'Bemiddelt met verve'

Ensemble relatiebemiddeling voor kunst-en cultuurliefhebbers van 50 jaar en ouder

Slimme, leergierige en nieuwsgierige vrouw, 75

Academisch niveau, Zuid-Holland

-in contact-

Zij is een enthousiaste, gastvrije, fitte, initiatiefrijke en intelligente vrouw met levenslust en een prettige, jeugdige uitstraling. Ze kleedt zich modieus en oogt jonger dan haar leeftijd.

Met veel plezier zingt ze in een koor, neemt ze deel aan twee leesclubjes, volgt regelmatig cursussen,  doet aan fitness, wandelt veel, zij geniet erg van de natuur. Bijna alles doet ze op de fiets. Met trouwe vrienden geniet ze van lekker eten en van culturele activiteiten. Haar dochters kennen haar als een hele leuke moeder die altijd in is om iets te ondernemen, iets geks te gaan doen. Een vrouw met een rijke fantasie, hartelijk, met humor, onhandig en ook wat chaotisch. Ze is slim, leergierig, nieuwsgierig en heeft een enorm brede interesse in wetenschap, wiskunde, natuurkunde, architectuur, astronomie, enz. Dagelijks leest ze de VK en ook veel literatuur. Regelmatig bezoekt ze theater en dans, musea, muziek optredens en (foto) tentoonstellingen. Zelf reist ze het liefst binnen Europa, ook vaak in Nederland, en bij voorkeur een beetje luxe.

De man die ik voor haar zoek is een man met een onderzoekende geest, hij is erudiet, respectvol, geduldig en rustig. Een man die zichzelf kan relativeren en met wie je kunt lachen. Deze beweeglijke man heeft een brede interesse en is een goed klankbord.

Leeftijd is niet zo belangrijk, een bos haar vindt zij mooi.

Vrolijke, slanke en aantrekkelijke vrouw, 61

Hbo-niveau, weduwe, Noord-Holland

Energiek, sportief, charmant, meisjesachtig, jong, vrolijk en muzikaal zijn woorden die haar typeren. Zij is serieus en betrokken, mensen voelen zich snel bij haar op hun gemak. Zelf kent ze zich als iemand die positief en genuanceerd denkt en kan genieten van hele kleine dingen. Haar kinderen, vrienden en vriendinnen kennen haar als warm, geïnteresseerd, ondernemend, attent, communicatief, hartelijk, trouw en ook wel stoer en sterk. Haar netwerk is groot en ze houdt van veel sociale afspraken.
Drie dagen per week heeft ze een intensieve baan die haar voldoening geeft en ze geniet er daarnaast van om wekelijks op hoog amateurniveau te musiceren. Muziek, actief bewegen (tennissen, sportschool, wandelen, fietsen) en koken zijn haar belangrijkste interesses. Ze gaat graag naar een museum, filmhuis, concert, dans, theater en besteedt tijd aan klussen en haar tuin. Recent is ze begonnen met leren bridgen en ze zou misschien wel willen leren golfen.
In haar goede leven mist zij een liefhebbende partner met wie zij op termijn zou willen samenwonen. Hij is een sportieve, goed verzorgde, slanke, stoere man, een leeftijdgenoot, ondernemend, empathisch, gezellig, handig, sociaal, academisch niveau. Houdt van (samen) koken en van muziek. Een natuurliefhebber met ook een brede culturele interesse. Een evenwichtige man afkomstig uit een warm nest.

Betrouwbare en attente man, 76

Academisch niveau, weduwnaar, Zuid-Holland

Een uiterst betrouwbare, attente en zachtaardige man. Hij werkte tot zijn pensioen als rijksambtenaar en reisde voor zijn werk de hele wereld over. De internationale contacten en de werkgebieden op het terrein van mondiale samenwerking waarin hij opereerde hebben hem verrijkt, met veel plezier kijkt hij terug op een mooie loopbaan. Naast zijn fijne gezin is sport altijd een belangrijke andere pijler geweest in zijn leven en na veel hockey en golf, wandelt hij nu dagelijks.

Hij geniet van muziek, film, beeldende kunst, het strand, gezellig uitgaan, reizen en zijn kleine familie. Dit jaar wil hij nog graag een mooie reis maken en ooit samen met een geliefde nog eens overwinteren op een mooie plek.

