee naar het Concertgebouw en ondernemen samen andere activiteiten. Zij houdt van zowel klassieke muziek als van evergreens, leest graag gedichten, romans en historische boeken. Regelmatig bezoekt ze een muziekuitvoering, toneel, museum, dans, ballet en film. Zij werkt als vrijwilliger binnen de archeologie. Sinds enige tijd studeert zij cello, ook maakt zij deel uit van een historische leesclub en onderhoudt haar sociale contacten. Haar herenhuis, in een fijne, rustige buurt nabij het centrum van een cultuurrijke en prettige stad voelt vertrouwd. Zij is gezond, loopt of fietst regelmatig naar het centrum en in haar omgeving, het is haar manier om in beweging te blijven.

De man die ik voor haar zoek is een beschaafde man met goede manieren, absoluut correct Nederlandssprekend. Hij geniet oprecht van klassieke muziek (vooral van Mahler, de liederen van Schubert en de Mattheus Passion) enz., van gedichten en zingen (het hoeft niet mooi te zijn). Hij is een redelijk fitte leeftijdgenoot met een eigen sociaal leven en misschien wel een baard.

Prettige, creatieve en muzikale vrouw, 66

Sociaal geograaf, weduwe, Amsterdam

Haar warme en open uitstraling komt je tegemoet wanneer je haar spreekt. Een wereldse, ook wat speelse, vrouw met een onderzoekende geest, levenslustig, met humor, intuïtief, avontuurlijk en met een groot organisatietalent. Zij is makkelijk in de omgang, wil graag dingen helder en in harmonie oplossen. Meerdere dagen per week werkt zij als projectmanager aan duurzaamheidsprojecten; ook hierin verkent zij, met hart en ziel, graag nieuwe terreinen. Het functioneren van de stad in al zijn facetten fascineert haar. Zij is sportief, vaak spelverdeler, en in organisaties vaak de spil die initiatieven neemt en anderen laat scoren. In vriendenverband neemt zij ook vaak het voortouw. Wekelijks speelt ze zowel in een symfonieorkest als kleine blazersgroep, ze tennist, bezoekt film, kunst- en cultuurpodia en onderhoudt haar warme vriendschappen met familie en vrienden maar ze houdt ook van stilte en rust. Ze reist graag maar is terughoudend met vliegen en houdt van onverwachte ontmoetingen. Dagelijks leest ze de NRC en de Correspondent. Haar heerlijke charmante huis staat op “de mooiste plek van Amsterdam”, hier geniet zij van de tuin, het water en uitzicht. Met haar, uitwonende, zoon heeft zij een hechte band.

De man die ik voor haar zoek is een leeftijdgenoot, goed verzorgd, een beetje speels, met een eigen stijl, wat non conformistisch. Zijn interesse is breed, hij is intelligent, sportief, handig, flexibel, gezond en houdt van actief bewegen. Hij is toegankelijk, hartelijk en warm, houdt van natuur,  muziek en cultuur en verlangt ook naar een liefdevolle en gelijkwaardige relatie.

Muzikale, sportieve en mooie vrouw, 62

Hbo opleiding, weduwe, regio 035

Energiek, sportief, charmant, meisjesachtig, jong, vrolijk en muzikaal zijn woorden die haar typeren. Zij is serieus en betrokken, mensen voelen zich snel bij haar op hun gemak. Zelf kent ze zich als iemand die positief en genuanceerd denkt en kan genieten van hele kleine dingen. Haar kinderen, vrienden en vriendinnen kennen haar als warm, geïnteresseerd, ondernemend, attent, communicatief, hartelijk, trouw en ook wel stoer en sterk. Haar netwerk is groot en ze houdt van veel sociale afspraken, liever in klein verband dan in grote groepen.

Vier dagen per week heeft ze een intensieve baan die haar voldoening geeft en ze geniet er daarnaast van om wekelijks op hoog amateurniveau te musiceren. Muziek, actief bewegen (tennissen, sportschool, wandelen, fietsen) en koken zijn haar belangrijkste interesses. Recent is ze begonnen met leren bridgen. Ze gaat graag naar een museum, filmhuis, concert, dans, theater en besteedt tijd aan klussen en aan haar tuin. Bezigheden die ze ook graag samen met een partner zou willen doen.

