'Bemiddelt met verve'

Ensemble relatiebemiddeling voor kunst-en cultuurliefhebbers van 50 jaar en ouder

Enthousiaste, innemende, liefdevolle vrouw, 65

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

Een vrolijke, slimme, sociale vrouw met een charmante, open en warme uitstraling, nieuwsgierig, pittig en initiatiefrijk. Optimisme en enthousiasme zijn haar pijlers. Het contact met haar kinderen is liefdevol, zij kennen haar als een moeder die altijd voor ze klaarstaat. Ze is trouw in vriendschappen en een klankbord voor dierbaren.

Na haar studie maakte zij carrière bij enkele grote bedrijven. Nu werkt ze nog parttime. Haar sfeervolle huis is met smaak ingericht, het is een fijne plek in een aangename buurt.

Zelf kent zij zich als buitenmens, ze geniet van groen, bergen en zee en ook van de stad, fietsen, wandelen en skiën, maar wil graag ook iets zien en ondernemen. Haar interessegebied is breed: gaat graag cultureel uit, houdt van dinertjes, uit of thuis, wil meer doen met fotografie, gaat naar musea en sportschool en maakt regelmatig een stedentrip of andere reis.

De stijlvolle, ontwikkelde man die ze graag zou ontmoeten is een sterke en warme persoonlijkheid die met de nodige zelfspot en relativeringsvermogen in het leven staat. Hij is initiatiefrijk en positief ingesteld. Een man met empatisch vermogen en een prettige oogopslag.

Aantrekkelijke, meisjesachtige vrouw, 61

Arts, Oost- Nederland

Een knappe, zachtaardige, slimme, serieuze, meisjesachtige vrouw met ethisch bewustzijn. Ze gaat smaakvol gekleed en straalt warmte, liefde voor haar omgeving en klasse uit. Haar kinderen vinden haar een lieve, intelligente, zorgzame en meelevende moeder en vrienden kennen haar als charmant, open, bescheiden, integer, authentiek, onafhankelijk en geïnteresseerd. Zelf kent ze zich ook als plichtsgetrouw en soms wat afwachtend en secundair reagerend.

Haar leven is gevuld met een intensieve maar prettige baan en ze golft met veel enthousiasme. Ze geniet enorm van concerten, voornamelijk klassieke muziek (van barok tot modern) en zang, maar houdt ook van popmuziek, en van film en musea. Haar huis is een aangename plek in een fijne buurt met waardevolle vrienden, rust en ruimte. De man die bij haar past is jongensachtig, stabiel, galant en voorkomend, academisch opgeleid, integer en respectvol. Hij werkt, golft, houdt van naar concerten gaan en zoekt een vrouw om ervaringen mee te delen en herinneringen mee te maken .

Vrolijke en sportieve vrouw, 66

Hbo-niveau, weduwe, Noord-Holland

-in contact-

Zij is een charmante, open, spontane en warme vrouw met een opgewekt karakter. Zorgzaam, vrijgevig, leergierig, hartelijk, superloyaal en gastvrij zijn kenmerken die op haar van toepassing zijn. Haar gezin staat op nummer één, daarna volgen vrienden, buiten bewegen, reizen, muziek en lezen. Sporten is een belangrijke uitlaatklep, haar manier om haar hoofd leeg te maken. Zij golft, tennist, loopt hard, doet aan yoga, wandelt met haar hond en gaat naar de sportschool. Een aantal dagen per week werkt zij naar volle tevredenheid binnen haar eigen bedrijf. Sinds enkele jaren woont zij in haar lichte, comfortabele en smaakvol ingerichte appartement samen met haar hond, een mooi en trouw beest.

Zij is blij met haar leven, maar mist het om lekker op stap te gaan samen met een sociale, charmante en ondernemende man met diepgang en intellectuele bagage. Hij staat stevig in zijn schoenen, heeft energie, is van de verrassingen en de kleine attenties. Hij is bescheiden en wars van poeha. Een man met wie je gezelligheid en intimiteit deelt.