De vrouw die hij zoekt is een niet al te grote, slanke, aantrekkelijke, enthousiaste, ondernemende vrouw, financieel onafhankelijk, met liefde voor haar omgeving. Bij voorkeur woont zij in de regio, heeft zij kinderen en kookt zij met veel plezier.

Charmante, enthousiaste vrouw, 80’er

Weduwe, Gooi-en Vechtstreek

Een levendige en vrolijke vrouw die gezelligheid zoekt in een fijne vriendschapsrelatie met een prettige, goed ontwikkelde, man. Zij leidt een goed leven, geniet van geschiedenis, lezen, bridgen, reisprogramma’s, goede Franse films, spelletjes met haar kleinkinderen, regelmatig uitgaan naar een concert, een lezing of een ballet, heerlijk uit eten met haar vriendinnen en familie.

Met haar auto rijdt zij nog makkelijk naar diverse plaatsen en geniet ze van deze vrijheid. Zij heeft een heerlijk sfeervol appartement in het Gooi.

Ze kan goed alleen zijn, geniet daar ook van, maar ze zou het reuze gezellig vinden om een aantal keren per week, afhankelijk van de man, leuke dingen te ondernemen en te genieten van elkaars gezelschap. Een levensgenieter, redelijk fit, met een opgewekt karakter.

Erudiete en fantasierijke man, net 90

em. hoogleraar, weduwnaar, Overijssel

Een bijzonder aardige, gezonde en vitale, heldere en intellectuele man die muzikaal is onderlegd. Hij is open, betrouwbaar, wat eigenzinnig en in het bezit van een grote fantasie, een boeiend verteller.

Tijdens zijn jarenlange loopbaan als hoogleraar hield hij zich bezig met vraagstukken rondom vrede, veiligheid, (kern) bewapening en ontwapening.

Hij woont heerlijk in een kleine buitenplaats met een grote parktuin, het is er een oase van rust. Zijn huis is modern ingericht met comfortabel meubilair en een vleugel. Met zijn kinderen, hun partners en kleinkinderen is het contact plezierig.

Luisteren naar muziek, in het bijzonder piano- en zigeunermuziek en zelf pianospelen zijn favoriete bezigheden. In het verleden componeerde hij regelmatig. Hij leest veel over politiek en geschiedenis en dagelijks de NRC, tijdens zijn loopbaan schreef hij veel wetenschappelijke boeken. Hij geniet van een concert, een tentoonstelling, af en toe uit eten en tuinieren.

De vriendin die bij hem past is slank, aantrekkelijk, intelligent en prettig in de omgang. Met haar kan hij over de meest uiteenlopende onderwerpen spreken en genieten van elkaars gezelschap. Zij woont, net als hij, in de regio Ommen, rookt niet en is niet kerkelijk.

Bekoorlijke, culinair bevlogen vrouw, 80

Academisch niveau, Drenthe

-in contact-

Veerkrachtige en allerliefste vrouw met een jeugdige uitstraling en voorkomen.

Zij straalt een enorme levenslust uit en leidt een plezierig leven met haar vele interesses en activiteiten, dierbare vriendenkring en prettige familiebanden.

Een bijzondere gastvrouw, culinair bevlogen, die sfeer en gezelligheid maakt, voor wie niets te veel is, en enorm geniet van een goed glas wijn op haar zonnige terras of bij de open haard in mooi gezelschap. In haar klassiek ingerichte huis in de natuur laat zij zich omringen met schilderijen en foto’s uit haar jeugd. Het herinnert aan inspirerende mensen en ontmoetingen.

Haar hart en ziel gaan uit naar de muzen, de flora en fauna en meer.

Zij verlangt enorm naar een verrijkende vriendschap met een oprechte, intelligente, breed geïnteresseerde, fitte en goed gestemde man met innerlijke beschaving. Bent u die man, wacht dan niet langer.