Ze heeft een goed leven, maar mist een liefhebbende partner met wie zij op termijn zou willen samenwonen. Hij is een aantrekkelijke, sportieve, slanke man, energiek en verzorgd, stoer maar ook lief en attent, een leeftijdgenoot met humor en stijl, academisch niveau, ondernemend, handig, gezellig, met een prettig sociaal leven. Houdt van (samen) koken en van muziek. Een natuurliefhebber met ook een brede culturele interesse. Een evenwichtige man, net als zij afkomstig uit een warm (niet religieus) nest.

Sprankelende, liefdevolle vrouw, 66

Academica, Zuid-Holland

-in contact-

Zij is een aantrekkelijke, enthousiaste en innemende vrouw met een warme, vrouwelijke, verzorgde uitstraling. Vrienden kennen haar als een gezellige, gulle en gastvrije vrouw met humor, diepgang en een groot hart. Een persoonlijkheid, daadkrachtig maar ook kwetsbaar, eerlijk en integer, lief en met lef, enthousiast en ondernemend, met een brede interesse: van kunst en cultuur tot natuur en bewegen. Een optimist die snel contact legt en goed kan luisteren en analyseren. Zij heeft haar leven op orde, maar mist wel een liefhebbende partner. Ze is de trotse moeder van twee zoons, zij kennen haar als lief, meelevend, levenslustig en wat eigenwijs. Ze is trouw aan de mensen om haar heen, en onderhoudt haar lange vriendschappen met liefde en zorg. Na haar studie Rechten maakte zij carrière bij enkele grote bedrijven. Haar huis is met smaak en kleur ingericht. Als echt buitenmens geniet ze van groen, bergen en zee, fietsen, wandelen en skiën en dan ook graag iets zien en ondernemen. Ze geniet van kleine dinertjes, verdiept zich nu in wijn, uit of thuis, fotografie, gaat naar musea en sportschool en maakt regelmatig een stedentrip of andere reis. Daarnaast heeft ze enkele bestuursfuncties waar ze tijd aan besteedt.

De energieke, intelligente man met stijl die ze graag zou ontmoeten en met wie ze van alles wil doen en ontdekken is een warme persoonlijkheid die met de nodige zelfspot en relativeringsvermogen in het leven staat. Hij is initiatiefrijk, empathisch en prettig om naar te kijken.

Levenslustige, enthousiaste vrouw, net 90

Weduwe, Gooi-en Vechtstreek

-in contact-

Een charmante, optimistische en vrolijke vrouw die gezelligheid zoekt in een fijne vriendschapsrelatie met een prettige, goed ontwikkelde, man. Zij leidt een goed leven, geniet van geschiedenis, lezen, bridgen, reisprogramma’s, goede Franse films, spelletjes met haar kleinkinderen, regelmatig uitgaan naar een concert, een lezing of een ballet, heerlijk uit eten met haar vriendinnen en familie.

Zij is nog redelijk fit en met haar auto rijdt zij nog makkelijk naar diverse plaatsen en ze geniet van deze vrijheid. Haar sfeervolle appartement in het Gooi is  heerlijk ruim met een fijn terras.

Ze kan goed alleen zijn, geniet daar ook van, maar ze zou het reuze gezellig vinden om een aantal keren per week, afhankelijk van de man, leuke dingen te ondernemen en te genieten van elkaars gezelschap. Een levensgenieter, ook nog redelijk fit, met een opgewekt karakter.

Charmante, warme en sportieve man, 71

Hbo opleiding, weduwnaar, Amsterdam

-in contact-

Hij is een sociale, intelligente man met een jonge, energieke uitstraling,  fonkelende ogen en een eigen stijl. Een man in balans die ervan houdt om anderen te verzorgen en te plezieren. Zo organiseert hij graag leuke uitstapjes, kookt hij heerlijke maaltijden en biedt hij familie en vrienden een luisterend oor.

Na een achtergrond in dans en theater startte hij zijn eigen bureau, liet dit met succes bloeien en verkocht het meerdere jaren geleden. Nu tennist hij veel, leest literatuur en meerdere kranten en tijdschriften, wandelt en fietst, bezoekt voorstellingen en tentoonstellingen en maakt plannen. Met enige regelmaat doet hij vrijwilligerswerk.