Sensitieve, maatschappelijk betrokken vrouw, 75

hbo-niveau, weduwe, Noord-Holland

Een zachtaardige, rustige en beschouwende vrouw met een aantrekkelijke warme en naturel uitstraling. Ze gaat smaakvol gekleed. Ze is betrokken bij anderen en bezorgd over de ongelijkheid in de wereld.

Muziek is haar passie, ze speelt piano en gaat graag naar pianorecitals. Ook houdt ze van opera, theater en cabaret. Ze zit bij een leesclub en doet soms vrijwilligerswerk.

Het contact met haar vrienden en familie is hecht, regelmatig ziet ze de kleinkinderen.

De man die bij haar past is vriendelijk en intelligent. Hij zorgt goed voor zichzelf. Hij denkt na, en met je mee. Hij zoekt ook gezelligheid en intimiteit in een liefdevolle, gelijkwaardige relatie. Voor deze links georiënteerde man is innerlijke rijkdom belangrijker dan uiterlijke rijkdom. Van muziek houden is een pre.

Betrouwbare, hoffelijke man, 74

Academisch niveau, weduwnaar, Zuid-Holland 

-in contact-

Een uiterst betrouwbare, hoffelijke en zachtaardige man. Hij werkte tot zijn pensioen als rijksambtenaar en reisde voor zijn werk de hele wereld over. De internationale contacten en de werkgebieden op het terrein van mondiale samenwerking waarin hij opereerde hebben hem verrijkt, met veel plezier kijkt hij terug op een mooie loopbaan. Naast zijn fijne gezin is sport altijd een belangrijke andere pijler geweest in zijn leven en na veel hockey en golf wandelt hij nu dagelijks.

Hij geniet van zijn heerlijke huis nabij zee, familie, muziek, film, beeldende kunst, het strand, gezellig uitgaan, reizen en samen dingen ondernemen. Zijn wens is om samen met een geliefde nog eens te overwinteren op een mooie plek.

De vrouw die hij zoekt is een niet al te grote, slanke, aantrekkelijke, enthousiaste, ondernemende vrouw, financieel onafhankelijk, met liefde voor haar omgeving. Bij voorkeur woont zij in de regio, heeft zij kinderen en kookt zij met veel plezier.

Plezierige, mooie vrouw, 64

Academisch niveau, Noord-Holland

Zij is een gelukkige, stralende vrouw, vrolijk, lief, sterk, groot en intelligent. Haar leven is aangenaam gevuld met een boeiend eigen bedrijf als zzp’er, een hecht netwerk van vrienden en vriendinnen, familie, een leesclub, fitness en haar huis met fraaie tuin. Zij is dol op het goede leven, uit eten, reizen, naar toneel, museum of film en af en toe een reisje naar de warmte en kennismaken met andere culturen.

Ze kleedt zich met smaak met altijd bijpassende sieraden en haar mediterrane interieur straalt sfeer en liefde uit. Mensen kennen haar als een goede luisteraar die betrokken is bij anderen, meer een gever dan een ontvanger, die ook gesteld is op haar vrijheid, iemand die veel kan hebben en zichzelf en de ander ook de spiegel voorhoudt.

De man die bij haar past is een goed verzorgde, initiatiefrijke, flexibele en stevige man. Hij is slim, makkelijk in het contact, heeft een brede interesse en leidt een goed en comfortabel leven. Een romanticus met wie zij intimiteit en gezelligheid kan delen en die haar leven compleet maakt.