Optimistische, nieuwsgierige vrouw, 78

Academisch niveau, weduwe, Utrecht

Een charmante, sociale, leergierige en levenslustige vrouw. Ze gaat stijlvol gekleed. Haar lichte appartement is ruim en zonnig, veel zorgvuldig uitgekozen kunstwerken vonden hier hun plek. Met veel plezier volgt ze al jaren leergangen bij HOVO, vaak in combinatie met een buitenlandse reis. Ze is zeer geïnteresseerd in geschiedenis, kunststromingen en andere culturen.

Haar leven is gevuld met vrijwilligerswerk, haar deelname aan een filmclub en fikse wandelingen met vrienden, zowel in de natuur als in de stad. Ze leest veel en houdt zich op de hoogte van de actualiteiten in de wereld. Reizen, gezelligheid, samen lachen en plezier maken, lekker uit eten, dat alles geeft haar leven kleur. Met trouwe vrienden en haar kinderen en kleinkinderen onderhoudt ze warme contacten. De man die bij haar past is academisch opgeleid, gezond en energiek. Ze zoekt diepgang en intimiteit, wil meer samen delen en samen genieten.

Plezierige, aantrekkelijke vrouw, 64

Academisch niveau, Amsterdam

Zij is een gelukkige, stralende vrouw, vrolijk, lief, sterk, groot en intelligent. Haar leven is aangenaam gevuld met een boeiend eigen bedrijf als zzp’er, een hecht netwerk van vrienden en vriendinnen, familie, een leesclub, fitness en haar huis met fraaie tuin. Zij is dol op het goede leven, uit eten, reizen, naar toneel, museum of film en af en toe een reisje naar de warmte en kennismaken met andere culturen.

Ze kleedt zich met smaak met altijd bijpassende sieraden en haar mediterrane interieur straalt sfeer en liefde uit. Mensen kennen haar als een goede luisteraar die betrokken is bij anderen, meer een gever dan een ontvanger, die ook gesteld is op haar vrijheid, iemand die veel kan hebben en zichzelf en de ander ook de spiegel voorhoudt.

De man die bij haar past is een goed verzorgde, initiatiefrijke, flexibele en stevige man. Hij is slim, makkelijk in het contact, heeft een brede interesse en leidt een goed en comfortabel leven. Een romanticus met wie zij intimiteit en gezelligheid kan delen en die haar leven compleet maakt.

Charmante en verrassende vrouw, 57

Academisch niveau, Zuid-Holland

-in contact-

Zij is een vrouw die dol is op het goede leven en enorm kan genieten van de kunst van het tafelen, zowel uit als thuis, en genieten van mooie reizen (zowel basic als luxe). Haar interessegebied is breed, van architectuur tot sleutelen, van literatuur tot tuinieren en van muziek tot filosofie.

Een evenwichtige, ook stoere, vrouw met een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel, die goed kan luisteren, graag anderen helpt en bijstaat en zichzelf daardoor weleens wegcijfert. Haar vak is technisch, zwaar en boeiend en het contact met mensen in haar beroep is bijzonder.

Haar huis is smaakvol ingericht en hier trekt ze zich graag terug met haar boeken, haar verzamelde stukken van reizen en herinneringen. Ze heeft affiniteit met The English way of life en humor. Ook staat ze open om samen andere, nieuwe, dingen te gaan ontdekken.

De man die bij haar zou passen is lief, slim, breed geïnteresseerd, ondernemend en betrouwbaar. Hij voelt zich op zijn gemak in more ways than one. Deze man geeft de ander ruimte, heeft liefde te geven en kan het ook ontvangen.

Een man met een passie van wie de ogen gaan stralen van iets waarvan het niet uitmaakt wat dat is, al zou klussen of knutselen wel bijzonder leuk zijn

Aantrekkelijke, meisjesachtige vrouw, 61

Arts, Oost- Nederland

Een knappe, zachtaardige, slimme, serieuze, meisjesachtige vrouw met ethisch bewustzijn. Ze gaat smaakvol gekleed en straalt warmte, liefde voor haar omgeving en klasse uit. Haar kinderen vinden haar een lieve, intelligente, zorgzame en meelevende moeder en vrienden kennen haar als charmant, open, bescheiden, integer, authentiek, onafhankelijk en geïnteresseerd. Zelf kent ze zich ook als plichtsgetrouw en soms wat afwachtend en secundair reagerend.