Een mooie en warme vader met een sterke band met zijn dochter die bezig is met haar master. Met haar maakt hij reisjes en ze eten regelmatig samen.

De fitte vrouw met flexibele geest met wie hij een gelijkwaardige relatie met liefde en diepgang wil opbouwen is slank, vrouwelijk, wat jonger dan hij, ontwikkeld, integer, sportief en misschien wel enigszins excentriek. Zij woont in Amsterdam of directe omgeving.

Sensitieve, maatschappelijk betrokken vrouw, 76

Hbo opleiding, weduwe, Noord-Holland

-in contact-

Een zachtaardige, rustige en beschouwende vrouw met een aantrekkelijke warme en naturel uitstraling. Ze gaat smaakvol gekleed. Ze is betrokken bij anderen en bezorgd over de ongelijkheid in de wereld.

Muziek is haar passie, ze speelt piano en gaat graag naar pianorecitals. Ook houdt ze van opera, theater en cabaret. Ze zit bij een leesclub en doet soms vrijwilligerswerk.

Het contact met haar vrienden en familie is hecht, regelmatig ziet ze de kleinkinderen.

De man die bij haar past is vriendelijk en intelligent. Hij zorgt goed voor zichzelf. Hij denkt na, en met je mee. Hij zoekt ook gezelligheid en intimiteit in een liefdevolle, gelijkwaardige relatie. Voor deze links georiënteerde man is innerlijke rijkdom belangrijker dan uiterlijke rijkdom. Van muziek houden is een pre.

Aantrekkelijke, meisjesachtige vrouw, 62

Arts, Oost- Nederland

-in contact-

Een knappe, zachtaardige, slimme, serieuze, meisjesachtige vrouw met ethisch bewustzijn. Ze gaat smaakvol en vrouwelijk gekleed en straalt warmte, liefde voor haar omgeving en klasse uit. Haar kinderen vinden haar een lieve, intelligente, zorgzame en meelevende moeder en vrienden kennen haar als charmant, open, bescheiden, integer, authentiek, onafhankelijk en geïnteresseerd. Zelf kent ze zich ook als plichtsgetrouw en soms wat afwachtend en secundair reagerend.

Haar leven is gevuld met een intensieve maar prettige baan als arts en ze golft met veel enthousiasme. Ze geniet enorm van concerten, voornamelijk klassieke muziek (van barok tot modern) en zang, maar houdt ook van popmuziek, en van film en musea. Haar huis is een aangename plek in een fijne buurt met waardevolle vrienden, rust en ruimte. De man die bij haar past is jongensachtig, stabiel, galant en voorkomend, academisch opgeleid, integer en respectvol. Hij werkt, golft, houdt van naar concerten gaan en zoekt een vrouw om ervaringen mee te delen en herinneringen mee te maken.

Slimme, leergierige en nieuwsgierige vrouw, 75

Academica, Zuid-Holland

-in contact-

Zij is een enthousiaste, gastvrije, fitte, initiatiefrijke en intelligente vrouw met levenslust en een prettige, jeugdige uitstraling. Ze kleedt zich modieus en oogt jonger dan haar leeftijd.

Met veel plezier zingt ze in een koor, neemt ze deel aan twee leesclubs, volgt regelmatig cursussen,  doet aan fitness, wandelt veel, zij geniet erg van de natuur. Bijna alles doet ze op de fiets. Met trouwe vrienden geniet ze van lekker eten en van culturele activiteiten. Haar dochters kennen haar als een hele leuke moeder die altijd in is om iets te ondernemen, iets geks te gaan doen. Een vrouw met een rijke fantasie, hartelijk, met humor, onhandig en ook wat chaotisch. Ze is slim, leergierig, nieuwsgierig en heeft een enorm brede interesse in wetenschap, wiskunde, natuurkunde, architectuur, astronomie, enz. Dagelijks leest ze de VK en ook veel literatuur. Regelmatig bezoekt ze theater en dans, musea, muziek optredens en (foto) tentoonstellingen. Zelf reist ze het liefst binnen Europa, ook vaak in Nederland, en bij voorkeur een beetje luxe.

De man die ik voor haar zoek is een man met een onderzoekende geest, hij is erudiet, respectvol, geduldig en rustig. Een man die zichzelf kan relativeren en met wie je kunt lachen. Deze beweeglijke man heeft een brede interesse en is een goed klankbord.