Sportieve, positieve en kunstzinnige vrouw, 50

Hbo-niveau, Noord-Holland

Zij is een lieve, gezellige, slanke, uiterst trouwe en sociale vrouw, een doorzetter met een groot hart. Een levensgenieter met veel positieve energie, een heldere lach, die ook geniet van het goede leven met een glas wijn en een lekker maal in een fijn restaurant. De verbondenheid met haar vrienden en familie en betrokkenheid bij mensen en werk is groot. In haar werk als docent tekenen/schilderen betekent ze veel voor haar cursisten, kunst opent mensen en is helend.

Ze woont in de Randstad en geniet er van heel veel kunst en cultuur, haar vrienden, de bios, samen eten, de parken en meer. Wel mist ze de laatste jaren steeds vaker de natuur en de bijbehorende rust. Lange afstanden wandelen met vrienden zijn haar ontspanning, ook loopt ze regelmatig hard, schaatst en skiet.

Tijdens de coronapandemie kwam ze tot het inzicht dat haar leven goed is met veel fijne vrienden maar dat zij de intimiteit mist van een liefdesrelatie. De man die zij zoekt is een sociaal mens met warme vriendschaps- en familiebanden. Een bevlogen man met een passie. Hij heeft een fijne baan waar hij plezier in heeft, is cultureel geïnteresseerd en geniet ook zeer van lekker buiten zijn in de natuur.

Vrolijke persoonlijkheid, vrouw, 72

Academisch niveau, Noord-Holland

-in contact-

Een vrouw met humor, deze vitale, enthousiaste, lieve, stijlvolle en slanke vrouw. Na een glansrijke carrière waarin zij haar eigen kantoor opzette en dit met veel succes en plezier uitbouwde, besloot zij jaren geleden dat het tijd was voor andere zaken dan werk, leidinggeven en altijd voor anderen klaar staan. Met vertrouwen kon zij het roer overgeven aan andere gedreven medewerkers. Zij ging weer pianolessen nemen, cursussen kunst- en muziekgeschiedenis volgen, mooie reizen maken en meer tijd doorbrengen met haar waardevolle vrienden en familie.

Concerten, opera, museumbezoek en ballet behoren tot haar favoriete culturele activiteiten. Zij woont in een ruim jaren 30 huis samen met een oude, aanhankelijke, kat maar realiseert zich dat het nu de tijd zou zijn om een aardige mijnheer te ontmoeten met wie het leven net dat tikje extra glans krijgt.

Die betrouwbare, belezen en muzikale man is breed geïnteresseerd, heeft intellectuele bagage en humor, is sportief en bemiddeld. Bij voorkeur kookt hij en leidt hij een tevreden en aangenaam leven met zijn interesses, vrienden en familie.

Beschaafde man, echte doorzetter, 85

Academisch niveau, weduwnaar, Gelderland

Een man die het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt binnen zijn vakgebied. Hij werkte in de academische wereld en wist daar als man met een visuele handicap te promoveren, hij was een man met aanzien.

Nu schrijft en leest hij veel over theologie, filosofie en vliegtuigbouw en is, met zijn prachtige stem, een boeiend verteller met een goed ontwikkeld taalgevoel. Ook is hij een enthousiast levend mens die kan genieten van een lekkere maaltijd in kleine kring om dan uren met elkaar te praten en te filosoferen.

Hij is lid van de PKN, gelooft wel, maar bezoekt geen vaste kerk. Zijn kinderen betekenen veel voor hem net als waardevolle vrienden en mensen in zijn woonomgeving. Zij zijn hem, naast prettig gezelschap, ook tot steun bij veel dingen die hij niet alleen kan ondernemen.

Sinds kort heeft hij weer dwarsfluitles en geniet van meerdere soorten muziek. Hij woont in een aangename buurt in een ruim huis met goede buren.

Zijn verlangen naar niet alleen zijn, drie jaar na het overlijden van zijn vrouw, is groot. Zij was zijn rots in de branding, samen hadden zij het heel goed en fijn.

