'Bemiddelt met verve'

Ensemble relatiebemiddeling voor kunst-en cultuurliefhebbers van 50 jaar en ouder

Sprankelende, prettig ogende vrouw, 66

Academica, Zuid-Holland

Zij is een aantrekkelijke, vrolijke en charmante vrouw met een warme, vrouwelijke, verzorgde uitstraling. Vrienden kennen haar als een gezellige, gulle en gastvrije vrouw met humor en een groot hart. Een persoonlijkheid, daadkrachtig, en ook lief, opgewekt en ondernemend, met een brede interesse: van kunst en cultuur tot natuur en bewegen. Een optimist die snel contact legt en goed kan luisteren en communiceren, een vrouw die uitdagingen durft aan te gaan. Zij heeft haar leven prima op orde, staat met beide benen op de grond, maar mist een liefhebbende partner. Haar kernwaarden zijn integriteit en eerlijkheid. Ze is de trotse moeder van twee zoons, zij kennen haar als lief, meelevend, levenslustig en wat eigenwijs. Ze is trouw aan de mensen om haar heen, en onderhoudt haar lange vriendschappen met liefde en zorg. Na haar studie Rechten maakte zij carrière bij enkele grote bedrijven, nu werkt ze nog zeer parttime. Haar huis is met smaak en kleur ingericht, antiek gecombineerd met modern. Ze is een buitenmens, ze geniet van groen, bergen en zee. Fietsen, wandelen en skiën en dan ook graag iets zien en ondernemen. Ze gaat graag cultureel uit, houdt van dinertjes, verdiept zich nu in wijn, uit of thuis, fotografie, gaat naar musea en sportschool en van regelmatig een stedentrip of andere reis maken wordt ze blij. De energieke, intelligente man met stijl die ze graag zou ontmoeten en met wie ze van alles wil doen en ondernemen is een warme en sterke persoonlijkheid die met de nodige zelfspot en relativeringsvermogen in het leven staat. Hij is initiatiefrijk en heeft een positieve levensinstelling,  is empathisch en prettig om naar te kijken.

Aangename, energieke, warme vrouw, 65

Hbo-niveau, Noord-Holland

Een elegante, oprechte, enigszins bescheiden en attente vrouw met een positieve uitstraling. Een aangename vrouw met ondernemersgeest die haar leven op orde heeft. Zij werkt als zelfstandig ondernemerscoach en loopbaanadviseur en weet met haar enthousiasme, zakelijk instinct en luisterend oor, haar cliënten weer ˝op de rails˝ te krijgen.

Zij is geïnteresseerd in innovatie, cultuur, actualiteit en politiek. Daarnaast geniet ze van film, beeldende kunst, gezelligheid, uit eten en buiten bewegen. Haar ruime en sfeervol ingerichte appartement in een statig historisch pand in het centrum van een stadje is comfortabel en luxe.

Met haar kinderen heeft zij een sterke en liefdevolle gezinsband en sinds kort is sinds een paar jaar is zij eenmaal per week oppasoma. Als gezin plannen zij regelmatig korte vakanties en de verjaardagen en feestdagen worden altijd gevierd. Haar omgeving omschrijft haar als een doorzetter, integer, flexibel en gestructureerd. Zij is liefdevol, zorgzaam en betrokken bij anderen.

Hoewel zij zeer tevreden is met haar leven nu, weet zij ook dat de dialoog, gezelligheid en intimiteit met een gelijkgestemde man haar leven zal verrijken. Zij is op zoek naar een zelfstandige, ondernemende man (ondernemer?) met eigen interesses, die ook samen meer wil delen. Hij leidt een goed leven, is romantisch, energiek, prettig in het contact en gaat goed en verzorgd gekleed.

Aantrekkelijke, meisjesachtige vrouw, 62

Arts, Oost- Nederland

Een knappe, zachtaardige, slimme, serieuze, meisjesachtige vrouw met ethisch bewustzijn. Ze gaat smaakvol gekleed en straalt warmte, liefde voor haar omgeving en klasse uit. Haar kinderen vinden haar een lieve, intelligente, zorgzame en meelevende moeder en vrienden kennen haar als charmant, open, bescheiden, integer, authentiek, onafhankelijk en geïnteresseerd. Zelf kent ze zich ook als plichtsgetrouw en soms wat afwachtend en secundair reagerend.

Haar leven is gevuld met een intensieve maar prettige baan als arts en ze golft met veel enthousiasme. Ze geniet enorm van concerten, voornamelijk klassieke muziek (van barok tot modern) en zang, maar houdt ook van popmuziek, en van film en musea. Haar huis is een aangename plek in een fijne buurt met waardevolle vrienden, rust en ruimte. De man die bij haar past is jongensachtig, stabiel, galant en voorkomend, academisch opgeleid, integer en respectvol. Hij werkt, golft, houdt van naar concerten gaan en zoekt een vrouw om ervaringen mee te delen en herinneringen mee te maken.

Plezierige, aantrekkelijke vrouw, 64

Academisch niveau, Amsterdam

Zij is een gelukkige, stralende vrouw, vrolijk, lief, sterk, groot en intelligent. Haar leven is aangenaam gevuld met een boeiend eigen bedrijf als zzp’er, een hecht netwerk van vrienden en vriendinnen, familie, een leesclub, fitness en haar huis met fraaie tuin. Zij is dol op het goede leven, uit eten, reizen, naar toneel, museum of film en af en toe een reisje naar de warmte en kennismaken met andere culturen.