Leeftijd en afstand zijn niet zo belangrijk.

Sportieve, positieve en kunstzinnige vrouw, 52

Hbo opleiding, Noord-Holland

Zij is een lieve, gezellige, slanke, uiterst trouwe en sociale vrouw, een mooie vrouw en doorzetter met een groot hart. Een levensgenieter met veel positieve energie, een heldere lach, die ook geniet van het goede leven met een glas wijn en een lekker maal in een fijn restaurant. De verbondenheid met haar vrienden en familie en betrokkenheid bij mensen en werk is groot. In haar werk als docent tekenen/schilderen betekent ze veel voor haar cursisten, kunst opent mensen en is helend.

Ze woont in de Randstad en geniet er van heel veel kunst en cultuur, haar vrienden, de bios, samen eten, de parken en meer. Wel mist ze de laatste jaren steeds vaker de natuur en de bijbehorende rust. Lange afstanden wandelen met vrienden zijn haar ontspanning, ook loopt ze regelmatig hard, schaatst en skiet.

Tijdens de coronapandemie kwam ze tot het inzicht dat haar leven goed is met veel fijne vrienden maar dat zij de intimiteit mist van een liefdesrelatie. De man die zij zoekt is een sociaal mens met warme vriendschaps- en familiebanden. Een bevlogen man met een passie. Hij heeft een fijne baan waar hij plezier in heeft, is cultureel geïnteresseerd en geniet ook zeer van lekker buiten zijn in de natuur.

Plezierige, aantrekkelijke vrouw, 65

Academica, Amsterdam

-in contact-

Zij is een gelukkige, stralende vrouw, vrolijk, lief, sterk, groot en intelligent. Haar leven is aangenaam gevuld met een boeiend eigen bedrijf als zzp’er, een hecht netwerk van vrienden en vriendinnen, familie, een leesclub, fitness en haar huis met fraaie tuin. Zij is dol op het goede leven, uit eten, reizen, naar toneel, museum of film en af en toe een reisje naar de warmte en kennismaken met andere culturen.

Ze kleedt zich met smaak met altijd bijpassende sieraden en haar mediterrane interieur straalt sfeer en liefde uit. Mensen kennen haar als een goede luisteraar die betrokken is bij anderen, meer een gever dan een ontvanger, die ook gesteld is op haar vrijheid, iemand die veel kan hebben en zichzelf en de ander ook de spiegel voorhoudt.

De man die bij haar past is een goed verzorgde, initiatiefrijke, flexibele en stevige man. Hij is slim, makkelijk in het contact, heeft een brede interesse en leidt een goed en comfortabel leven. Een romanticus met wie zij intimiteit en gezelligheid kan delen en die haar leven compleet maakt.

Erudiete en fantasierijke man, 90

em. hoogleraar, weduwnaar, Overijssel

Een bijzonder aardige, gezonde en vitale, heldere en intellectuele man die muzikaal is onderlegd. Hij is open, betrouwbaar, wat eigenzinnig en in het bezit van een grote fantasie, een boeiend verteller.

Tijdens zijn jarenlange loopbaan als hoogleraar hield hij zich bezig met vraagstukken rondom vrede, veiligheid, (kern) bewapening en ontwapening.

Hij woont heerlijk in een kleine buitenplaats met een grote parktuin, het is er een oase van rust. Zijn huis is modern ingericht met comfortabel meubilair en een vleugel. Met zijn kinderen, hun partners en kleinkinderen is het contact plezierig.

Luisteren naar muziek, in het bijzonder piano- en zigeunermuziek en zelf pianospelen zijn favoriete bezigheden. In het verleden componeerde hij regelmatig. Hij leest veel over politiek en geschiedenis en dagelijks de NRC, tijdens zijn loopbaan schreef hij veel wetenschappelijke boeken. Hij geniet van een concert, een tentoonstelling, af en toe uit eten en tuinieren.

De vriendin die bij hem past is slank, aantrekkelijk, intelligent en prettig in de omgang. Met haar kan hij over de meest uiteenlopende onderwerpen spreken en genieten van elkaars gezelschap. Zij woont, net als hij, in de regio Ommen, rookt niet en is niet kerkelijk.