De vrouw die hij naast zich wenst is hoger opgeleid en heeft een brede interesse. Zij is vitaal, heeft lef, is moedig, warm, romantisch, aaibaar en heeft een open hart. Zij verlangt naar een liefdevolle, betrouwbare man om het gevoel van samenzijn opnieuw te ervaren.

Levendige, natuurminnende vrouw, 78

Academisch niveau, weduwe, Gelderland

-in contact-

Een sterke, vrolijke, intelligente en enthousiaste vrouw die altijd bereid is een ander te helpen. Zij is nieuwsgierig en leergierig, een snelle denker die graag veel kennis vergaart. Zij straalt charme uit, mede door haar kleurrijke en smaakvolle kleding met bijpassende sieraden, in haar sfeervolle woonboerderij die omgeven is door meerdere prachtig samengestelde bloementuinen op kleur, vorm en soort. Het is er een oase van rust, hier voelt zij zich thuis en leeft zij van dag tot dag. Ze geniet enorm van klassieke muziek, leest veel, schildert graag en neemt deel aan een leesclub en filmclub. Met vrienden onderhoudt ze warme banden maar mist de relatie met een geliefde.

De erudiete, jeugdige, man die ik voor haar zoek is goed verzorgd, hij kan echt luisteren en zoekt diepgang. Hij beschikt over zelfkennis en zelfvertrouwen en zoekt ook gezelligheid, intimiteit, plezier en aandacht in een gelijkwaardige relatie.

Zijn levensstijl is prettig, hij heeft fantasie, humor, een brede interesse in K&C, in het bijzonder klassieke muziek, tevens geniet hij van de natuur, een reisje en een drankje.

Hartelijke vrouw met organisatietalent, 69

Academische niveau, weduwe, Noord-Holland

Zij is een slimme, hartelijke, zelfstandige, leergierige en ondernemende vrouw met veel organisatietalent. Sinds medio 2020 woont zij met veel plezier in een appartement in de Houthavens, een nieuwe wijk in Amsterdam waar ze al sinds 1975 woont. Ruim een jaar geleden stopte ze met werken en is nu bestuurslid van een stichting, ze gaat zwemmen en vaak naar de film, een museum, concert of uit eten (als het weer kan). Regelmatig bezoekt ze tijdens vakanties andere steden of maakt een fiets- of wandelreis. Ze leest graag over geschiedenis en architectuur en volgt de (wereld-) politiek en actualiteit op de voet.

Met haar dochter is het contact heel goed en zij zijn betrokken bij elkaars leven.

Ze eet vegetarisch en kookt van alles, ook Italiaans of Indonesisch.

Het leven zonder geliefde ervaart ze wel als eenzaam. Ze verlangt naar een onafhankelijke geest, slim, ondernemend en met humor. Een man met wie je leuke dingen kunt ondernemen, met wie je intimiteit deelt, met wie je over alles kunt praten en die je neemt zoals je bent.

Warme, reislustige vrouw, 67

Academisch niveau, Noord-Holland

Deze aantrekkelijke, stralende en lieve vrouw heeft haar sporen verdiend in de kunsten. Zij heeft een groot, gul hart en een warme uitstraling. Haar leven is prettig gevuld met haar baan, lezen, kunst, cultuur, natuur en zo nu en dan reizen.

Zij is nog parttime werkzaam, veeleisend werk en altijd onder hoogspanning, maar zij houdt er zeer van en het geeft haar energie.

Haar fraai ingerichte en met kunst gevulde huis met lichte meubels, prachtige boeketten en een vleugel voelt aangenaam, het dakterras is mede door het uitzicht spectaculair. Zij is een bijzonder hartelijke, gastvrije vrouw met een plezierige en open persoonlijkheid, een goed taalgevoel en behoefte aan diepgang. Graag verkeert zij in klein en aangenaam gezelschap maar zij kan ook heel goed alleen zijn. Met een paar echt goede vrienden en haar familie heeft zij een fijn en regelmatig contact. Luxe stedentrips en vakanties aan zee zijn favoriet.

