'Bemiddelt met verve'

Ensemble relatiebemiddeling voor kunst-en cultuurliefhebbers van 50 jaar en ouder

Charmante, innemende vrouw, 56

Academisch niveau, Zuid-Holland

Enthousiast en vriendelijk, slim en leergierig, charmant en initiatiefrijk, zo kun je haar omschrijven. Levenslust, veerkracht en doorzettingsvermogen zijn haar pijlers. Haar dochters vormen de kern van haar bestaan, in combinatie met dierbare familiebanden, een trouwe vriendenkring, haar boeiende baan en interesse in lezen, kunst, film, studeren, muziek en koken; dat is voor haar genieten van het leven. Lang tafelen met goed eten, fijne gesprekken en lachen (Engelse humor) is zeer waardevol. Voor dierbaren is zij een klankbord, zij is betrokken bij hun wel en wee. Haar prettige huis ligt in een statige buurt met winkels en musea en is op fietsafstand van het strand, waar zij het fijn vindt buiten te zijn.

Zij is toe aan “een nieuwe ronde” in haar leven en staat weer open voor de liefde.

De positief ingestelde en zelfredzame man die zij zoekt is eerlijk en integer, heeft een brede interesse en gevoel voor humor. Deze man staat stevig in zijn schoenen, is een beetje zorgzaam en geniet van cultureel uitgaan, gezellig tafelen en buiten bewegen.

Betrouwbare, hoffelijke man, 74

Academisch niveau, weduwnaar, Zuid-Holland 

Een uiterst betrouwbare, hoffelijke en zachtaardige man. Hij werkte tot zijn pensioen als rijksambtenaar en reisde voor zijn werk de hele wereld over. De internationale contacten en de werkgebieden op het terrein van mondiale samenwerking waarin hij opereerde hebben hem verrijkt, met veel plezier kijkt hij terug op een mooie loopbaan. Naast zijn fijne gezin is sport altijd een belangrijke andere pijler geweest in zijn leven en na veel hockey en golf wandelt hij nu dagelijks.

Hij geniet van zijn heerlijke huis nabij zee, familie, muziek, film, beeldende kunst, het strand, gezellig uitgaan, reizen en samen dingen ondernemen. Zijn wens is om samen met een geliefde nog eens te overwinteren op een mooie plek.

De vrouw die hij zoekt is een niet al te grote, slanke, aantrekkelijke, enthousiaste, ondernemende vrouw, financieel onafhankelijk, met liefde voor haar omgeving. Bij voorkeur woont zij in de regio, heeft zij kinderen en kookt zij met veel plezier.

Bekoorlijke, culinair bevlogen vrouw, 79

Academisch niveau, Drenthe

-in contact-

Veerkrachtige en allerliefste vrouw met een jeugdige uitstraling en voorkomen.

Zij straalt een enorme levenslust uit en leidt een plezierig leven met haar vele interesses en activiteiten, dierbare vriendenkring en prettige familiebanden.

Een bijzondere gastvrouw, culinair bevlogen, die sfeer en gezelligheid maakt, voor wie niets te veel is, en enorm geniet van een goed glas wijn op haar zonnige terras of bij de open haard in mooi gezelschap. In haar klassiek ingerichte huis in de natuur laat zij zich omringen met schilderijen en foto’s uit haar jeugd. Het herinnert aan inspirerende mensen en ontmoetingen.

Haar hart en ziel gaan uit naar de muzen, de flora en fauna en meer.

Zij verlangt enorm naar een verrijkende vriendschap met een oprechte, intelligente, breed geïnteresseerde, fitte en goed gestemde man met innerlijke beschaving. Bent u die man, wacht dan niet langer.

Aantrekkelijke, geïnteresseerde, warme vrouw, 70

Academisch niveau, weduwe, Noord-Holland

Zeer goed verzorgde, warme en gastvrije vrouw met een brede interesse, die zich goed op de hoogte houdt van wat er allemaal speelt in de wereld. Ze wandelt en fietst lange afstanden, maakt graag uitstappen naar musea, bioscoop of een oude bruine kroeg. Thuis organiseert zij met veel plezier meergangen etentjes, vrienden roemen haar kookkunst en gezelligheid. Door studie en jeugdliefde woont zij al sinds de jaren 70 in Amsterdam, de plek waar zij zich thuis voelt. Werken, zorg en leren vormden voor haar de ideale combinatie en haar interesse in “hoe mensen worden die ze zijn” is altijd gebleven. Met haar kinderen is het contact liefdevol, zij kennen haar als een sterke en rechtvaardige moeder die goed kan luisteren, analyseren en reflecteren.

De man die bij haar past is aardig en intelligent, hij biedt veiligheid en vertrouwen. Een goed verzorgde generatiegenoot met pit, sportief en cultuurminnend. Een handige en geduldige man die kan relativeren en samen een liefdevolle relatie wil opbouwen.