Jeugdige, humorvolle man, 82

ondernemer, Noord Frankrijk

Een wereldburger die het klappen van de zweep in het zakenleven kent. Hij is een eigengereide, onconventionele man, een enthousiast verteller die met zijn prachtige stem en gulle lach anderen enthousiasmeert (of op de kast jaagt).

Op zijn 80-ste heeft hij zijn bedrijf volledig overgedragen maar is nog altijd  betrokken bij meerdere zakelijke aangelegenheden in diverse landen waaronder Marokko.

Al ruim veertig jaar woont hij met plezier in Frankrijk maar verblijft ook met regelmaat in Nederland waar hij nu een zeilschip bewoonbaar aan het maken is.

Hij heeft een passie voor theater (toneel-dans-muziek) en reizen maar dat is door de corona wel in het slop geraakt.  Liever gaat hij toch ook op pad met een vrolijke en avontuurlijke vrouw.

Zijn leven is goed maar als die vlotte vrouw met een brede belangstelling, bij voorkeur met haar roots in Afrika, op zijn pad komt wordt het toch aangenamer.

Zij is een ruimdenkende vrouw die weinig heeft met uiterlijk vertoon maar wel houdt van kunst, mensen, lachen en reizen. Zij is grappig, ondernemend, fit en flexibel.

 

Vrolijke en sportieve vrouw, 67

Hbo opleiding weduwe, Noord-Holland

-in contact-

Zij is een charmante, open, spontane en warme vrouw met een opgewekt karakter. Zorgzaam, vrijgevig, leergierig, hartelijk, super loyaal en gastvrij zijn kenmerken die op haar van toepassing zijn. Haar gezin staat op nummer één, daarna volgen vrienden, buiten bewegen, reizen, muziek en lezen. Sporten is een belangrijke uitlaatklep, haar manier om haar hoofd leeg te maken. Zij golft, tennist, loopt hard, doet aan yoga, wandelt met haar hond en gaat naar de sportschool. Een aantal dagen per week werkt zij naar volle tevredenheid binnen haar eigen bedrijf. Sinds enkele jaren woont zij in haar lichte, comfortabele en smaakvol ingerichte appartement samen met haar hond, een mooi en trouw beest.

Zij is blij met haar leven, maar mist het om lekker op stap te gaan samen met een sociale, charmante en ondernemende man met diepgang en intellectuele bagage. Hij staat stevig in zijn schoenen, heeft energie, is van de verrassingen en de kleine attenties. Hij is bescheiden en wars van poeha. Een man met wie je gezelligheid en intimiteit deelt.

Bevlogen en boeiende man, beeldend kunstenaar, 77

Academisch niveau, België

Schilderen is zijn passie. Dagelijks vind je hem in zijn atelier, om te schilderen, te schrijven en te lezen. Het is zijn manier om zijn geest wakker te houden. Verder is hij veel op pad om zijn werk naar tentoonstellingen in binnen en buitenland te brengen en te halen. Al decennialang exposeert hij in meerdere musea en diverse galeries en maakt zijn werk onderdeel uit van musea en grote en kleine particuliere verzamelingen.

Naast de beeldende kunst is er bij hem ook de liefde voor klassieke muziek, filosofie en poëzie van de Vijftigers. Hij geniet van af en toe een reisje, een sfeervol gedekte tafel en een maaltijd met aandacht. Zelf kan hij goed koken.

Een geboren Belg die na tientallen jaren in Nederland te hebben gewoond, daar doceerde aan een kunstacademie en werkzaam was als beeldend kunstenaar, recent verhuisd is naar de Belgische provincie Limburg waar hij meer rust en ruimte heeft.

Hij is gedisciplineerd en zeer georganiseerd, veeleisend naar zichzelf, hij houdt van kwaliteit. Met zijn dochters en hun gezinnen is het contact goed.

Zelf zegt hij dat je geen man kunt zijn zonder vrouw. Hij mist de dynamiek, de warmte en aandacht van en voor een geliefde.

De vrouw naar wie hij verlangt is een nieuwsgierige, stijlvolle, mooie, beetje bijzondere en stabiele vrouw. Een ontspannen, niet al te burgerlijke, goed ontwikkelde vrouw met analytisch vermogen, die hem de ruimte laat (deze zelf ook nodig heeft) en bij wie hij zich weer man kan voelen.