Zij ziet, voor nu, uit naar een man om mooie, onvergetelijke stedentrips mee te maken, zowel in het binnenland als in het buitenland. Hij is een charmante en aantrekkelijke man met een brede interesse in kunst en cultuur die zich ook (nu al) kan verheugen op een bijzondere tentoonstelling en een smaakvol etentje in een rijke en levendige stad met een enthousiaste, boeiende en innemende vrouw.

Innemende vrouw, culturele alleseter, 63

Academisch niveau, Noord-Holland

Zij is een spontane, milde, goedlachse, sportieve, stoere en sterke vrouw met een veeleisende baan in de publieke sector. Deze ontspannen en enthousiaste vrouw met een mooie en vrolijke uitstraling is in balans met het leven en zichzelf. Een leuk mens die zich makkelijk voegt in diverse gezelschappen en enorm geniet van weekendjes weg en vakanties, zowel basic als luxe. Ze houdt van theater in de brede zin: opera, toneel, concerten, dans en ballet. Ze geniet van livemuziek en beeldende kunst kijken. Haar woonplek middenin de natuur is spectaculair, met de stad op fietsafstand. Het is een oase van rust na hard werken in haar boeiende baan. Deze oplossingsgerichte, serieuze en nieuwsgierige vrouw staat altijd klaar voor anderen in haar omgeving. Haar vrienden en familie kennen haar als gezellig, gastvrij, vriendelijk, hulpvaardig, hartelijk, ondernemend, lief en af en toe wat onrustig.

De generatiegenoot die bij haar past is slim, lief, ondernemend, zachtaardig, sportief en aantrekkelijk. Een stabiele man die houdt van een uitdaging.

Stoere en zorgzame vrouw, 70

Academisch niveau, weduwe, Gooi en Vechtstreek

-in contact-

Een lieve, sociale, stoere en zorgzame vrouw met een groot hart. Zij is slim, open, leergierig, gastvrij en breed geïnteresseerd in de wereldpolitiek, literatuur en de actualiteit.

Zij vervult een bestuursfunctie bij een lokale afdeling van een landelijke organisatie en organiseert regelmatig activiteiten, zoals lezingen en rondleidingen voor groepen. Voorheen werkte zij als fysiotherapeut, haptonoom en raadsvrouw. Verder geniet zij van museumbezoek, lezen, jaren 60/70 muziek, Franse en Nederlandse chansons, steden, films, lange wandel- en fietstochten en taal. Regelmatig bereidt zij vaste familierecepten en steevast voor iedere jarige een appeltaart.

Haar kinderen weten dat ze altijd op haar kunnen rekenen, ze wonen in de buurt en het contact met hen is warm en betrokken. Vele jaren was ze enkele keren per week oppasoma. Ze ervaart het leven in coronatijd met al zijn beperkingen als lastig en ziet uit naar een geliefde om meer belangstellingen te delen en samen dingen te ondernemen.

De man naar wie zij verlangt is een lange, slimme, beetje stoere man. Hij is een levensgenieter, niet al te gecompliceerd, met een brede belangstelling, enthousiast en vrijmoedig. Met haar campertje zou ze weer graag, op de bonnefooi, op pad gaan. Samen de slingers ophangen en er thuis en elders een feestje van maken.

Jongogende levensgenieter, vrouw, 69

Hbo-niveau, Brabant

Spontane, enthousiaste, jong ogende, lieve, leuke vrouw, een echte vrijbuiter. Zij is fit, gezond en enorm reislustig: van backpacken tot luxe en van duiken tot camperen. Een rasoptimist die het leven omarmt, nieuwsgierig, geïnteresseerd in anderen en zorgzaam voor haar omgeving.