Haar leven is gevuld met een intensieve maar prettige baan en ze golft met veel enthousiasme. Ze geniet enorm van concerten, voornamelijk klassieke muziek (van barok tot modern) en zang, maar houdt ook van popmuziek, en van film en musea. Haar huis is een aangename plek in een fijne buurt met waardevolle vrienden, rust en ruimte. De man die bij haar past is jongensachtig, stabiel, galant en voorkomend, academisch opgeleid, integer en respectvol. Hij werkt, golft, houdt van naar concerten gaan en zoekt een vrouw om ervaringen mee te delen en herinneringen mee te maken.

Beschaafde man, echte doorzetter, 85

Academisch niveau, weduwnaar, Gelderland

Een man die het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt binnen zijn vakgebied. Hij werkte in de academische wereld en wist daar als man met een visuele handicap te promoveren, hij was een man met aanzien.

Nu schrijft en leest hij veel over theologie, filosofie en vliegtuigbouw en is, met zijn prachtige stem, een boeiend verteller met een goed ontwikkeld taalgevoel. Ook is hij een enthousiast levend mens die kan genieten van een lekkere maaltijd in kleine kring om dan uren met elkaar te praten en te filosoferen.

Hij is lid van de PKN, gelooft wel, maar bezoekt geen vaste kerk. Zijn kinderen betekenen veel voor hem net als waardevolle vrienden en mensen in zijn woonomgeving. Zij zijn hem, naast prettig gezelschap, ook tot steun bij veel dingen die hij niet alleen kan ondernemen.

Sinds kort heeft hij weer dwarsfluitles en geniet van meerdere soorten muziek. Hij woont in een aangename buurt in een ruim huis met goede buren.

Zijn verlangen naar niet alleen zijn, drie jaar na het overlijden van zijn vrouw, is groot. Zij was zijn rots in de branding, samen hadden zij het heel goed en fijn.

De vrouw die hij naast zich wenst is hoger opgeleid en heeft een brede interesse. Zij is vitaal, heeft lef, is moedig, warm, romantisch, aaibaar en heeft een open hart. Zij verlangt naar een liefdevolle, betrouwbare man om het gevoel van samenzijn opnieuw te ervaren.

Enthousiaste, innemende, liefdevolle vrouw, 65

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

Een vrolijke, slimme, sociale vrouw met een charmante, open en warme uitstraling, nieuwsgierig, pittig en initiatiefrijk. Optimisme en enthousiasme zijn haar pijlers. Het contact met haar kinderen is liefdevol, zij kennen haar als een moeder die altijd voor ze klaarstaat. Ze is trouw in vriendschappen en een klankbord voor dierbaren.

Na haar studie maakte zij carrière bij enkele grote bedrijven. Nu werkt ze nog parttime. Haar sfeervolle huis is met smaak ingericht, het is een fijne plek in een aangename buurt.

Zelf kent zij zich als buitenmens, ze geniet van groen, bergen en zee en ook van de stad, fietsen, wandelen en skiën, maar wil graag ook iets zien en ondernemen. Haar interessegebied is breed: gaat graag cultureel uit, houdt van dinertjes, uit of thuis, wil meer doen met fotografie, gaat naar musea en sportschool en maakt regelmatig een stedentrip of andere reis.

De stijlvolle, ontwikkelde man die ze graag zou ontmoeten is een sterke en warme persoonlijkheid die met de nodige zelfspot en relativeringsvermogen in het leven staat. Hij is initiatiefrijk en positief ingesteld. Een man met empathisch vermogen en een prettige oogopslag.

Vrolijke en sportieve vrouw, 66

Hbo-niveau, weduwe, Noord-Holland

Zij is een charmante, open, spontane en warme vrouw met een opgewekt karakter. Zorgzaam, vrijgevig, leergierig, hartelijk, superloyaal en gastvrij zijn kenmerken die op haar van toepassing zijn. Haar gezin staat op nummer één, daarna volgen vrienden, buiten bewegen, reizen, muziek en lezen. Sporten is een belangrijke uitlaatklep, haar manier om haar hoofd leeg te maken. Zij golft, tennist, loopt hard, doet aan yoga, wandelt met haar hond en gaat naar de sportschool. Een aantal dagen per week werkt zij naar volle tevredenheid binnen haar eigen bedrijf. Sinds enkele jaren woont zij in haar lichte, comfortabele en smaakvol ingerichte appartement samen met haar hond, een mooi en trouw beest.