Ze kleedt zich met smaak met altijd bijpassende sieraden en haar mediterrane interieur straalt sfeer en liefde uit. Mensen kennen haar als een goede luisteraar die betrokken is bij anderen, meer een gever dan een ontvanger, die ook gesteld is op haar vrijheid, iemand die veel kan hebben en zichzelf en de ander ook de spiegel voorhoudt.

De man die bij haar past is een goed verzorgde, initiatiefrijke, flexibele en stevige man. Hij is slim, makkelijk in het contact, heeft een brede interesse en leidt een goed en comfortabel leven. Een romanticus met wie zij intimiteit en gezelligheid kan delen en die haar leven compleet maakt.

Muzikale, sportieve en mooie vrouw, 62

Hbo-niveau, weduwe, regio 035

Energiek, sportief, charmant, meisjesachtig, jong, vrolijk en muzikaal zijn woorden die haar typeren. Zij is serieus en betrokken, mensen voelen zich snel bij haar op hun gemak. Zelf kent ze zich als iemand die positief en genuanceerd denkt en kan genieten van hele kleine dingen. Haar kinderen, vrienden en vriendinnen kennen haar als warm, geïnteresseerd, ondernemend, attent, communicatief, hartelijk, trouw en ook wel stoer en sterk. Haar netwerk is groot en ze houdt van veel sociale afspraken, liever in klein verband dan in grote groepen.

Vier dagen per week heeft ze een intensieve baan die haar voldoening geeft en ze geniet er daarnaast van om wekelijks op hoog amateurniveau te musiceren. Muziek, actief bewegen (tennissen, sportschool, wandelen, fietsen) en koken zijn haar belangrijkste interesses. Ze gaat graag naar een museum, filmhuis, concert, dans, theater en besteedt tijd aan klussen en aan haar tuin. Bezigheden die ze ook graag samen met een partner zou willen doen. Recent is ze begonnen met leren bridgen en ze zou misschien wel willen leren golfen.

Ze heeft een goed leven, maar mist een liefhebbende partner met wie zij op termijn zou willen samenwonen. Hij is een aantrekkelijke, sportieve, slanke man, energiek en verzorgd, stoer maar ook lief en attent, een leeftijdgenoot met klasse en stijl, academisch niveau, ondernemend, gezellig, handig, met humor en een prettig sociaal leven. Houdt van (samen) koken en van muziek (maken). Een natuurliefhebber met ook een brede culturele interesse. Een evenwichtige man afkomstig uit een warm, niet religieus, nest.

Bekoorlijke, culinair bevlogen vrouw, jonge 80’er

Academisch niveau, Drenthe

Veerkrachtige en allerliefste vrouw met een jeugdige uitstraling en voorkomen.

Zij straalt een enorme levenslust uit en leidt een plezierig leven met haar vele interesses en activiteiten, dierbare vriendenkring en prettige familiebanden.

Een bijzondere gastvrouw, culinair bevlogen, die sfeer en gezelligheid maakt, voor wie niets te veel is, en enorm geniet van een goed glas wijn op haar zonnige terras of bij de open haard in mooi gezelschap. In haar klassiek ingerichte huis in de natuur laat zij zich omringen met schilderijen en foto’s uit haar jeugd. Het herinnert aan inspirerende mensen en ontmoetingen.

Haar hart en ziel gaan uit naar de muzen, de flora en fauna en meer.

Zij verlangt enorm naar een verrijkende vriendschap met een oprechte, intelligente, breed geïnteresseerde, fitte en goed gestemde man met innerlijke beschaving. Bent u die man, wacht dan niet langer.

Sportieve, positieve en kunstzinnige vrouw, 52

Hbo-niveau, Noord-Holland

-in contact-

Zij is een lieve, gezellige, slanke, uiterst trouwe en sociale vrouw, een doorzetter met een groot hart. Een levensgenieter met veel positieve energie, een heldere lach, die ook geniet van het goede leven met een glas wijn en een lekker maal in een fijn restaurant. De verbondenheid met haar vrienden en familie en betrokkenheid bij mensen en werk is groot. In haar werk als docent tekenen/schilderen betekent ze veel voor haar cursisten, kunst opent mensen en is helend.

Ze woont in de Randstad en geniet er van heel veel kunst en cultuur, haar vrienden, de bios, samen eten, de parken en meer. Wel mist ze de laatste jaren steeds vaker de natuur en de bijbehorende rust. Lange afstanden wandelen met vrienden zijn haar ontspanning, ook loopt ze regelmatig hard, schaatst en skiet.

Tijdens de coronapandemie kwam ze tot het inzicht dat haar leven goed is met veel fijne vrienden maar dat zij de intimiteit mist van een liefdesrelatie. De man die zij zoekt is een sociaal mens met warme vriendschaps- en familiebanden. Een bevlogen man met een passie. Hij heeft een fijne baan waar hij plezier in heeft, is cultureel geïnteresseerd en geniet ook zeer van lekker buiten zijn in de natuur.

