'Bemiddelt met verve'

Ensemble relatiebemiddeling voor kunst-en cultuurliefhebbers van 50 jaar en ouder

Fantastische vrouw, 66

Academisch niveau, Noord-Holland

Deze aantrekkelijke, stralende en lieve vrouw heeft haar sporen verdiend in de kunsten. Zij heeft een groot, gul hart en een warme uitstraling. Haar leven is prettig gevuld met haar baan, lezen, kunst, cultuur, natuur en zo nu en dan reizen.

Zij is nog parttime werkzaam, veeleisend werk en altijd onder hoogspanning, maar zij houdt er zeer van en het geeft haar energie.

Haar fraai ingerichte en met kunst gevulde huis met lichte meubels, prachtige boeketten en een vleugel voelt aangenaam, het dakterras is mede door het uitzicht spectaculair. Zij is een bijzonder hartelijke, gastvrije vrouw met een plezierige en open persoonlijkheid, een goed taalgevoel en behoefte aan diepgang. Graag verkeert zij in klein en aangenaam gezelschap maar zij kan ook heel goed alleen zijn. Momenteel geniet zij erg van de rust en de huiselijkheid die deze coronatijd met zich meebrengt. Met een paar echt goede vrienden en haar familie heeft zij een fijn en regelmatig contact. Luxe stedentrips en vakanties aan zee zijn favoriet.

Zij gunt zich een man in haar leven die zich echt met haar wil verbinden. Een charmante, aantrekkelijke, gulle man met charisma en diepgang met een brede interesse in kunst en cultuur. Hij is naast knap, succesvol en lang, in staat om liefde te geven en te ontvangen, zijn hart voor haar te openen, en haar echt vrouw te laten voelen. Zelf wil zij ongelofelijk graag veel liefde geven en delen.

Aantrekkelijke, energieke, warme vrouw, 63

Hbo-niveau, Noord-Holland

Een elegante, oprechte, enigszins bescheiden en attente vrouw met een positieve uitstraling. Een aangename vrouw met ondernemersgeest die haar leven op orde heeft. Zij werkt als zelfstandig ondernemerscoach en loopbaanadviseur en weet met haar enthousiasme, zakelijk instinct en luisterend oor, haar cliënten weer ˝op de rails˝ te krijgen.

Zij is geïnteresseerd in innovatie, cultuur, actualiteit en politiek. Daarnaast geniet ze van film, beeldende kunst, gezelligheid, uit eten en buiten bewegen. Haar ruime en sfeervol ingerichte appartement in een statig historisch pand in het centrum van een stadje is comfortabel en luxe.

Met haar kinderen heeft zij een sterke en liefdevolle gezinsband en sinds kort is zij eenmaal per week oppasoma. Als gezin plannen zij regelmatig korte vakanties en de verjaardagen en feestdagen worden altijd gevierd. Haar omgeving omschrijft haar als een doorzetter, integer, flexibel en gestructureerd. Zij is liefdevol, zorgzaam en betrokken bij anderen.

Hoewel zij zeer tevreden is met haar leven nu, weet zij ook dat de dialoog, gezelligheid en intimiteit met een gelijkgestemde man haar leven zal verrijken. Zij is op zoek naar een zelfstandige, ondernemende man met eigen interesses, die ook samen meer wil delen. Hij leidt een goed leven, is romantisch, energiek, prettig in het contact en gaat goed en verzorgd gekleed.

Charmante, innemende vrouw, 56

Academisch niveau, Zuid-Holland

-in contact-

Enthousiast en vriendelijk, slim en leergierig, charmant en initiatiefrijk, zo kun je haar omschrijven. Levenslust, veerkracht en doorzettingsvermogen zijn haar pijlers. Haar dochters vormen de kern van haar bestaan, in combinatie met dierbare familiebanden, een trouwe vriendenkring, haar boeiende baan en interesse in lezen, kunst, film, studeren, muziek en koken; dat is voor haar genieten van het leven. Lang tafelen met goed eten, fijne gesprekken en lachen (Engelse humor) is zeer waardevol. Voor dierbaren is zij een klankbord, zij is betrokken bij hun wel en wee. Haar prettige huis ligt in een statige buurt met winkels en musea en is op fietsafstand van het strand, waar zij het fijn vindt buiten te zijn.