Zij is blij met haar leven, maar mist het om lekker op stap te gaan samen met een sociale, charmante en ondernemende man met diepgang en intellectuele bagage. Hij staat stevig in zijn schoenen, heeft energie, is van de verrassingen en de kleine attenties. Hij is bescheiden en wars van poeha. Een man met wie je gezelligheid en intimiteit deelt.

Sensitieve, maatschappelijk betrokken vrouw, 75

Hbo-niveau, weduwe, Noord-Holland

Een zachtaardige, rustige en beschouwende vrouw met een aantrekkelijke warme en naturel uitstraling. Ze gaat smaakvol gekleed. Ze is betrokken bij anderen en bezorgd over de ongelijkheid in de wereld.

Muziek is haar passie, ze speelt piano en gaat graag naar pianorecitals. Ook houdt ze van opera, theater en cabaret. Ze zit bij een leesclub en doet soms vrijwilligerswerk.

Het contact met haar vrienden en familie is hecht, regelmatig ziet ze de kleinkinderen.

De man die bij haar past is vriendelijk en intelligent. Hij zorgt goed voor zichzelf. Hij denkt na, en met je mee. Hij zoekt ook gezelligheid en intimiteit in een liefdevolle, gelijkwaardige relatie. Voor deze links georiënteerde man is innerlijke rijkdom belangrijker dan uiterlijke rijkdom. Van muziek houden is een pre.

Sportieve, positieve en kunstzinnige vrouw, 50

Hbo-niveau, Noord-Holland

Zij is een lieve, gezellige, slanke, uiterst trouwe en sociale vrouw, een doorzetter met een groot hart. Een levensgenieter met veel positieve energie, een heldere lach, die ook geniet van het goede leven met een glas wijn en een lekker maal in een fijn restaurant. De verbondenheid met haar vrienden en familie en betrokkenheid bij mensen en werk is groot. In haar werk als docent tekenen/schilderen betekent ze veel voor haar cursisten, kunst opent mensen en is helend.

Ze woont in de Randstad en geniet er van heel veel kunst en cultuur, haar vrienden, de bios, samen eten, de parken en meer. Wel mist ze de laatste jaren steeds vaker de natuur en de bijbehorende rust. Lange afstanden wandelen met vrienden zijn haar ontspanning, ook loopt ze regelmatig hard, schaatst en skiet.

Tijdens de coronapandemie kwam ze tot het inzicht dat haar leven goed is met veel fijne vrienden maar dat zij de intimiteit mist van een liefdesrelatie. De man die zij zoekt is een sociaal mens met warme vriendschaps- en familiebanden. Een bevlogen man met een passie. Hij heeft een fijne baan waar hij plezier in heeft, is cultureel geïnteresseerd en geniet ook zeer van lekker buiten zijn in de natuur.

Persoonlijkheid met humor en stijl, vrouw, 72

Academisch niveau, Noord-Holland

Een vrouw met humor, deze vitale, enthousiaste, lieve, stijlvolle en slanke vrouw. Na een glansrijke carrière waarin zij haar eigen kantoor opzette en dit met veel succes en plezier uitbouwde, besloot zij jaren geleden dat het tijd was voor andere zaken dan werk, leidinggeven en altijd voor anderen klaar staan. Met vertrouwen kon zij het roer overgeven aan andere gedreven medewerkers. Zij ging weer pianolessen nemen, cursussen kunst- en muziekgeschiedenis volgen, mooie reizen maken en meer tijd doorbrengen met haar waardevolle vrienden en familie.

Concerten, opera, museumbezoek en ballet behoren tot haar favoriete culturele activiteiten. Zij woont in een ruim jaren 30 huis samen met een oude, aanhankelijke, kat maar realiseert zich dat het nu de tijd zou zijn om een aardige mijnheer te ontmoeten met wie het leven net dat tikje extra glans krijgt.

Die betrouwbare, belezen en muzikale man is breed geïnteresseerd, heeft intellectuele bagage en humor, is sportief en bemiddeld. Bij voorkeur kookt hij en leidt hij een tevreden en aangenaam leven met zijn interesses, vrienden en familie.