Slimme, leergierige en nieuwsgierige vrouw, 75

Academisch niveau, Zuid-Holland

Zij is een enthousiaste, gastvrije, fitte, initiatiefrijke en intelligente vrouw met levenslust en een prettige, jeugdige uitstraling. Ze kleedt zich modieus en oogt jonger dan haar leeftijd.

Met veel plezier zingt ze in een koor, neemt ze deel aan twee leesclubjes, volgt regelmatig cursussen,  doet aan fitness, wandelt veel, zij geniet erg van de natuur. Bijna alles doet ze op de fiets. Met trouwe vrienden geniet ze van lekker eten en van culturele activiteiten. Haar dochters kennen haar als een hele leuke moeder die altijd in is om iets te ondernemen, iets geks te gaan doen. Een vrouw met een rijke fantasie, hartelijk, met humor, onhandig en ook wat chaotisch. Ze is slim, leergierig, nieuwsgierig en heeft een enorm brede interesse in wetenschap, wiskunde, natuurkunde, architectuur, astronomie, enz. Dagelijks leest ze de VK en ook veel literatuur. Regelmatig bezoekt ze theater en dans, musea, muziek optredens en (foto) tentoonstellingen. Zelf reist ze het liefst binnen Europa, ook vaak in Nederland, en bij voorkeur een beetje luxe.

De man die ik voor haar zoek is een man met een onderzoekende geest, hij is erudiet, respectvol, geduldig en rustig. Een man die zichzelf kan relativeren en met wie je kunt lachen. Deze beweeglijke man heeft een brede interesse en is een goed klankbord.

Leeftijd is niet zo belangrijk, een bos haar vindt zij mooi.

Betrouwbare en attente man, 76

Academisch niveau, weduwnaar, Zuid-Holland

Een uiterst betrouwbare, attente en zachtaardige man. Hij werkte tot zijn pensioen als rijksambtenaar en reisde voor zijn werk de hele wereld over. De internationale contacten en de werkgebieden op het terrein van mondiale samenwerking waarin hij opereerde hebben hem verrijkt, met veel plezier kijkt hij terug op een mooie loopbaan. Naast zijn fijne gezin is sport altijd een belangrijke andere pijler geweest in zijn leven en na veel hockey en golf, wandelt hij nu dagelijks.

Hij geniet van muziek, film, beeldende kunst, het strand, gezellig uitgaan, reizen en zijn kleine familie. Dit jaar wil hij nog graag een mooie reis maken en ooit samen met een geliefde nog eens overwinteren op een mooie plek.

De vrouw die hij zoekt is een niet al te grote, slanke, aantrekkelijke, enthousiaste, ondernemende vrouw, financieel onafhankelijk, met liefde voor haar omgeving. Bij voorkeur woont zij in de regio, heeft zij kinderen en kookt zij met veel plezier.

Charmante, enthousiaste vrouw, 80’er

Weduwe, Gooi-en Vechtstreek

Een levendige en vrolijke vrouw die gezelligheid zoekt in een fijne vriendschapsrelatie met een prettige, goed ontwikkelde, man. Zij leidt een goed leven, geniet van geschiedenis, lezen, bridgen, reisprogramma’s, goede Franse films, spelletjes met haar kleinkinderen, regelmatig uitgaan naar een concert, een lezing of een ballet, heerlijk uit eten met haar vriendinnen en familie.

Met haar auto rijdt zij nog makkelijk naar diverse plaatsen en geniet ze van deze vrijheid. Zij heeft een heerlijk sfeervol appartement in het Gooi.

Ze kan goed alleen zijn, geniet daar ook van, maar ze zou het reuze gezellig vinden om een aantal keren per week, afhankelijk van de man, leuke dingen te ondernemen en te genieten van elkaars gezelschap. Een levensgenieter, redelijk fit, met een opgewekt karakter.

Erudiete en fantasierijke man, net 90

em. hoogleraar, weduwnaar, Overijssel

Een bijzonder aardige, gezonde en vitale, heldere en intellectuele man die muzikaal is onderlegd. Hij is open, betrouwbaar, wat eigenzinnig en in het bezit van een grote fantasie, een boeiend verteller.

Tijdens zijn jarenlange loopbaan als hoogleraar hield hij zich bezig met vraagstukken rondom vrede, veiligheid, (kern) bewapening en ontwapening.

Hij woont heerlijk in een kleine buitenplaats met een grote parktuin, het is er een oase van rust. Zijn huis is modern ingericht met comfortabel meubilair en een vleugel. Met zijn kinderen, hun partners en kleinkinderen is het contact plezierig.

Luisteren naar muziek, in het bijzonder piano- en zigeunermuziek en zelf pianospelen zijn favoriete bezigheden. In het verleden componeerde hij regelmatig. Hij leest veel over politiek en geschiedenis en dagelijks de NRC, tijdens zijn loopbaan schreef hij veel wetenschappelijke boeken. Hij geniet van een concert, een tentoonstelling, af en toe uit eten en tuinieren.

De vriendin die bij hem past is slank, aantrekkelijk, intelligent en prettig in de omgang. Met haar kan hij over de meest uiteenlopende onderwerpen spreken en genieten van elkaars gezelschap. Zij woont, net als hij, in de regio Ommen, rookt niet en is niet kerkelijk.