Zij is toe aan “een nieuwe ronde” in haar leven en staat weer open voor de liefde.

De positief ingestelde en zelfredzame man die zij zoekt is eerlijk en integer, heeft een brede interesse en gevoel voor humor. Deze man staat stevig in zijn schoenen, is een beetje zorgzaam en geniet van cultureel uitgaan, gezellig tafelen en buiten bewegen.

Betrouwbare, hoffelijke man, 74

Academisch niveau, weduwnaar, Zuid-Holland 

-in contact-

Een uiterst betrouwbare, hoffelijke en zachtaardige man. Hij werkte tot zijn pensioen als rijksambtenaar en reisde voor zijn werk de hele wereld over. De internationale contacten en de werkgebieden op het terrein van mondiale samenwerking waarin hij opereerde hebben hem verrijkt, met veel plezier kijkt hij terug op een mooie loopbaan. Naast zijn fijne gezin is sport altijd een belangrijke andere pijler geweest in zijn leven en na veel hockey en golf wandelt hij nu dagelijks.

Hij geniet van zijn heerlijke huis nabij zee, familie, muziek, film, beeldende kunst, het strand, gezellig uitgaan, reizen en samen dingen ondernemen. Zijn wens is om samen met een geliefde nog eens te overwinteren op een mooie plek.

De vrouw die hij zoekt is een niet al te grote, slanke, aantrekkelijke, enthousiaste, ondernemende vrouw, financieel onafhankelijk, met liefde voor haar omgeving. Bij voorkeur woont zij in de regio, heeft zij kinderen en kookt zij met veel plezier.

Elegante en ontwapenende vrouw, 80

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

De energie komt je tegemoet wanneer je haar ontmoet. Wat een levenslust, wat een ontwapenende, prachtige, lieve, aardige en elegante vrouw. Met heel veel plezier werkt ze nog in haar eigen praktijk, schrijft ze boeken, geeft ze workshops, kookt ze graag en houdt er een liefdevol contact met (klein)kinderen en vriendenclub op na. Af en toe golft ze –al is ze allesbehalve fanatiek- maar nog liever wandelt ze en speurt ze met haar verrekijker naar vogels en andere dieren.

In haar heerlijke, zonnig ingerichte, huis speelt ze op haar vleugel en kijkt ze haar tuin in die haar in de lente en zomer, mede dankzij haar groene vingers, kleurrijk toelacht. Ze omarmt het leven in al haar facetten.

Ook mijmert ze soms of er een nieuwe liefde in haar leven kan komen. Hij zou een interessante en bovenal lieve man zijn, breed geïnteresseerd, lang, positief, ondernemend, vrolijk, erudiet, muziekminnend, een goede verteller en luisteraar.

Een man met levenszin die kan terugkijken op een goed huwelijk, een fijne carrière en in goeden doen is wordt van harte uitgenodigd te reageren.

Aantrekkelijke, geïnteresseerde, warme vrouw, 70

Academisch niveau, weduwe, Noord-Holland

-in contact-

Zeer goed verzorgde, warme en gastvrije vrouw met een brede interesse, die zich goed op de hoogte houdt van wat er allemaal speelt in de wereld. Ze wandelt en fietst lange afstanden, maakt graag uitstappen naar musea, bioscoop of een oude bruine kroeg. Thuis organiseert zij met veel plezier meergangen etentjes, vrienden roemen haar kookkunst en gezelligheid. Door studie en jeugdliefde woont zij al sinds de jaren 70 in Amsterdam, de plek waar zij zich thuis voelt. Werken, zorg en leren vormden voor haar de ideale combinatie en haar interesse in “hoe mensen worden die ze zijn” is altijd gebleven. Met haar kinderen is het contact liefdevol, zij kennen haar als een sterke en rechtvaardige moeder die goed kan luisteren, analyseren en reflecteren.