Ondernemende en pragmatische man, 73

Academisch niveau, weduwnaar, Noord-Holland

-in contact-

Een enorme netwerker, deze pittige en ondernemende man met een brede interesse in kunst, cultuur, sport en politiek. Hij heeft zijn sporen verdiend in het zakenleven en in de politiek en wordt nog altijd gevraagd voor allerlei stevige interimklussen die hij met verve enkele dagen per week uitoefent. Naast prettige eigenschappen als betrouwbaar, intelligent en open is hij soms ook wel slordig en afstandelijk.

Hij ging al eerder met pensioen maar kan geen nee zeggen als er weer een beroep op hem wordt gedaan om zaken op de rails te krijgen. Met zijn kinderen, familie en vrienden heeft hij goede banden. Zijn huis is ruim en prettig.

Bijna dagelijks sport hij in de buitenlucht, hij is een langeafstandsloper en fietst graag. Hij doet er alles aan om in goede conditie te blijven.

De vrouw die bij hem past is een aantrekkelijke, flexibele, innemende vrouw met een aangenaam leven waar ook ruimte is voor een ander. Zij is vrolijk, ondernemend en financieel onafhankelijk. 

Spontane, vrouwelijke vrouw, 69

Hbo-niveau, weduwe, Gelderland

Charmante, open en plezierige vrouw, gastvrij en betrokken bij anderen.

Sinds een aantal jaren werkt zij parttime in de terminale zorg, een vak dat ze met veel toewijding en liefde uitvoert. Ze is zorgzaam en meelevend, gezellig en onderhoudend. Innerlijke verdieping is belangrijk voor haar, hierover leest ze veel en spreekt erover met anderen. Het geeft haar rust, kracht en vertrouwen.

Fietsen en wandelen zijn haar buitensporten en ze ontspant graag in de sauna. Zij woont in een fijn jaren 20 huis in Gelderland al zou ze zonder veel verdriet terug verhuizen naar de regio waar zij geboren en getogen is, het Gooi.

Klassieke muziek, opera en oratoria behoren tot haar lievelingsmuziek en exposities van beeldende kunst, ballet, gezellige lunches en weekendjes weg met een beetje luxe behoren tot haar favoriete uitjes.

Heel graag zou ze de jaren die nog komen prettig, in harmonie en met wezenlijke aandacht voor elkaar doorbrengen met een respectvolle en nieuwsgierige man. Nabijheid, intimiteit, vertrouwen en openheid zijn daarin voor haar sleutelwoorden. Een rechtvaardige, flexibele, stevige man met diepgang en zelfspot die zich in liefde wil binden zou het beste passen bij deze warme, tegemoetkomende en boeiende vrouw. Leeftijd en afstand zijn voor haar overbrugbaar.

Vrolijke persoonlijkheid, vrouw, 72

Academisch niveau, Noord-Holland

-in contact-

Een vrouw met humor, deze vitale, enthousiaste, lieve, stijlvolle en slanke vrouw. Na een glansrijke carrière waarin zij haar eigen kantoor opzette en dit met veel succes en plezier uitbouwde, besloot zij jaren geleden dat het tijd was voor andere zaken dan werk, leidinggeven en altijd voor anderen klaar staan. Met vertrouwen kon zij het roer overgeven aan andere gedreven medewerkers. Zij ging weer pianolessen nemen, cursussen kunst- en muziekgeschiedenis volgen, mooie reizen maken en meer tijd doorbrengen met haar waardevolle vrienden en familie.

Concerten, opera, museumbezoek en ballet behoren tot haar favoriete culturele activiteiten. Zij woont in een ruim jaren 30 huis samen met een oude, aanhankelijke, kat maar realiseert zich dat het nu de tijd zou zijn om een aardige mijnheer te ontmoeten met wie het leven net dat tikje extra glans krijgt.

Die betrouwbare, belezen en muzikale man is breed geïnteresseerd, heeft intellectuele bagage en humor, is sportief en bemiddeld. Bij voorkeur kookt hij en leidt hij een tevreden en aangenaam leven met zijn interesses, vrienden en familie.

Elegante en ontwapenende vrouw, 80

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

De energie komt je tegemoet wanneer je haar ontmoet. Wat een levenslust, wat een ontwapenende, prachtige, lieve, aardige en elegante vrouw. Met heel veel plezier werkt ze nog in haar eigen praktijk, schrijft ze boeken, geeft ze workshops, kookt ze graag en houdt er een liefdevol contact met (klein)kinderen en vriendenclub op na. Af en toe golft ze –al is ze allesbehalve fanatiek- maar nog liever wandelt ze en speurt ze met haar verrekijker naar vogels en andere dieren.