Optimistische, nieuwsgierige vrouw, 78

Academisch niveau, weduwe, Utrecht

Een charmante, sociale, leergierige en levenslustige vrouw. Ze gaat stijlvol gekleed. Haar lichte appartement is ruim en zonnig, veel zorgvuldig uitgekozen kunstwerken vonden hier hun plek. Met veel plezier volgt ze al jaren leergangen bij HOVO, vaak in combinatie met een buitenlandse reis. Ze is zeer geïnteresseerd in geschiedenis, kunststromingen en andere culturen.

Haar leven is gevuld met vrijwilligerswerk, haar deelname aan een filmclub en fikse wandelingen met vrienden, zowel in de natuur als in de stad. Ze leest veel en houdt zich op de hoogte van de actualiteiten in de wereld. Reizen, gezelligheid, samen lachen en plezier maken, lekker uit eten, dat alles geeft haar leven kleur. Met trouwe vrienden en haar kinderen en kleinkinderen onderhoudt ze warme contacten. De man die bij haar past is academisch opgeleid, gezond en energiek. Ze zoekt diepgang en intimiteit, wil meer samen delen en samen genieten.

Charmante en verrassende vrouw, 57

Academisch niveau, Zuid-Holland

-in contact-

Zij is een vrouw die dol is op het goede leven en enorm kan genieten van de kunst van het tafelen, zowel uit als thuis, en genieten van mooie reizen (zowel basic als luxe). Haar interessegebied is breed, van architectuur tot sleutelen, van literatuur tot tuinieren en van muziek tot filosofie.

Een evenwichtige, ook stoere, vrouw met een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel, die goed kan luisteren, graag anderen helpt en bijstaat en zichzelf daardoor weleens wegcijfert. Haar vak is technisch, zwaar en boeiend en het contact met mensen in haar beroep is bijzonder.

Haar huis is smaakvol ingericht en hier trekt ze zich graag terug met haar boeken, haar verzamelde stukken van reizen en herinneringen. Ze heeft affiniteit met The English way of life en humor. Ook staat ze open om samen andere, nieuwe, dingen te gaan ontdekken.

De man die bij haar zou passen is lief, slim, breed geïnteresseerd, ondernemend en betrouwbaar. Hij voelt zich op zijn gemak in more ways than one. Deze man geeft de ander ruimte, heeft liefde te geven en kan het ook ontvangen.

Een man met een passie van wie de ogen gaan stralen van iets waarvan het niet uitmaakt wat dat is, al zou klussen of knutselen wel bijzonder leuk zijn

Alleraardigste en hartelijke vrouw, 88

Hbo- niveau, Gooi- en Vechtstreek

Zij is een maatschappelijk betrokken vrouw die de (wereld) politiek en ontwikkelingen in de maatschappij met veel interesse volgt. Ondanks alle, actuele, problemen in de wereld probeert ze optimistisch te blijven en het vertrouwen in het goede en de ander te houden. Deze hartelijke en ontwikkelde vrouw biedt troost en een helpende hand aan mensen in haar omgeving die het nodig hebben. Met haar kinderen en kleinkinderen is het contact warm. Haar zonnige huis is gerieflijk, meerdere galanterieën en planten sieren haar woning. Zij wandelt veel en doet dagelijks gymnastiek om soepel te blijven.  Filosofie, geschiedenis en milieu zijn populaire gespreksonderwerpen. Van reizen komt het bijna niet meer, ze reist vaak in haar hoofd en geniet van (natuur) documentaires. Alleen leven gaat haar goed af maar na het overlijden van haar vriend (en al veel andere vrienden) is haar leven toch minder gezellig geworden.

Met de betrouwbare, serieuze, en gezellige man die ik haar voorstelde is zij een fijne relatie aan het opbouwen. Hij is goed verzorgd, heeft een brede belangstelling en is liefdevol en attent. Hun eerste muziekreisje staat gepland voor augustus 2022.

 

Geslaagd - Ensemble

Charmante, innemende vrouw, 56

Academisch niveau, Zuid-Holland

Enthousiast en vriendelijk, slim en leergierig, charmant en initiatiefrijk, zo kun je haar omschrijven. Levenslust, veerkracht en doorzettingsvermogen zijn haar pijlers. Haar dochters vormen de kern van haar bestaan, in combinatie met dierbare familiebanden, een trouwe vriendenkring, haar boeiende baan en interesse in lezen, kunst, film, studeren, muziek en koken; dat is voor haar genieten van het leven. Lang tafelen met goed eten, fijne gesprekken en lachen (Engelse humor) is zeer waardevol. Voor dierbaren is zij een klankbord, zij is betrokken bij hun wel en wee. Haar prettige huis ligt in een statige buurt met winkels, musea en op fietsafstand van het strand. Zij is toe aan “een nieuwe ronde” in haar leven en staat weer open voor de liefde.

De positief ingestelde en zelfredzame man die zij zocht en ik haar voorstelde, is eerlijk en integer, heeft een brede interesse en gevoel voor humor. Met deze leeftijd- en stadgenoot klikte het vanaf het eerste moment en zette zij een nieuwe stap in de liefde.