De man die bij haar past is aardig en intelligent, hij biedt veiligheid en vertrouwen. Een goed verzorgde generatiegenoot met pit, sportief en cultuurminnend. Een handige en geduldige man die kan relativeren en samen een liefdevolle relatie wil opbouwen.

Ondernemende en pragmatische man, 73

Academisch niveau, weduwnaar, Zuid-Holland

Een enorme netwerker, deze pittige en ondernemende man met een brede interesse in kunst, cultuur, sport en politiek. Hij heeft zijn sporen verdiend in het zakenleven en in de politiek en wordt nog altijd gevraagd voor allerlei stevige interimklussen die hij met verve enkele dagen per week uitoefent. Naast prettige eigenschappen als betrouwbaar, intelligent en open is hij soms ook wel slordig en afstandelijk.

Hij ging al eerder met pensioen maar kan geen nee zeggen als er weer een beroep op hem wordt gedaan om zaken op de rails te krijgen. Met zijn kinderen, familie en vrienden heeft hij goede banden. Zijn huis is ruim en prettig.

Bijna dagelijks sport hij in de buitenlucht, hij is een langeafstandsloper en fietst graag. Hij doet er alles aan om in goede conditie te blijven.

De vrouw die bij hem past is een aantrekkelijke, flexibele, innemende vrouw met een aangenaam leven waar ook ruimte is voor een ander. Zij is vrolijk, ondernemend en financieel onafhankelijk. 

Sportieve, positieve en kunstzinnige vrouw, 50

Hbo-niveau, Noord-Holland

Zij is een lieve, gezellige, slanke, uiterst trouwe en sociale vrouw, een doorzetter met een groot hart. Een levensgenieter met veel positieve energie, een heldere lach, die ook geniet van het goede leven met een glas wijn en een lekker maal in een fijn restaurant. De verbondenheid met haar vrienden en familie en betrokkenheid bij mensen en werk is groot. In haar werk als docent tekenen/schilderen betekent ze veel voor haar cursisten, kunst opent mensen en is helend.

Ze woont in de Randstad en geniet er van heel veel kunst en cultuur, haar vrienden, de bios, samen eten, de parken en meer. Wel mist ze de laatste jaren steeds vaker de natuur en de bijbehorende rust. Lange afstanden wandelen met vrienden zijn haar ontspanning, ook loopt ze regelmatig hard, schaatst en skiet.

Tijdens de coronapandemie kwam ze tot het inzicht dat haar leven goed is met veel fijne vrienden maar dat zij de intimiteit mist van een liefdesrelatie. De man die zij zoekt is een

sociaal mens met warme vriendschaps- en familiebanden. Een bevlogen man met een passie. Hij heeft een fijne baan waar hij plezier in heeft, is cultureel geïnteresseerd en geniet ook zeer van lekker buiten zijn in de natuur.

Vrolijke persoonlijkheid, vrouw, 72

Academisch niveau, Noord-Holland

-in contact-

Een vrouw met humor, deze vitale, enthousiaste, lieve, stijlvolle en slanke vrouw. Na een glansrijke carrière waarin zij haar eigen kantoor opzette en dit met veel succes en plezier uitbouwde, besloot zij jaren geleden dat het tijd was voor andere zaken dan werk, leidinggeven en altijd voor anderen klaar staan. Met vertrouwen kon zij het roer overgeven aan andere gedreven medewerkers. Zij ging weer pianolessen nemen, cursussen kunst- en muziekgeschiedenis volgen, mooie reizen maken en meer tijd doorbrengen met haar waardevolle vrienden en familie.