In haar heerlijke, zonnig ingerichte, huis speelt ze op haar vleugel en kijkt ze haar tuin in die haar in de lente en zomer, mede dankzij haar groene vingers, kleurrijk toelacht. Ze omarmt het leven in al haar facetten.

Ook mijmert ze soms of er een nieuwe liefde in haar leven kan komen. Hij zou een interessante en bovenal lieve man zijn, breed geïnteresseerd, lang, positief, ondernemend, vrolijk, erudiet, muziekminnend, een goede verteller en luisteraar.

Een man met levenszin die kan terugkijken op een goed huwelijk, een fijne carrière en in goeden doen is wordt van harte uitgenodigd te reageren.

Innemende vrouw, culturele alleseter, 63

Academisch niveau, Noord-Holland

-in contact-

Zij is een spontane, milde, goedlachse, sportieve, stoere en sterke vrouw met een veeleisende baan in de publieke sector. Deze ontspannen en enthousiaste vrouw met een mooie en vrolijke uitstraling is in balans met het leven en zichzelf. Een leuk mens die zich makkelijk voegt in diverse gezelschappen en enorm geniet van weekendjes weg en vakanties, zowel basic als luxe. Ze houdt van theater in de brede zin: opera, toneel, concerten, dans en ballet. Ze geniet van livemuziek en beeldende kunst kijken. Haar woonplek middenin de natuur is spectaculair, met de stad op fietsafstand. Het is een oase van rust na hard werken in haar boeiende baan. Deze oplossingsgerichte, serieuze en nieuwsgierige vrouw staat altijd klaar voor anderen in haar omgeving. Haar vrienden en familie kennen haar als gezellig, gastvrij, vriendelijk, hulpvaardig, hartelijk, ondernemend, lief en af en toe wat onrustig.

De generatiegenoot die bij haar past is slim, lief, ondernemend, zachtaardig, sportief en aantrekkelijk. Een stabiele man die houdt van een uitdaging.

Muzikale, gevoelige man, 58

Hbo-niveau, Noord-Holland

-in contact-

Jongensachtig, enthousiast, muzikaal en ondernemend zijn woorden die hem kenmerken. Ook is hij gevoelig, zachtaardig, zorgzaam en romantisch ingesteld.

Het leven treedt hij lichtvoetig tegemoet. Anderen vinden hem aardig, behulpzaam, trouw en toegewijd. Hij werkt in een baan die bij hem past en voelt zich binnen de organisatie op zijn plek. Naast zijn werk is hij dol op theater, zingt hij in een koor, speelt piano, werkt in zijn tuin, wandelt en maakt voor vrienden zijn befaamde ovenschotels. Muziekuitvoeringen en musea bezoeken doet hij heel graag.

Zijn gedachten gaan uit naar een vrouwelijke, artistieke, warme en lieve vrouw. Een harmonieuze vrouw die de ander niet wil claimen maar hem wel deelgenoot wil maken van haar leven.

Vrolijke en sportieve vrouw, 66

Hbo-niveau, weduwe, Noord-Holland

Zij is een charmante, open, spontane en warme vrouw met een opgewekt karakter. Zorgzaam, vrijgevig, leergierig, hartelijk, superloyaal en gastvrij zijn kenmerken die op haar van toepassing zijn. Haar gezin staat op nummer één, daarna volgen vrienden, buiten bewegen, reizen, muziek en lezen. Sporten is een belangrijke uitlaatklep, haar manier om haar hoofd leeg te maken. Zij golft, tennist, loopt hard, doet aan yoga, wandelt met haar hond en gaat naar de sportschool. Een aantal dagen per week werkt zij naar volle tevredenheid binnen haar eigen bedrijf. Sinds enkele jaren woont zij in haar lichte, comfortabele en smaakvol ingerichte appartement samen met haar hond, een mooi en trouw beest.

Zij is blij met haar leven, maar mist het om lekker op stap te gaan samen met een sociale, charmante en ondernemende man met diepgang en intellectuele bagage. Hij staat stevig in zijn schoenen, heeft energie, is van de verrassingen en de kleine attenties. Hij is bescheiden en wars van poeha. Een man met wie je gezelligheid en intimiteit deelt.

Slimme en originele vrouw, 67

Academisch niveau, Zuid-Holland

Een prettige en belangstellende vrouw met veel interesses. Zij is nieuwsgierig en leergierig, duidelijk, zachtaardig en een enorm gezelligheidsmens met humor. Communicatief vaardig, emotioneel, gevoelig en soms wat onzeker. Anderen kennen haar als hartelijk, grappig, vrolijk, kritisch en betrokken. Haar leven is onder meer gevuld met haar parttime baan als jurist, vrijwilligerswerk en een gezellige boeken- en eetclub. Regelmatig bezoekt ze een concert of opera, gaat naar een museum, film of theater. Ze leest veel, fictie en non-fictie. Vrienden en familie zijn heel belangrijk. Met redelijk enthousiasme kookt ze, altijd vers, wandelt graag en fietst geregeld.