Geslaagd - Ensemble

Beschaafde man, echte doorzetter, 85

Academisch niveau, weduwnaar, Gelderland

Een man die het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt binnen zijn vakgebied. Hij werkte in de academische wereld en wist daar als man met een visuele handicap te promoveren, hij was een man met aanzien.

Nu schrijft en leest hij veel over theologie, filosofie en vliegtuigbouw en is, met zijn prachtige stem, een boeiend verteller met een goed ontwikkeld taalgevoel. Ook is hij een enthousiast levend mens die kan genieten van een lekkere maaltijd in kleine kring om dan uren met elkaar te praten en te filosoferen.

Hij is lid van de PKN, gelooft wel, maar bezoekt geen vaste kerk. Zijn kinderen betekenen veel voor hem net als waardevolle vrienden en mensen in zijn woonomgeving. Zij zijn hem, naast prettig gezelschap, ook tot steun bij veel dingen die hij niet alleen kan ondernemen.

Sinds kort heeft hij weer dwarsfluitles en geniet van meerdere soorten muziek. Hij woont in een aangename buurt in een ruim huis met goede buren.

Zijn verlangen naar niet alleen zijn, drie jaar na het overlijden van zijn vrouw, is groot. Zij was zijn rots in de branding, samen hadden zij het heel goed en fijn.

De vrouw die hij naast zich wenst is hoger opgeleid en heeft een brede interesse. Zij is vitaal, heeft lef, is moedig, warm, romantisch, aaibaar en heeft een open hart. Zij verlangt naar een liefdevolle, betrouwbare man om het gevoel van samenzijn opnieuw te ervaren.

Vrolijke en sportieve vrouw, 66

Hbo-niveau, weduwe, Noord-Holland

Zij is een charmante, open, spontane en warme vrouw met een opgewekt karakter. Zorgzaam, vrijgevig, leergierig, hartelijk, superloyaal en gastvrij zijn kenmerken die op haar van toepassing zijn. Haar gezin staat op nummer één, daarna volgen vrienden, buiten bewegen, reizen, muziek en lezen. Sporten is een belangrijke uitlaatklep, haar manier om haar hoofd leeg te maken. Zij golft, tennist, loopt hard, doet aan yoga, wandelt met haar hond en gaat naar de sportschool. Een aantal dagen per week werkt zij naar volle tevredenheid binnen haar eigen bedrijf. Sinds enkele jaren woont zij in haar lichte, comfortabele en smaakvol ingerichte appartement samen met haar hond, een mooi en trouw beest.

Zij is blij met haar leven, maar mist het om lekker op stap te gaan samen met een sociale, charmante en ondernemende man met diepgang en intellectuele bagage. Hij staat stevig in zijn schoenen, heeft energie, is van de verrassingen en de kleine attenties. Hij is bescheiden en wars van poeha. Een man met wie je gezelligheid en intimiteit deelt.

Sensitieve, maatschappelijk betrokken vrouw, 75

Hbo-niveau, weduwe, Noord-Holland

Een zachtaardige, rustige en beschouwende vrouw met een aantrekkelijke warme en naturel uitstraling. Ze gaat smaakvol gekleed. Ze is betrokken bij anderen en bezorgd over de ongelijkheid in de wereld.

Muziek is haar passie, ze speelt piano en gaat graag naar pianorecitals. Ook houdt ze van opera, theater en cabaret. Ze zit bij een leesclub en doet soms vrijwilligerswerk.

Het contact met haar vrienden en familie is hecht, regelmatig ziet ze de kleinkinderen.

De man die bij haar past is vriendelijk en intelligent. Hij zorgt goed voor zichzelf. Hij denkt na, en met je mee. Hij zoekt ook gezelligheid en intimiteit in een liefdevolle, gelijkwaardige relatie. Voor deze links georiënteerde man is innerlijke rijkdom belangrijker dan uiterlijke rijkdom. Van muziek houden is een pre.

Persoonlijkheid met humor en stijl, vrouw, 72

Academisch niveau, Noord-Holland

Een vrouw met humor, deze vitale, enthousiaste, lieve, stijlvolle en slanke vrouw. Na een glansrijke carrière waarin zij haar eigen kantoor opzette en dit met veel succes en plezier uitbouwde, besloot zij jaren geleden dat het tijd was voor andere zaken dan werk, leidinggeven en altijd voor anderen klaar staan. Met vertrouwen kon zij het roer overgeven aan andere gedreven medewerkers. Zij ging weer pianolessen nemen, cursussen kunst- en muziekgeschiedenis volgen, mooie reizen maken en meer tijd doorbrengen met haar waardevolle vrienden en familie.

Concerten, opera, museumbezoek en ballet behoren tot haar favoriete culturele activiteiten. Zij woont in een ruim jaren 30 huis samen met een oude, aanhankelijke, kat maar realiseert zich dat het nu de tijd zou zijn om een aardige mijnheer te ontmoeten met wie het leven net dat tikje extra glans krijgt.

Die betrouwbare, belezen en muzikale man is breed geïnteresseerd, heeft intellectuele bagage en humor, is sportief en bemiddeld. Bij voorkeur kookt hij en leidt hij een tevreden en aangenaam leven met zijn interesses, vrienden en familie.