Levendige, natuurminnende vrouw, 78

Academisch niveau, weduwe, Gelderland

-in contact-

Een sterke, vrolijke, intelligente en enthousiaste vrouw die altijd bereid is een ander te helpen. Zij is nieuwsgierig en leergierig, een snelle denker die graag veel kennis vergaart. Zij straalt charme uit, mede door haar kleurrijke en smaakvolle kleding met bijpassende sieraden, in haar sfeervolle woonboerderij die omgeven is door meerdere prachtig samengestelde bloementuinen op kleur, vorm en soort. Het is er een oase van rust, hier voelt zij zich thuis en leeft zij van dag tot dag. Ze geniet enorm van klassieke muziek, leest veel, schildert graag en neemt deel aan een leesclub en filmclub. Met vrienden onderhoudt ze warme banden maar mist de relatie met een geliefde.

De erudiete, jeugdige, man die ik voor haar zoek is goed verzorgd, hij kan echt luisteren en zoekt diepgang. Hij beschikt over zelfkennis en zelfvertrouwen en zoekt ook gezelligheid, intimiteit, plezier en aandacht in een gelijkwaardige relatie.

Zijn levensstijl is prettig, hij heeft fantasie, humor, een brede interesse in K&C, in het bijzonder klassieke muziek, tevens geniet hij van de natuur, een reisje en een drankje.

Muzikale, sportieve en handige man, 84

Academische niveau, weduwnaar, Noord-Holland

-in contact-

Hij is een keurige, slanke en energieke man met een brede belangstelling, een goed luisteraar die niet snel op de voorgrond treedt. Met veel plezier neemt hij weer pianolessen en volgt hij met enige regelmaat een cursus bij HOVO.

Tweemaal per week tennist hij nog redelijk fanatiek en doet aan pilates. Bewegen en gezond blijven is belangrijk voor hem om geestelijk en lichamelijk fit te blijven.

Zijn fijne jaren 30-huis, dat klassiek is ingericht, staat in een statige buurt in een stad nabij duinen en het strand, daar wandelt hij regelmatig.

Hij heeft wetenschappelijke interesse maar vindt het plezierig ook praktisch te werk te gaan (houtbewerking, maken van meubilair).

Het contact met zijn kleine familie en vrienden is goed.

Het luisteren naar klassieke muziek en jazz, het bijwonen van concerten en bezoek aan musea behoren naast gezellig tafelen tot zijn favoriete bezigheden. Ook maakt hij graag reizen, zowel binnen als buiten Europa.

De vrouw die hij zoekt is innemend, sociaal, intelligent en aantrekkelijk. Met haar kan hij gezelligheid delen, samen op stap gaan en een liefdevolle relatie opbouwen.

Jongogende levensgenieter, vrouw, 70

Hbo-niveau, Brabant

-in contact-

Spontane, enthousiaste, jong ogende, lieve, leuke vrouw, een echte vrijbuiter. Zij is fit, gezond en enorm reislustig: van backpacken tot luxe en van duiken tot camperen. Een rasoptimist die het leven omarmt, nieuwsgierig, geïnteresseerd in anderen en zorgzaam voor haar omgeving.

Ze volgde de kunstacademie, een coachopleiding en was vele jaren makelaar. Na een opleiding in de zorg in 2019 werkt zij nu parttime als zelfstandige in de thuiszorg op tijden dat het haar uitkomt, die vrijheid bevalt haar goed. Het werk en het contact is prettig en geeft haar veel voldoening. Verder schildert ze, gaat ze graag naar tentoonstellingen, houdt ze van dans, concerten en film. Eigenlijk is ze meestal actief, ze wandelt, fietst en zwemt, maar kan ook genieten van rust en stilte in en om haar heen. Met haar trouwe vrienden onderneemt ze regelmatig activiteiten, en ze onderhoudt een goed contact met haar kinderen en kleinkinderen.

De man die bij haar past is een Bourgondiër, avontuurlijk en ondernemend. Hij is een vrijdenker, betrouwbaar, enigszins flamboyant en niet al te dominant. Een knuffelaar die liefde kan geven en ontvangen.