Haar huis is verrassend, kleurrijk en smaakvol ingericht met designmeubelen en kunst en staat in een fijne buurt op fietsafstand van het centrum. De openslaande deuren naar haar ruime tuin met gezellige zitjes, een appelboom, planten en fluitende vogels geven het een vakantiegevoel en ze is er ook graag in bezig.

Zij mist in haar leven het contact met een man van wie ze blij wordt. Een intelligente, betrokken man om een gezamenlijk leven te leiden, oprecht, eerlijk en inspirerend.

Nieuwsgierige, muzikale vrouw, 68

Hbo-niveau, ‘t Gooi

Creatieve en toegewijde vrouw bij wie een enorme drang naar zelfontwikkeling als een rode draad door haar leven loopt. Ook is zij een warme moeder die alles voor haar kinderen overheeft, die dan ook altijd bij haar terechtkunnen. Ze werkt nog parttime in de hulpverlening (tot 2022) en neemt daarmee een belangrijke rol in in het leven van kinderen en ouders die het moeilijk hebben. Thuis, in haar fijne huis, waar haar muziekinstrument een prominente plaats inneemt, geniet ze van muziek maken en maakt ze het voor zichzelf gezellig met kaarsjes, een boek op de bank en soms een goede film. Regelmatig kookt ze Indisch voor vrienden, en gaat met ze op stap naar concerten, ballet, tentoonstellingen en restaurants.

Na haar pensionering wil ze een hond nemen, ze is een echte hondenliefhebber.

Ze verlangt naar een gelijkwaardige relatie met een humorvolle en intelligente man om intimiteit mee te delen en samen meer te genieten van kunst, cultuur, reizen, muziek, natuur en het gesprek. Een man met zelfspot die kan relativeren en het fijn vindt een vrouw eens te verrassen.

Jongogende vrijbuiter, vrouw, 69

Hbo-niveau, Brabant

Spontane, enthousiaste, jong ogende, lieve, leuke vrouw, een echte vrijbuiter. Zij is fit, gezond en enorm reislustig: van backpacken tot luxe en van duiken tot camperen. Een rasoptimist die het leven omarmt, nieuwsgierig, geïnteresseerd in anderen en zorgzaam voor haar omgeving.

Ze volgde de kunstacademie, een coachopleiding en was vele jaren makelaar. Na een opleiding in de zorg in 2019 werkt zij nu parttime als zelfstandige in de thuiszorg op tijden dat het haar uitkomt, die vrijheid bevalt haar goed. Het werk en het contact is prettig en geeft haar veel voldoening. Verder schildert ze, gaat ze graag naar tentoonstellingen, houdt ze van dans, concerten en film. Eigenlijk is ze meestal actief, ze wandelt, fietst en zwemt, maar kan ook genieten van rust en stilte in en om haar heen. Met haar trouwe vrienden onderneemt ze regelmatig activiteiten, en ze onderhoudt een goed contact met haar kinderen en kleinkinderen.

De man die bij haar past is een levensgenieter, avontuurlijk en ondernemend. Hij is een vrijdenker, betrouwbaar, enigszins flamboyant en niet al te dominant. Een knuffelaar die liefde kan geven en ontvangen.

Nieuwsgierige, vrijmoedige vrouw, 62

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

Zij is een boeiende en praktische vrouw die in een nieuwe fase in haar leven is aanbeland. Vele jaren hard werken in een veeleisende baan en tevens zorgen dat thuis de boel draaiende werd gehouden met opgroeiende kinderen en een man met een drukke praktijk die vele jaren ernstig ziek was, zijn erg zwaar geweest.

Nu het nest leeg is komt er eindelijk meer tijd voor haar eigen interesses en bezigheden.

Ze geniet van rondleidingen in musea, is dol op goede documentaires en is lid van een vrouwennetwerk. Ook ziet zij ernaar uit om nieuwe mensen te leren kennen en andere ervaringen op te doen. In haar huis voelt zij zich fijn en ze is erg gesteld op de parken waar ze naast woont en veel met haar honden wandelt. Het contact met haar kinderen is goed net als met haar dierbare vrienden en vriendinnen, de meesten kent ze al vele jaren. Ze roeit, skiet en houdt van dansen. Momenteel volgt ze een cursus filosofie.

De man die ze in haar leven mist is een slimme, niet doorsnee, dynamische man. Zij heeft een lichte voorkeur voor een weduwnaar.

Gun uzelf de stap naar verbondenheid!

‘Ensemble bemiddelt met verve’