Levendige, natuurminnende vrouw, 78

Academisch niveau, weduwe, Gelderland

-in contact-

Een sterke, vrolijke, intelligente en enthousiaste vrouw die altijd bereid is een ander te helpen. Zij is nieuwsgierig en leergierig, een snelle denker die graag veel kennis vergaart. Zij straalt charme uit, mede door haar kleurrijke en smaakvolle kleding met bijpassende sieraden, in haar sfeervolle woonboerderij die omgeven is door meerdere prachtig samengestelde bloementuinen op kleur, vorm en soort. Het is er een oase van rust, hier voelt zij zich thuis en leeft zij van dag tot dag. Ze geniet enorm van klassieke muziek, leest veel, schildert graag en neemt deel aan een leesclub en filmclub. Met vrienden onderhoudt ze warme banden maar mist de relatie met een geliefde.

De erudiete, jeugdige, man die ik voor haar zoek is goed verzorgd, hij kan echt luisteren en zoekt diepgang. Hij beschikt over zelfkennis en zelfvertrouwen en zoekt ook gezelligheid, intimiteit, plezier en aandacht in een gelijkwaardige relatie.

Zijn levensstijl is prettig, hij heeft fantasie, humor, een brede interesse in K&C, in het bijzonder klassieke muziek, tevens geniet hij van de natuur, een reisje en een drankje.

Muzikale, sportieve en handige man, 84

Academische niveau, weduwnaar, Noord-Holland

-in contact-

Hij is een keurige, slanke en energieke man met een brede belangstelling, een goed luisteraar die niet snel op de voorgrond treedt. Met veel plezier neemt hij weer pianolessen en volgt hij met enige regelmaat een cursus bij HOVO.

Tweemaal per week tennist hij nog redelijk fanatiek en doet aan pilates. Bewegen en gezond blijven is belangrijk voor hem om geestelijk en lichamelijk fit te blijven.

Zijn fijne jaren 30-huis, dat klassiek is ingericht, staat in een statige buurt in een stad nabij duinen en het strand, daar wandelt hij regelmatig.

Hij heeft wetenschappelijke interesse maar vindt het plezierig ook praktisch te werk te gaan (houtbewerking, maken van meubilair).

Het contact met zijn kleine familie en vrienden is goed.

Het luisteren naar klassieke muziek en jazz, het bijwonen van concerten en bezoek aan musea behoren naast gezellig tafelen tot zijn favoriete bezigheden. Ook maakt hij graag reizen, zowel binnen als buiten Europa.

De vrouw die hij zoekt is innemend, sociaal, intelligent en aantrekkelijk. Met haar kan hij gezelligheid delen, samen op stap gaan en een liefdevolle relatie opbouwen.

Jongogende levensgenieter, vrouw, 70

Hbo-niveau, Brabant

Spontane, enthousiaste, jong ogende, lieve, leuke vrouw, een echte vrijbuiter. Zij is fit, gezond en enorm reislustig: van backpacken tot luxe en van duiken tot camperen. Een rasoptimist die het leven omarmt, nieuwsgierig, geïnteresseerd in anderen en zorgzaam voor haar omgeving.

Ze volgde de kunstacademie, een coachopleiding en was vele jaren makelaar. Na een opleiding in de zorg in 2019 werkt zij nu parttime als zelfstandige in de thuiszorg op tijden dat het haar uitkomt, die vrijheid bevalt haar goed. Het werk en het contact is prettig en geeft haar veel voldoening. Verder schildert ze, gaat ze graag naar tentoonstellingen, houdt ze van dans, concerten en film. Eigenlijk is ze meestal actief, ze wandelt, fietst en zwemt, maar kan ook genieten van rust en stilte in en om haar heen. Met haar trouwe vrienden onderneemt ze regelmatig activiteiten, en ze onderhoudt een goed contact met haar kinderen en kleinkinderen.

De man die bij haar past is een Bourgondiër, avontuurlijk en ondernemend. Hij is een vrijdenker, betrouwbaar, enigszins flamboyant en niet al te dominant. Een knuffelaar die liefde kan geven en ontvangen.

Elegante en ontwapenende vrouw, 80

Academisch niveau, weduwe, Zuid-Holland

De energie komt je tegemoet wanneer je haar ontmoet. Wat een levenslust, wat een ontwapenende, prachtige, lieve, aardige en elegante vrouw. Met heel veel plezier werkt ze nog in haar eigen praktijk, schrijft ze boeken, geeft ze workshops, kookt ze graag en houdt er een liefdevol contact met (klein)kinderen en vriendenclub op na. Af en toe golft ze al is ze allesbehalve fanatiek, liever wandelt ze en speurt ze met haar verrekijker naar vogels en andere dieren.

In haar heerlijke, zonnig geel ingerichte, huis speelt ze op haar vleugel en kijkt ze haar tuin in die haar in de lente en zomer, mede dankzij haar groene vingers, kleurrijk toelacht. Ze omarmt het leven in al haar facetten.

Ook mijmerde ze soms of er een nieuwe liefde in haar leven kon komen.

Nou, deze is er gekomen. De man die zij letterlijk tegen het lijf liep tijdens ons bemiddelingstraject is een interessante en lieve, lange man. Een weduwnaar met levenszin die terugkijkt op een goed en lang huwelijk.