Ze volgde de kunstacademie, een coachopleiding en was vele jaren makelaar. Na een opleiding in de zorg in 2019 werkt zij nu parttime als zelfstandige in de thuiszorg op tijden dat het haar uitkomt, die vrijheid bevalt haar goed. Het werk en het contact is prettig en geeft haar veel voldoening. Verder schildert ze, gaat ze graag naar tentoonstellingen, houdt ze van dans, concerten en film. Eigenlijk is ze meestal actief, ze wandelt, fietst en zwemt, maar kan ook genieten van rust en stilte in en om haar heen. Met haar trouwe vrienden onderneemt ze regelmatig activiteiten, en ze onderhoudt een goed contact met haar kinderen en kleinkinderen.

De man die bij haar past is een Bourgondiër, avontuurlijk en ondernemend. Hij is een vrijdenker, betrouwbaar, enigszins flamboyant en niet al te dominant. Een knuffelaar die liefde kan geven en ontvangen.

TOP - fitte, jongensachtige man, toch al 90'er

Academisch niveau, weduwnaar, Het Gooi

-in contact-

Een bijzondere, vitale en jong uitziende heer, toch al 90’er, al geloof je dat niet. Hij is betrouwbaar, warm, charismatisch, opgewekt, met een gulle, aanstekelijke lach. Met voldoening kijkt hij terug op een fantastisch lang en liefdevol huwelijk en een harmonieus gezin waarin iedereen zich kon ontplooien. Het contact met zijn kinderen en verdere familie is hecht en vertrouwd. Door studie, het gebruik van zijn talenten, visie en doorzettingsvermogen had hij een succesvolle loopbaan. Met verve vertelt hij over zijn vele, kleurrijke en boeiende ervaringen in het leven maar is ook geïnteresseerd in het leven en wel en wee van de ander.

Hij wandelt graag in de natuur, houdt van strand en bos en golft wekelijks. Musea, in het bijzonder het Singer en concerten zijn favoriete uitgaansactiviteiten. Zijn fijne villa is ruim en het is de plek waar hij zich echt thuis voelt tussen zijn boeken, foto’s en memorabilia.

De vrouw die hij zoekt is aantrekkelijk, ondernemend, lief en charmant. Zij is jeugdig, slim, heeft pit en uitstraling en verlangt naar een nieuwe liefde. Een warme vrouw die positief in het leven staat en ook geniet van een arm om haar heen, een knuffel, zij wil liefde geven en ook ontvangen. Zij woont in de regio en haar leeftijd is minder belangrijk dan haar energieniveau.

Nieuwsgierige, vrijmoedige vrouw, 63

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

Zij is een enthousiaste vrouw die met een partner een nieuwe levensfase in wil gaan. Na een veelzijdige carrière van 35 jaar, als leidinggevende in de luchtvaart, heeft zij veel verschillende culturen leren kennen. Zij heeft er een voorkeur voor Zuid-Amerika aan overgehouden mede vanwege haar kennis van het Spaans. Daarnaast kende zij een drukke thuissituatie met drie opgroeiende zoons. Nu is zij toe aan nieuwe fase in haar leven. Zij staat er voor open om een leuke man te ontmoeten. 

Momenteel vindt zij het heel leuk om regelmatig op reis te gaan. Skiën en zeilen zijn haar favoriete sporten. Ook van bezoek aan het Concertgebouw en naar een filmhuis gaan met een vriendin geniet ze.
In haar huis voelt zij zich fijn en ze is erg gesteld op de nabijgelegen parken waar ze wandelt met haar honden. Het contact met haar volwassen uitwonende kinderen is goed en ze ziet ze regelmatig.
De man die zij in haar leven mist is misschien ook al aan het afbouwen richting pensioen. Zij is op zoek naar een leuke partner waarmee ze ook samen dingen kan ondernemen. 

Bekoorlijke, culinair bevlogen vrouw, 80

Academisch niveau, Drenthe

Veerkrachtige en allerliefste vrouw met een jeugdige uitstraling en voorkomen.