Concerten, opera, museumbezoek en ballet behoren tot haar favoriete culturele activiteiten. Zij woont in een ruim jaren 30 huis samen met een oude, aanhankelijke, kat maar realiseert zich dat het nu de tijd zou zijn om een aardige mijnheer te ontmoeten met wie het leven net dat tikje extra glans krijgt.

Die betrouwbare, belezen en muzikale man is breed geïnteresseerd, heeft intellectuele bagage en humor, is sportief en bemiddeld. Bij voorkeur kookt hij en leidt hij een tevreden en aangenaam leven met zijn interesses, vrienden en familie.

Beschaafde man, echte doorzetter, 85

Academisch niveau, weduwnaar, Gelderland

Een man die het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt binnen zijn vakgebied. Hij werkte in de academische wereld en wist daar als man met een visuele handicap te promoveren, hij was een man met aanzien.

Nu schrijft en leest hij veel over theologie, filosofie en vliegtuigbouw en is, met zijn prachtige stem, een boeiend verteller met een goed ontwikkeld taalgevoel. Ook is hij een enthousiast levend mens die kan genieten van een lekkere maaltijd in kleine kring om dan uren met elkaar te praten en te filosoferen.

Hij is lid van de PKN, gelooft wel, maar bezoekt geen vaste kerk. Zijn kinderen betekenen veel voor hem net als waardevolle vrienden en mensen in zijn woonomgeving. Zij zijn hem, naast prettig gezelschap, ook tot steun bij veel dingen die hij niet alleen kan ondernemen.

Sinds kort heeft hij weer dwarsfluitles en geniet van meerdere soorten muziek. Hij woont in een aangename buurt in een ruim huis met goede buren.

Zijn verlangen naar niet alleen zijn, drie jaar na het overlijden van zijn vrouw, is groot. Zij was zijn rots in de branding, samen hadden zij het heel goed en fijn.

De vrouw die hij naast zich wenst is hoger opgeleid en heeft een brede interesse. Zij is vitaal, heeft lef, is moedig, warm, romantisch, aaibaar en heeft een open hart. Zij verlangt naar een liefdevolle, betrouwbare man om het gevoel van samenzijn opnieuw te ervaren.

Bekoorlijke, culinair bevlogen vrouw, 80

Academisch niveau, Drenthe

Veerkrachtige en allerliefste vrouw met een jeugdige uitstraling en voorkomen.

Zij straalt een enorme levenslust uit en leidt een plezierig leven met haar vele interesses en activiteiten, dierbare vriendenkring en prettige familiebanden.

Een bijzondere gastvrouw, culinair bevlogen, die sfeer en gezelligheid maakt, voor wie niets te veel is, en enorm geniet van een goed glas wijn op haar zonnige terras of bij de open haard in mooi gezelschap. In haar klassiek ingerichte huis in de natuur laat zij zich omringen met schilderijen en foto’s uit haar jeugd. Het herinnert aan inspirerende mensen en ontmoetingen.

Haar hart en ziel gaan uit naar de muzen, de flora en fauna en meer.

Zij verlangt enorm naar een verrijkende vriendschap met een oprechte, intelligente, breed geïnteresseerde, fitte en goed gestemde man met innerlijke beschaving. Bent u die man, wacht dan niet langer.

Hartelijke vrouw met organisatietalent, 69

Academische niveau, weduwe, Noord-Holland

Zij is een slimme, hartelijke, zelfstandige, leergierige en ondernemende vrouw met veel

organisatietalent. Sinds medio 2020 woont zij met veel plezier in een appartement in de Houthavens, een nieuwe wijk in Amsterdam waar ze al sinds 1975 woont. Ruim een jaar geleden stopte ze met werken en is nu bestuurslid van een stichting, ze gaat zwemmen en vaak naar de film, een museum, concert of uit eten (als het weer kan). Regelmatig bezoekt ze tijdens vakanties andere steden of maakt een fiets- of wandelreis. Ze leest graag over geschiedenis en architectuur en volgt de (wereld-) politiek en actualiteit op de voet.