 

 

 

Geslaagd - Ensemble

Actieve, golfspelende 80 plusser

Academisch niveau, weduwnaar, Utrecht

Hij is een oud-ondernemer, nog betrokken bij het bedrijf, met een brede belangstelling voor politiek, sport, kunst, cultuur, natuur, mens, reizen, religie enz. Met hem kun je over bijna alles praten.

Golf is zijn sport en meerdere keren per week speelt hij 18 holes met handicart. Met zijn familie en vrienden onderhoudt hij warme en liefdevolle banden. Hij geniet van beeldende kunst, bezoekt regelmatig tentoonstellingen en veilingen en zijn klassiek ingerichte villa hangt vol kleurrijke schilderijen.

Zelf is hij een zich gelukkig voelende Weegschaal man, hem is aangeraden de eventuele partner te zoeken onder vrouwen die onder het sterrenbeeld Tweelingen, Vissen, Waterman, Leeuw of Boogschutter geboren zijn.

De vrouw met wie ik hem in contact bracht, en op wie hij tot ver voorbij zijn oren verliefd is, is een sportieve, golfspelende, vrolijke, enthousiaste en aaibare vrouw.

Met haar kan hij gezamenlijke kunstreisjes, golfreisjes en eetreisjes maken en met plantjes in zijn bostuin bezig zijn om samen voedzame en lekkere maaltijden bereiden.

Het gevoel hebben er voor elkaar te zijn voelt heerlijk.

Geslaagd - Ensemble

Aantrekkelijke, warme vrouw, 70

Academisch niveau, weduwe, Noord-Holland

Knappe, fraai geklede, warme en gastvrije vrouw met een brede interesse die zich goed op de hoogte houdt van wat er allemaal speelt in de wereld. Ze is heel energiek en ondernemend, wandelt en fietst lange afstanden en maakt graag uitstappen naar musea, bioscoop of een oude bruine kroeg. Thuis organiseert zij met veel plezier meergangenetentjes, vrienden roemen haar kookkunst en gezelligheid. Door studie en jeugdliefde woont zij al sinds de jaren 70 in Amsterdam, de plek waar zij zich thuis voelt. Werken, zorg en leren vormden voor haar de ideale combinatie en haar interesse in “hoe mensen worden die ze zijn” is altijd gebleven. Met haar kinderen is het contact liefdevol, zij kennen haar als een sterke en rechtvaardige moeder die goed kan luisteren, analyseren en reflecteren.

De man, academicus, met wie ik haar in contact bracht en met wie zij gelukkig is en veel onderneemt, is intelligent, sportief en cultuurminnend. Hij is een aantrekkelijke leeftijdgenoot, eerlijk en met pit. Samen hebben zij een liefdevolle relatie opgebouwd en het contact met wederzijdse kinderen verloopt plezierig.

Geslaagd - Ensemble

Meisjesachtige, vrolijke vrouw, 63

Academisch niveau, Noord-Holland

Allerliefste, vrolijke en meisjesachtige vrouw, makkelijk in de omgang en altijd opgeruimd en in voor een uitje of een feestje. Zij geniet van film, concert, museum, literatuur, sport, stad en tuin, neemt deel aan een kunstclub en een boekenclub en is heel graag buiten aan het sporten en bezig in haar tuin. Zij woont verrukkelijk in haar zonnige, charmante huis nabij de stad en het strand. Met haar kinderen is het contact hecht en zij heeft een fijn stel waardevolle vrienden en vriendinnen met wie zij op stap gaat, sport en regelmatig gaat lunchen.

De man naar wie zij verlangde, bleek aardig, slim en jongensachtig, een knapperd met humor en stijl die zijn zaakjes op orde heeft.

Geslaagd - Ensemble

Natuurmens, levenslustige man, 85

Academisch niveau, weduwnaar, Gelderland

Natuurman pur sang, vogels en bijen behoren tot zijn lievelingsdieren en kamperen doet hij ook nog graag. Een drukke en vitale man, een boeiende verteller die ook goed kan luisteren en wezenlijk geïnteresseerd is in het leven van de ander. Hij is jeugdig, innemend, heeft levenslust en realiteitszin. Met vrienden speelt hij wekelijks in een strijkkwartet, hij houdt veel van klassieke muziek en bezoekt geregeld concerten. Ook gaat zijn belangstelling uit naar de schouwburg, filmhuizen en musea. De band met zijn kinderen is sterk en liefdevol.

Met de vrouw met wie ik hem in contact bracht is hij heel gelukkig. Zij houdt ook zeer van muziek, cultuur en de natuur. Zijn behoefte aan gezelligheid, samen naar een concert, af en toe een reisje, aandacht en liefde voor elkaar, is daarmee vervuld.

Geslaagd - Ensemble

Bescheiden, muzikale vrouw, 71

Academisch niveau, weduwe

Vriendelijke, zorgvuldige en aardige vrouw, meer een luisteraar dan een prater. Zij is een ochtendmens die wandelt en sport beoefent om haar energie in beweging te brengen. Muziek is haar grote passie, maar ook literatuur, kunst, cultuur, politiek en milieu zijn belangrijk voor haar. Ze speelt piano, zingt in een koor, maakt onderdeel uit van een leeskring en doet vrijwilligerswerk. Ze had plezier in het werk wat ze deed en leidde samen met haar man een fijn en ook cultureel leven. Haar stijlvolle appartement is heerlijk ruim en midden in het centrum van een stad. Winkels, theaters, muziekzalen, bioscopen, alles is tot haar vreugde op loopafstand.