Optimistische, nieuwsgierige vrouw, 78

Academisch niveau, weduwe, Utrecht

-in contact-

Een charmante, sociale, leergierige en levenslustige vrouw. Ze gaat stijlvol gekleed. Haar lichte appartement is ruim en zonnig, veel zorgvuldig uitgekozen kunstwerken vonden hier hun plek. Met veel plezier volgt ze al jaren leergangen bij HOVO, vaak in combinatie met een buitenlandse reis. Ze is zeer geïnteresseerd in geschiedenis, kunststromingen en andere culturen.

Haar leven is gevuld met vrijwilligerswerk, haar deelname aan een filmclub en fikse wandelingen met vrienden, zowel in de natuur als in de stad. Ze leest veel en houdt zich op de hoogte van de actualiteiten in de wereld. Reizen, gezelligheid, samen lachen en plezier maken, lekker uit eten, dat alles geeft haar leven kleur. Met trouwe vrienden en haar kinderen en kleinkinderen onderhoudt ze warme contacten. De man die bij haar past is academisch opgeleid, gezond en energiek. Ze zoekt diepgang en intimiteit, wil meer samen delen en samen genieten.

Jongogende levensgenieter, vrouw, 70

Hbo opleiding, Brabant

Spontane, enthousiaste, jong ogende, lieve, leuke vrouw, een echte vrijbuiter. Zij is fit, gezond en enorm reislustig: van backpacken tot luxe en van duiken tot camperen. Een rasoptimist die het leven omarmt, nieuwsgierig, geïnteresseerd in anderen en zorgzaam voor haar omgeving.

Ze volgde de kunstacademie, een coachopleiding en was vele jaren makelaar. Na een opleiding in de zorg in 2019 werkt zij nu parttime als zelfstandige in de thuiszorg op tijden dat het haar uitkomt, die vrijheid bevalt haar goed. Het werk en het contact is prettig en geeft haar veel voldoening. Verder schildert ze, gaat ze graag naar tentoonstellingen, houdt ze van dans, concerten en film. Eigenlijk is ze meestal actief, ze wandelt, fietst en zwemt, maar kan ook genieten van rust en stilte in en om haar heen. Met haar trouwe vrienden onderneemt ze regelmatig activiteiten, en ze onderhoudt een goed contact met haar kinderen en kleinkinderen.

De man die bij haar past is een Bourgondiër, avontuurlijk en ondernemend. Hij is een vrijdenker, betrouwbaar, enigszins flamboyant en niet al te dominant. Een knuffelaar die liefde kan geven en ontvangen.

Jeugdige, slanke en zeer liefdevolle vrouw, 71

Hbo niveau, Noord-Holland

Een prettige, gezonde, ranke, kleine en ondernemende vrouw met Indische roots. Zorgzaamheid, liefhebben en geven zit in haar systeem waardoor zij zichzelf vaak op de tweede plaats stelt. Tot enkele jaren geleden werkte zij als manueel therapeut en boekte mooie resultaten, mensen waren blij met haar gouden handen, haar kennis van voeding en hun lichaam en in het bijzonder haar warme en liefdevolle benadering. Nu is ze best happy in haar appartement, in haar groentetuin en op de golfbaan. Met vrienden bezoekt ze musea, een concert en gaat ze wandelen of fietsen. Wekelijks is ze nog een middag bij enkele van haar (al grote) kleinkinderen, kookt ze voor het gezin en doen ze leuke dingen met elkaar. Met haar broer en zussen die veelal in het buitenland wonen is de band hecht, zij zien elkaar jaarlijks en hebben wekelijks contact. Reizen is altijd een deel van haar leven geweest, van steden in Amerika tot de kust van Italië en van Sydney tot Kaapstad. Zowel luxe als basic.

Ondanks al haar activiteiten mist zij een fijne vriend in haar leven. Een vitale, ook slanke, leeftijdgenoot met een brede interesse. Een man die kan luisteren en aandacht heeft voor wie zij is. Hij is niet al te groot, heeft een eigen leven maar wil ook samen met haar dingen ondernemen, liefde geven en ontvangen.

Gun uzelf de stap naar verbondenheid!

‘Ensemble bemiddelt met verve’