Zij straalt een enorme levenslust uit en leidt een plezierig leven met haar vele interesses en activiteiten, dierbare vriendenkring en prettige familiebanden.

Een bijzondere gastvrouw, culinair bevlogen, die sfeer en gezelligheid maakt, voor wie niets te veel is, en enorm geniet van een goed glas wijn op haar zonnige terras of bij de open haard in mooi gezelschap. In haar klassiek ingerichte huis in de natuur laat zij zich omringen met schilderijen en foto’s uit haar jeugd. Het herinnert aan inspirerende mensen en ontmoetingen.

Haar hart en ziel gaan uit naar de muzen, de flora en fauna en meer.

Zij verlangt enorm naar een verrijkende vriendschap met een oprechte, intelligente, breed geïnteresseerde, fitte en goed gestemde man met innerlijke beschaving. Bent u die man, wacht dan niet langer.

Elegante en ontwapenende vrouw, 80

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

-in contact-

De energie komt je tegemoet wanneer je haar ontmoet. Wat een levenslust, wat een ontwapenende, prachtige, lieve, aardige en elegante vrouw. Met heel veel plezier werkt ze nog in haar eigen praktijk, schrijft ze boeken, geeft ze workshops, kookt ze graag en houdt er een liefdevol contact met (klein)kinderen en vriendenclub op na. Af en toe golft ze –al is ze allesbehalve fanatiek- maar nog liever wandelt ze en speurt ze met haar verrekijker naar vogels en andere dieren.

In haar heerlijke, zonnig ingerichte, huis speelt ze op haar vleugel en kijkt ze haar tuin in die haar in de lente en zomer, mede dankzij haar groene vingers, kleurrijk toelacht. Ze omarmt het leven in al haar facetten.

Ook mijmert ze soms of er een nieuwe liefde in haar leven kan komen. Hij zou een interessante en bovenal lieve man zijn, breed geïnteresseerd, lang, positief, ondernemend, vrolijk, erudiet, muziekminnend, een goede verteller en luisteraar.

Een man met levenszin die kan terugkijken op een goed huwelijk, een fijne carrière en in goeden doen is wordt van harte uitgenodigd te reageren.

Aantrekkelijke, energieke, warme vrouw, 63

Hbo-niveau, Noord-Holland

-in contact-

Een elegante, oprechte, enigszins bescheiden en attente vrouw met een positieve uitstraling. Een aangename vrouw met ondernemersgeest die haar leven op orde heeft. Zij werkt als zelfstandig ondernemerscoach en loopbaanadviseur en weet met haar enthousiasme, zakelijk instinct en luisterend oor, haar cliënten weer ˝op de rails˝ te krijgen.

Zij is geïnteresseerd in innovatie, cultuur, actualiteit en politiek. Daarnaast geniet ze van film, beeldende kunst, gezelligheid, uit eten en buiten bewegen. Haar ruime en sfeervol ingerichte appartement in een statig historisch pand in het centrum van een stadje is comfortabel en luxe.

Met haar kinderen heeft zij een sterke en liefdevolle gezinsband en sinds kort is zij eenmaal per week oppasoma. Als gezin plannen zij regelmatig korte vakanties en de verjaardagen en feestdagen worden altijd gevierd. Haar omgeving omschrijft haar als een doorzetter, integer, flexibel en gestructureerd. Zij is liefdevol, zorgzaam en betrokken bij anderen.

Hoewel zij zeer tevreden is met haar leven nu, weet zij ook dat de dialoog, gezelligheid en intimiteit met een gelijkgestemde man haar leven zal verrijken. Zij is op zoek naar een zelfstandige, ondernemende man met eigen interesses, die ook samen meer wil delen. Hij leidt een goed leven, is romantisch, energiek, prettig in het contact en gaat goed en verzorgd gekleed.