Het maatje dat zij zocht en gevonden heeft, is een goede luisteraar. Hij is serieus gevoelig en muzikaal en weet een symfonie van een concert te onderscheiden.

Geslaagd - Ensemble

Krasse knar zonder poeha, 82

Hbo-niveau, weduwnaar, Noord-Holland

Een krasse knar, superfit, zowel lichamelijk als geestelijk. Hij is gewoon bijzonder en bijzonder gewoon. Hij houdt niet van opsmuk en poeha. Bijna dagelijks sport hij en helpt hij anderen in zijn omgeving met klusjes in huis en met hun administratie. In zijn werkzame leven had hij een mooie loopbaan bij een overheidsbedrijf en hij kan zich culturele uitstapjes en reisjes permitteren. Met zijn vrouw en kinderen vormde hij een mooi gezin, zij hadden een fantastisch huwelijk en een hechte band met de kinderen. Samen genoten ze van klassieke muziek, uitgaan en af en toe een reisje maken.

Met de vrolijke en sportieve vrouw die hij zocht en ik hem voorstelde, werd het leven weer gezelliger. Zij is naast sportief ook ongedwongen, slank en prettig in het contact. Samen genieten ze nu van buiten sporten en af en toe een reisje, later hopelijk weer van een concert.

Geslaagd - Ensemble

Hartelijke en rustige vrouw, 83

Academisch niveau, weduwe, Gelderland

Lieve, zachtaardige en rustige vrouw die modieus en smaakvol gekleed gaat.

Zij redt zich prima in haar eentje in haar fijne huis op loopafstand van het centrum van een stadje. Haar belangstelling is breed: van klassieke muziek tot politiek en van natuur tot film. Bewegen is belangrijk voor haar mentale en fysieke conditie. Ze wandelt, doet aan theater en gaat naar pilates. Ze schildert, is graag in haar tuin aan het werk en geniet van af en toe een reisje. Al jaren heeft ze een abonnement in het Concertgebouw, bezoekt ze tentoonstellingen en steden met vriendinnen. Het contact met haar kinderen en vrienden is fijn. Ze miste wel het contact met een man, een aardige vriend met een ruime belangstelling.

Die aardige, zelfredzame en fitte man kent ze nu, en ze genieten van elkaars gezelschap. Ze hebben het heel fijn met goede gesprekken, samen de natuur in, en als het kan een cultureel uitje.

Geslaagd - Ensemble

Opgewekte vrouw met een groot hart, 85

Hbo-niveau, weduwe, Utrecht

Zij is een open, maatschappelijk betrokken vrouw die een sfeer van elegantie en opgewektheid uitstraalt en met optimisme en vertrouwen in het leven staat.

Deze lieve en slimme vrouw volgt de ontwikkelingen in de maatschappij op de voet en houdt zeer van spreken en filosoferen. Ook is zij zorgzaam en gewend klaar te staan voor anderen, met troost en een luisterend oor. Tot haar genoegen woont zij in een smaakvol ingericht appartement. Wandelen, fietsen en gymnastiek zijn haar sporten om in goede conditie te blijven. Met haar kinderen onderhoudt zij een plezierige band. Ondanks het feit dat mevrouw goed alleen kan zijn – door de jaren heeft zij veel vrienden verloren door overlijden – ervoer zij het alleen zijn na het overlijden van haar partner ook wel als ongezellig.

Zij had het verlangen weer een harmonieuze relatie aan te gaan met een goed verzorgde, eerlijke, serieuze en belangstellende man om samen te genieten van kunst, cultuur en natuur – en dat doen ze nu.

Geslaagd - Ensemble

Sociale en hartelijke man, 78

Oud-huisarts, weduwnaar, Zeeland

Hij is een bijzonder aardige, plichtsgetrouwe en gevoelige man, betrouwbaar, gastvrij en met humor. Makkelijk in de omgang, sociaal vaardig, open en met het hart op de juiste plaats. Na een mooie loopbaan in de gezondheidszorg heeft hij zijn handen vrij en geniet hij van veel kunst, cultuur en natuur in zijn omgeving maar ook in de grote stad. De rust en ruimte en de geschiedenis van het gebied waar hij woont, maken het voor hem aantrekkelijk. Sinds een aantal jaren heeft hij pianoles en volgt hij cursussen kunstgeschiedenis aan de Vrije Academie. Hij bezoekt veel tentoonstellingen en soms concerten. Klassieke muziek behoort samen met beeldende kunst, geschiedenis, natuur en reizen tot zijn grote interesses. Met zijn kinderen heeft hij een heel goed contact. Het hele gezin verblijft regelmatig bij hem met feestjes en tijdens de feestdagen.

De generatiegenoot die ik hem voorstelde en waar hij heel blij van wordt, is een lieve en muziekminnende vrouw met een brede interesse in kunst en cultuur. Een rustige vrouw met een sterk gevoelsleven.

Geslaagd - Ensemble

Gun uzelf de stap naar verbondenheid!

‘Ensemble bemiddelt met verve’