Met haar dochter is het contact heel goed en zij zijn betrokken bij elkaars leven.

Ze eet vegetarisch en kookt van alles, ook Italiaans of Indonesisch.

Het leven zonder geliefde ervaart ze wel als eenzaam. Ze verlangt naar een onafhankelijke geest, slim, ondernemend en met humor. Een man met wie je leuke dingen kunt ondernemen, met wie je intimiteit deelt, met wie je over alles kunt praten en die je neemt zoals je bent.

Vrolijke en sportieve vrouw, 66

Hbo-niveau, weduwe, Noord-Holland

Zij is een charmante, open, spontane en warme vrouw met een opgewekt karakter. Zorgzaam, vrijgevig, leergierig, hartelijk, superloyaal en gastvrij zijn kenmerken die op haar van toepassing zijn. Haar gezin staat op nummer één, daarna volgen vrienden, buiten bewegen, reizen, muziek en lezen. Sporten is een belangrijke uitlaatklep, haar manier om haar hoofd leeg te maken. Zij golft, tennist, loopt hard, doet aan yoga, wandelt met haar hond en gaat naar de sportschool. Een aantal dagen per week werkt zij naar volle tevredenheid binnen haar eigen bedrijf. Sinds enkele jaren woont zij in haar lichte, comfortabele en smaakvol ingerichte appartement samen met haar hond, een mooi en trouw beest.

Zij is blij met haar leven, maar mist het om lekker op stap te gaan samen met een sociale, charmante en ondernemende man met diepgang en intellectuele bagage. Hij staat stevig in zijn schoenen, heeft energie, is van de verrassingen en de kleine attenties. Hij is bescheiden en wars van poeha. Een man met wie je gezelligheid en intimiteit deelt.

Innemende vrouw, culturele alleseter, 63

Academisch niveau, Noord-Holland

-in contact-

Zij is een spontane, milde, goedlachse, sportieve, stoere en sterke vrouw met een veeleisende baan in de publieke sector. Deze ontspannen en enthousiaste vrouw met een mooie en vrolijke uitstraling is in balans met het leven en zichzelf. Een leuk mens die zich makkelijk voegt in diverse gezelschappen en enorm geniet van weekendjes weg en vakanties, zowel basic als luxe. Ze houdt van theater in de brede zin: opera, toneel, concerten, dans en ballet. Ze geniet van livemuziek en beeldende kunst kijken. Haar woonplek middenin de natuur is spectaculair, met de stad op fietsafstand. Het is een oase van rust na hard werken in haar boeiende baan. Deze oplossingsgerichte, serieuze en nieuwsgierige vrouw staat altijd klaar voor anderen in haar omgeving. Haar vrienden en familie kennen haar als gezellig, gastvrij, vriendelijk, hulpvaardig, hartelijk, ondernemend, lief en af en toe wat onrustig.

De generatiegenoot die bij haar past is slim, lief, ondernemend, zachtaardig, sportief en aantrekkelijk. Een stabiele man die houdt van een uitdaging.

Stoere en zorgzame vrouw, 70

Academisch niveau, weduwe, Gooi en Vechtstreek

-in contact-

Een lieve, sociale, stoere en zorgzame vrouw met een groot hart. Zij is slim, open, leergierig, gastvrij en breed geïnteresseerd in de wereldpolitiek, literatuur en de actualiteit.

Zij vervult een bestuursfunctie bij een lokale afdeling van een landelijke organisatie en organiseert regelmatig activiteiten, zoals lezingen en rondleidingen voor groepen. Voorheen werkte zij als fysiotherapeut, haptonoom en raadsvrouw. Verder geniet zij van museumbezoek, lezen, jaren 60/70 muziek, Franse en Nederlandse chansons, steden, films, lange wandel- en fietstochten en taal. Regelmatig bereidt zij vaste familierecepten en steevast voor iedere jarige een appeltaart.