Nieuwsgierige, vrijmoedige vrouw, 63

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

Zij is een enthousiaste vrouw die met een partner een nieuwe levensfase in wil gaan. Na een veelzijdige carrière van 35 jaar, als leidinggevende in de luchtvaart, heeft zij veel verschillende culturen leren kennen. Zij heeft er een voorkeur voor Zuid-Amerika aan overgehouden mede vanwege haar kennis van het Spaans. Daarnaast kende zij een drukke thuissituatie met drie opgroeiende zoons. Nu is zij toe aan nieuwe fase in haar leven. Zij staat er voor open om een leuke man te ontmoeten.

Momenteel vindt zij het heel leuk om regelmatig op reis te gaan. Skiën en zeilen zijn haar favoriete sporten. Ook van bezoek aan het Concertgebouw en naar een filmhuis gaan met een vriendin geniet ze.
In haar huis voelt zij zich fijn en ze is erg gesteld op de nabijgelegen parken waar ze wandelt met haar honden. Het contact met haar volwassen uitwonende kinderen is goed en ze ziet ze regelmatig.
De man die zij in haar leven mist is misschien ook al aan het afbouwen richting pensioen. Zij is op zoek naar een leuke partner waarmee ze ook samen dingen kan ondernemen.

Elegante en ontwapenende vrouw, 80

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

-in contact-

De energie komt je tegemoet wanneer je haar ontmoet. Wat een levenslust, wat een ontwapenende, prachtige, lieve, aardige en elegante vrouw. Met heel veel plezier werkt ze nog in haar eigen praktijk, schrijft ze boeken, geeft ze workshops, kookt ze graag en houdt er een liefdevol contact met (klein)kinderen en vriendenclub op na. Af en toe golft ze –al is ze allesbehalve fanatiek- maar nog liever wandelt ze en speurt ze met haar verrekijker naar vogels en andere dieren.

In haar heerlijke, zonnig ingerichte, huis speelt ze op haar vleugel en kijkt ze haar tuin in die haar in de lente en zomer, mede dankzij haar groene vingers, kleurrijk toelacht. Ze omarmt het leven in al haar facetten.

Ook mijmert ze soms of er een nieuwe liefde in haar leven kan komen. Hij zou een interessante en bovenal lieve man zijn, breed geïnteresseerd, lang, positief, ondernemend, vrolijk, erudiet, muziekminnend, een goede verteller en luisteraar.

Een man met levenszin die kan terugkijken op een goed huwelijk, een fijne carrière en in goeden doen is wordt van harte uitgenodigd te reageren.

Aangename, energieke, warme vrouw, 63

Hbo-niveau, Noord-Holland

Een elegante, oprechte, enigszins bescheiden en attente vrouw met een positieve uitstraling. Een aangename vrouw met ondernemersgeest die haar leven op orde heeft. Zij werkt als zelfstandig ondernemerscoach en loopbaanadviseur en weet met haar enthousiasme, zakelijk instinct en luisterend oor, haar cliënten weer ˝op de rails˝ te krijgen.

Zij is geïnteresseerd in innovatie, cultuur, actualiteit en politiek. Daarnaast geniet ze van film, beeldende kunst, gezelligheid, uit eten en buiten bewegen. Haar ruime en sfeervol ingerichte appartement in een statig historisch pand in het centrum van een stadje is comfortabel en luxe.

Met haar kinderen heeft zij een sterke en liefdevolle gezinsband en sinds kort is zij eenmaal per week oppasoma. Als gezin plannen zij regelmatig korte vakanties en de verjaardagen en feestdagen worden altijd gevierd. Haar omgeving omschrijft haar als een doorzetter, integer, flexibel en gestructureerd. Zij is liefdevol, zorgzaam en betrokken bij anderen.

Hoewel zij zeer tevreden is met haar leven nu, weet zij ook dat de dialoog, gezelligheid en intimiteit met een gelijkgestemde man haar leven zal verrijken. Zij is op zoek naar een zelfstandige, ondernemende man met eigen interesses, die ook samen meer wil delen. Hij leidt een goed leven, is romantisch, energiek, prettig in het contact en gaat goed en verzorgd gekleed.

Gun uzelf de stap naar verbondenheid!

‘Ensemble bemiddelt met verve’