'Bemiddelt met verve'

Ensemble relatiebemiddeling voor kunst-en cultuurliefhebbers van 50 jaar en ouder

Actieve, golfspelende 80 plusser

Academisch niveau, weduwnaar, Utrecht

Hij is een oud-ondernemer, nog betrokken bij het bedrijf, met een brede belangstelling voor politiek, sport, kunst, cultuur, natuur, mens, reizen, religie enz. Met hem kun je over bijna alles praten.

Golf is zijn sport en meerdere keren per week speelt hij 18 holes met handicart. Met zijn familie en vrienden onderhoudt hij warme en liefdevolle banden. Hij geniet van beeldende kunst, bezoekt regelmatig tentoonstellingen en veilingen en zijn klassiek ingerichte villa hangt vol kleurrijke schilderijen.

Zelf is hij een zich gelukkig voelende Weegschaal man, hem is aangeraden de eventuele partner te zoeken onder vrouwen die onder het sterrenbeeld Tweelingen, Vissen, Waterman, Leeuw of Boogschutter geboren zijn.

De vrouw met wie ik hem in contact bracht, en op wie hij tot ver voorbij zijn oren verliefd is, is een sportieve, golfspelende, vrolijke, enthousiaste en aaibare vrouw.

Met haar kan hij gezamenlijke kunstreisjes, golfreisjes en eetreisjes maken en met plantjes in zijn bostuin bezig zijn om samen voedzame en lekkere maaltijden bereiden.

Het gevoel hebben er voor elkaar te zijn voelt heerlijk.

Geslaagd - Ensemble

Charmante, innemende vrouw, 56

Academisch niveau, Zuid-Holland

Enthousiast en vriendelijk, slim en leergierig, charmant en initiatiefrijk, zo kun je haar omschrijven. Levenslust, veerkracht en doorzettingsvermogen zijn haar pijlers. Haar dochters vormen de kern van haar bestaan, in combinatie met dierbare familiebanden, een trouwe vriendenkring, haar boeiende baan en interesse in lezen, kunst, film, studeren, muziek en koken; dat is voor haar genieten van het leven. Lang tafelen met goed eten, fijne gesprekken en lachen (Engelse humor) is zeer waardevol. Voor dierbaren is zij een klankbord, zij is betrokken bij hun wel en wee. Haar prettige huis ligt in een statige buurt met winkels, musea en op fietsafstand van het strand. Zij is toe aan “een nieuwe ronde” in haar leven en staat weer open voor de liefde. De positief ingestelde en zelfredzame man die zij zocht en ik haar voorstelde, is eerlijk en integer, heeft een brede interesse en gevoel voor humor. Met deze leeftijd- en stadgenoot klikte het vanaf het eerste moment en zette zij een nieuwe stap in de liefde.

Geslaagd - Ensemble

Aantrekkelijke, warme vrouw, 70

Academisch niveau, weduwe, Noord-Holland

Knappe, fraai geklede, warme en gastvrije vrouw met een brede interesse die zich goed op de hoogte houdt van wat er allemaal speelt in de wereld. Ze is heel energiek en ondernemend, wandelt en fietst lange afstanden en maakt graag uitstappen naar musea, bioscoop of een oude bruine kroeg. Thuis organiseert zij met veel plezier meergangenetentjes, vrienden roemen haar kookkunst en gezelligheid. Door studie en jeugdliefde woont zij al sinds de jaren 70 in Amsterdam, de plek waar zij zich thuis voelt. Werken, zorg en leren vormden voor haar de ideale combinatie en haar interesse in “hoe mensen worden die ze zijn” is altijd gebleven. Met haar kinderen is het contact liefdevol, zij kennen haar als een sterke en rechtvaardige moeder die goed kan luisteren, analyseren en reflecteren.

De man, academicus, met wie ik haar in contact bracht en met wie zij gelukkig is en veel onderneemt, is intelligent, sportief en cultuurminnend. Hij is een aantrekkelijke leeftijdgenoot, eerlijk en met pit. Samen hebben zij een liefdevolle relatie opgebouwd en het contact met wederzijdse kinderen verloopt plezierig.      