Haar kinderen weten dat ze altijd op haar kunnen rekenen, ze wonen in de buurt en het contact met hen is warm en betrokken. Vele jaren was ze enkele keren per week oppasoma. Ze ervaart het leven in coronatijd met al zijn beperkingen als lastig en ziet uit naar een geliefde om meer belangstellingen te delen en samen dingen te ondernemen.

De man naar wie zij verlangt is een lange, slimme, beetje stoere man. Hij is een levensgenieter, niet al te gecompliceerd, met een brede belangstelling, enthousiast en vrijmoedig. Met haar campertje zou ze weer graag, op de bonnefooi, op pad gaan. Samen de slingers ophangen en er thuis en elders een feestje van maken.

Jongogende vrijbuiter, vrouw, 69

Hbo-niveau, Brabant

Spontane, enthousiaste, jong ogende, lieve, leuke vrouw, een echte vrijbuiter. Zij is fit, gezond en enorm reislustig: van backpacken tot luxe en van duiken tot camperen. Een rasoptimist die het leven omarmt, nieuwsgierig, geïnteresseerd in anderen en zorgzaam voor haar omgeving.

Ze volgde de kunstacademie, een coachopleiding en was vele jaren makelaar. Na een opleiding in de zorg in 2019 werkt zij nu parttime als zelfstandige in de thuiszorg op tijden dat het haar uitkomt, die vrijheid bevalt haar goed. Het werk en het contact is prettig en geeft haar veel voldoening. Verder schildert ze, gaat ze graag naar tentoonstellingen, houdt ze van dans, concerten en film. Eigenlijk is ze meestal actief, ze wandelt, fietst en zwemt, maar kan ook genieten van rust en stilte in en om haar heen. Met haar trouwe vrienden onderneemt ze regelmatig activiteiten, en ze onderhoudt een goed contact met haar kinderen en kleinkinderen.

De man die bij haar past is een levensgenieter, avontuurlijk en ondernemend. Hij is een vrijdenker, betrouwbaar, enigszins flamboyant en niet al te dominant. Een knuffelaar die liefde kan geven en ontvangen.

TOP - fitte, jongensachtige man, toch al 90'er

Academisch niveau, weduwnaar, Het Gooi

-in contact-

Een bijzondere, vitale en jong uitziende heer, toch al 90’er, al geloof je dat niet. Hij is betrouwbaar, warm, charismatisch, opgewekt, met een gulle, aanstekelijke lach. Met voldoening kijkt hij terug op een fantastisch lang en liefdevol huwelijk en een harmonieus gezin waarin iedereen zich kon ontplooien. Het contact met zijn kinderen en verdere familie is hecht en vertrouwd. Door studie, het gebruik van zijn talenten, visie en doorzettingsvermogen had hij een succesvolle loopbaan. Met verve vertelt hij over zijn vele, kleurrijke en boeiende ervaringen in het leven maar is ook geïnteresseerd in het leven en wel en wee van de ander.

Hij wandelt graag in de natuur, houdt van strand en bos en golft wekelijks. Musea, in het bijzonder het Singer en concerten zijn favoriete uitgaansactiviteiten. Zijn fijne villa is ruim en het is de plek waar hij zich echt thuis voelt tussen zijn boeken, foto’s en memorabilia.

De vrouw die hij zoekt is aantrekkelijk, ondernemend, lief en charmant. Zij is jeugdig, slim, heeft pit en uitstraling en verlangt naar een nieuwe liefde. Een warme vrouw die positief in het leven staat en ook geniet van een arm om haar heen, een knuffel, zij wil liefde geven en ook ontvangen. Zij woont in de regio en haar leeftijd is minder belangrijk dan haar energieniveau.