Charmante, enthousiaste vrouw, 88

Weduwe, Gooi-en Vechtstreek

Een levendige en vrolijke vrouw die gezelligheid zoekt in een fijne vriendschapsrelatie met een prettige, goed ontwikkelde, man. Zij leidt een goed leven, geniet van geschiedenis, lezen, bridgen, reisprogramma’s, goede Franse films, spelletjes met haar kleinkinderen, regelmatig uitgaan naar een concert, een lezing of een ballet, heerlijk uit eten met haar vriendinnen en familie. 

Met haar auto rijdt zij nog makkelijk naar diverse plaatsen en geniet ze van deze vrijheid. Zij heeft een heerlijk sfeervol appartement in het Gooi. 

Ze kan goed alleen zijn, geniet daar ook van, maar ze zou het reuze gezellig vinden om een aantal keren per week, afhankelijk van de man, leuke dingen te ondernemen en te genieten van elkaars gezelschap. Een levensgenieter, redelijk fit, met een opgewekt karakter. 

Charmante en verrassende vrouw, 57

Academisch niveau,  Zuid-Holland

Zij is een vrouw die dol is op het goede leven en enorm kan genieten van de kunst van het tafelen, zowel uit als thuis, en genieten van mooie reizen (zowel basic als luxe). Haar interessegebied is breed, van architectuur tot sleutelen, van literatuur tot tuinieren en van muziek tot filosofie.

Een evenwichtige, ook stoere, vrouw met een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel, die goed kan luisteren, graag anderen helpt en bijstaat en zichzelf daardoor weleens wegcijfert. Haar vak is technisch, zwaar en boeiend en het contact met mensen in haar beroep is bijzonder.

Haar huis is smaakvol ingericht en hier trekt ze zich graag terug met haar boeken, haar verzamelde stukken van reizen en herinneringen. Ze heeft affiniteit met The English way of life en humor. Ook staat ze open om samen andere, nieuwe, dingen te gaan ontdekken.

De man die bij haar zou passen is lief, slim, breed geïnteresseerd, ondernemend en betrouwbaar. Hij voelt zich op zijn gemak in more ways than one. Deze man geeft de ander ruimte, heeft liefde te geven en kan het ook ontvangen.

Een man met een passie van wie de ogen gaan stralen van iets waarvan het niet uitmaakt wat dat is, al zou klussen of knutselen wel bijzonder leuk zijn

Actieve, golfspelende 80 plusser

Academisch niveau, weduwnaar, Utrecht

-in contact-

Hij is een oud-ondernemer, nog betrokken bij het bedrijf, met een brede belangstelling voor politiek, sport, kunst, cultuur, natuur, mens, reizen, religie enz. Met hem kun je over bijna alles praten.

Golf is zijn sport en meerdere keren per week speelt hij 18 holes met handicart. 

Met zijn familie en vrienden onderhoudt hij warme en liefdevolle banden.

Hij geniet van beeldende kunst, bezoekt regelmatig tentoonstellingen en veilingen en zijn klassiek ingerichte villa hangt vol kleurrijke schilderijen.

Zelf is hij een zich gelukkig voelende Weegschaal man, hem is aangeraden de eventuele partner te zoeken onder vrouwen die onder het sterrenbeeld Tweelingen, Vissen, Waterman, Leeuw of Boogschutter geboren zijn.

De partner die hij zoekt is een niet al te grote, vrolijke en aaibare vrouw met wie hij gezamenlijke kunstreisjes, golfreisjes of eetreisjes kan maken en met wie hij het fijn vindt samen met plantjes in zijn bostuin bezig te zijn of samen voedzame en lekkere maaltijden te zoeken en te bereiden.

Er voor elkaar zijn is het belangrijkste voor hem in een relatie.

Hij heeft drie grote voor- of nadelen: rookt, drinkt en zwemt niet.

Gun uzelf de stap naar verbondenheid!

‘Ensemble bemiddelt met verve’