Geslaagd - Ensemble

Meisjesachtige, vrolijke vrouw, 63

Academisch niveau, Noord-Holland

Allerliefste, vrolijke en meisjesachtige vrouw, makkelijk in de omgang en altijd opgeruimd en in voor een uitje of een feestje. Zij geniet van film, concert, museum, literatuur, sport, stad en tuin, neemt deel aan een kunstclub en een boekenclub en is heel graag buiten aan het sporten en bezig in haar tuin. Zij woont verrukkelijk in haar zonnige, charmante huis nabij de stad en het strand. Met haar kinderen is het contact hecht en zij heeft een fijn stel waardevolle vrienden en vriendinnen met wie zij op stap gaat, sport en regelmatig gaat lunchen.

De man naar wie zij verlangde, bleek aardig, slim en jongensachtig, een knapperd met humor en stijl die zijn zaakjes op orde heeft. 

Geslaagd - Ensemble

Natuurmens, levenslustige man, 85

Academisch niveau, weduwnaar, Gelderland

Natuurman pur sang, vogels en bijen behoren tot zijn lievelingsdieren en kamperen doet hij ook nog graag. Een drukke en vitale man, een boeiende verteller die ook goed kan luisteren en wezenlijk geïnteresseerd is in het leven van de ander. Hij is jeugdig, innemend, heeft levenslust en realiteitszin. Met vrienden speelt hij wekelijks in een strijkkwartet, hij houdt veel van klassieke muziek en bezoekt geregeld concerten. Ook gaat zijn belangstelling uit naar de schouwburg, filmhuizen en musea. De band met zijn kinderen is sterk en liefdevol.

Met de vrouw met wie ik hem in contact bracht is hij heel gelukkig. Zij houdt ook zeer van muziek, cultuur en de natuur. Zijn behoefte aan gezelligheid, samen naar een concert, af en toe een reisje, aandacht en liefde voor elkaar, is daarmee vervuld. 

Geslaagd - Ensemble

Bescheiden, muzikale vrouw, 71

Academisch niveau, weduwe

Vriendelijke, zorgvuldige en aardige vrouw, meer een luisteraar dan een prater. Zij is een ochtendmens die wandelt en sport beoefent om haar energie in beweging te brengen. Muziek is haar grote passie, maar ook literatuur, kunst, cultuur, politiek en milieu zijn belangrijk voor haar. Ze speelt piano, zingt in een koor, maakt onderdeel uit van een leeskring en doet vrijwilligerswerk. Ze had plezier in het werk wat ze deed en leidde samen met haar man een fijn en ook cultureel leven. Haar stijlvolle appartement is heerlijk ruim en midden in het centrum van een stad. Winkels, theaters, muziekzalen, bioscopen, alles is tot haar vreugde op loopafstand.

Het maatje dat zij zocht en gevonden heeft, is een goede luisteraar. Hij is serieus gevoelig en muzikaal en weet een symfonie van een concert te onderscheiden. 

Geslaagd - Ensemble

Krasse knar zonder poeha, 82

Hbo-niveau, weduwnaar, Noord-Holland 

Een krasse knar, superfit, zowel lichamelijk als geestelijk. Hij is gewoon bijzonder en bijzonder gewoon. Hij houdt niet van opsmuk en poeha. Bijna dagelijks sport hij en helpt hij anderen in zijn omgeving met klusjes in huis en met hun administratie. In zijn werkzame leven had hij een mooie loopbaan bij een overheidsbedrijf en hij kan zich culturele uitstapjes en reisjes permitteren. Met zijn vrouw en kinderen vormde hij een mooi gezin, zij hadden een fantastisch huwelijk en een hechte band met de kinderen. Samen genoten ze van klassieke muziek, uitgaan en af en toe een reisje maken.