Nieuwsgierige, vrijmoedige vrouw, 62

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

Zij is een boeiende en praktische vrouw die in een nieuwe fase in haar leven is aanbeland. Vele jaren hard werken in een veeleisende baan en tevens zorgen dat thuis de boel draaiende werd gehouden met opgroeiende kinderen en een man met een drukke praktijk die vele jaren ernstig ziek was, zijn erg zwaar geweest.

Nu het nest leeg is komt er eindelijk meer tijd voor haar eigen interesses en bezigheden.

Ze geniet van rondleidingen in musea, is dol op goede documentaires en is lid van een vrouwennetwerk. Ook ziet zij ernaar uit om nieuwe mensen te leren kennen en andere ervaringen op te doen. In haar huis voelt zij zich fijn en ze is erg gesteld op de parken waar ze naast woont en veel met haar honden wandelt. Het contact met haar kinderen is goed net als met haar dierbare vrienden en vriendinnen, de meesten kent ze al vele jaren. Ze roeit, skiet en houdt van dansen. Momenteel volgt ze een cursus filosofie.

De man die ze in haar leven mist is een slimme, niet doorsnee, dynamische man. Zij heeft een lichte voorkeur voor een weduwnaar.

Actieve, golfspelende 80 plusser

Academisch niveau, weduwnaar, Utrecht

Hij is een oud-ondernemer, nog betrokken bij het bedrijf, met een brede belangstelling voor politiek, sport, kunst, cultuur, natuur, mens, reizen, religie enz. Met hem kun je over bijna alles praten.

Golf is zijn sport en meerdere keren per week speelt hij 18 holes met handicart. 

Met zijn familie en vrienden onderhoudt hij warme en liefdevolle banden.

Hij geniet van beeldende kunst, bezoekt regelmatig tentoonstellingen en veilingen en zijn klassiek ingerichte villa hangt vol kleurrijke schilderijen.

Zelf is hij een zich gelukkig voelende Weegschaal man, hem is aangeraden de eventuele partner te zoeken onder vrouwen die onder het sterrenbeeld Tweelingen, Vissen, Waterman, Leeuw of Boogschutter geboren zijn.

De partner die hij zoekt is een niet al te grote, vrolijke en aaibare vrouw met wie hij gezamenlijke kunstreisjes, golfreisjes of eetreisjes kan maken en met wie hij het fijn vindt samen met plantjes in zijn bostuin bezig te zijn of samen voedzame en lekkere maaltijden te zoeken en te bereiden.

Er voor elkaar zijn is het belangrijkste voor hem in een relatie.

Hij heeft drie grote voor- of nadelen: rookt, drinkt en zwemt niet.

Slimme en originele vrouw, 67

Academisch niveau, Zuid-Holland

Een prettige en belangstellende vrouw met veel interesses. Zij is nieuwsgierig en leergierig, duidelijk, zachtaardig en een enorm gezelligheidsmens met humor. Communicatief vaardig, emotioneel, gevoelig en soms wat onzeker. Anderen kennen haar als hartelijk, grappig, vrolijk, kritisch en betrokken. Haar leven is onder meer gevuld met haar parttime baan als jurist, vrijwilligerswerk en een gezellige boeken- en eetclub. Regelmatig bezoekt ze een concert of opera, gaat naar een museum, film of theater. Ze leest veel, fictie en non-fictie. Vrienden en familie zijn heel belangrijk. Met redelijk enthousiasme kookt ze, altijd vers, wandelt graag en fietst geregeld.

Haar huis is verrassend, kleurrijk en smaakvol ingericht met designmeubelen en kunst en staat in een fijne buurt op fietsafstand van het centrum. De openslaande deuren naar haar ruime tuin met gezellige zitjes, een appelboom, planten en fluitende vogels geven het een vakantiegevoel en ze is er ook graag in bezig.

Zij mist in haar leven het contact met een man van wie ze blij wordt. Een intelligente, betrokken man om een gezamenlijk leven te leiden, oprecht, eerlijk en inspirerend.

Gun uzelf de stap naar verbondenheid!

‘Ensemble bemiddelt met verve’