Met de vrolijke en sportieve vrouw die hij zocht en ik hem voorstelde, werd het leven weer gezelliger. Zij is naast sportief ook ongedwongen, slank en prettig in het contact. Samen genieten ze nu van buiten sporten en af en toe een reisje, later hopelijk weer van een concert. 

Geslaagd - Ensemble

Hartelijke en rustige vrouw, 83

Academisch niveau, weduwe, Gelderland 

Lieve, zachtaardige en rustige vrouw die modieus en smaakvol gekleed gaat.

Zij redt zich prima in haar eentje in haar fijne huis op loopafstand van het centrum van een stadje. Haar belangstelling is breed: van klassieke muziek tot politiek en van natuur tot film. Bewegen is belangrijk voor haar mentale en fysieke conditie. Ze wandelt, doet aan theater en gaat naar pilates. Ze schildert, is graag in haar tuin aan het werk en geniet van af en toe een reisje. Al jaren heeft ze een abonnement in het Concertgebouw, bezoekt ze tentoonstellingen en steden met vriendinnen. Het contact met haar kinderen en vrienden is fijn. Ze miste wel het contact met een man, een aardige vriend met een ruime belangstelling.

Die aardige, zelfredzame en fitte man kent ze nu, en ze genieten van elkaars gezelschap. Ze hebben het heel fijn met goede gesprekken, samen de natuur in, en als het kan een cultureel uitje. 

Geslaagd - Ensemble

Charmante vrouw met een groot hart, 85

Hbo-niveau, weduwe, Utrecht 

Zij is een open, maatschappelijk betrokken vrouw die een sfeer van elegantie en opgewektheid uitstraalt en met optimisme en vertrouwen in het leven staat.

Deze lieve en slimme vrouw volgt de ontwikkelingen in de maatschappij op de voet en houdt zeer van spreken en filosoferen. Ook is zij zorgzaam en gewend klaar te staan voor anderen, met troost en een luisterend oor. Tot haar genoegen woont zij in een smaakvol ingericht appartement. Wandelen, fietsen en gymnastiek zijn haar sporten om in goede conditie te blijven. Met haar kinderen onderhoudt zij een plezierige band. Ondanks het feit dat mevrouw goed alleen kan zijn – door de jaren heeft zij veel vrienden verloren door overlijden – ervoer zij het alleen zijn na het overlijden van haar partner ook wel als ongezellig.

Zij had het verlangen weer een harmonieuze relatie aan te gaan met een goed verzorgde, eerlijke, serieuze en belangstellende man om samen te genieten van kunst, cultuur en natuur – en dat doen ze nu. 

Geslaagd - Ensemble

Sociale en hartelijke man, 78

Oud-huisarts, weduwnaar, Zeeland

Hij is een bijzonder aardige, plichtsgetrouwe en gevoelige man, betrouwbaar, gastvrij en met humor. Makkelijk in de omgang, sociaal vaardig, open en met het hart op de juiste plaats. Na een mooie loopbaan in de gezondheidszorg heeft hij zijn handen vrij en geniet hij van veel kunst, cultuur en natuur in zijn omgeving maar ook in de grote stad. De rust en ruimte en de geschiedenis van het gebied waar hij woont, maken het voor hem aantrekkelijk. Sinds een aantal jaren heeft hij pianoles en volgt hij cursussen kunstgeschiedenis aan de Vrije Academie. Hij bezoekt veel tentoonstellingen en soms concerten. Klassieke muziek behoort samen met beeldende kunst, geschiedenis, natuur en reizen tot zijn grote interesses. Met zijn kinderen heeft hij een heel goed contact. Het hele gezin verblijft regelmatig bij hem met feestjes en tijdens de feestdagen.

De generatiegenoot die ik hem voorstelde en waar hij heel blij van wordt, is een lieve en muziekminnende vrouw met een brede interesse in kunst en cultuur. Een rustige vrouw met een sterk gevoelsleven. 

Geslaagd - Ensemble

Gun uzelf de stap naar verbondenheid!