Deze aantrekkelijke, stralende en lieve vrouw heeft haar sporen verdiend in de kunsten. Zij heeft een groot, gul hart en een warme uitstraling. Haar leven is prettig gevuld met haar baan, lezen, kunst, cultuur, natuur en zo nu en dan reizen.

Zij is nog parttime werkzaam, veeleisend werk en altijd onder hoogspanning, maar zij houdt er zeer van en het geeft haar energie.

Haar fraai ingerichte en met kunst gevulde huis met lichte meubels, prachtige boeketten en een vleugel voelt aangenaam, het dakterras is mede door het uitzicht spectaculair. Zij is een bijzonder hartelijke, gastvrije vrouw met een plezierige en open persoonlijkheid, een goed taalgevoel en behoefte aan diepgang. Graag verkeert zij in klein en aangenaam gezelschap maar zij kan ook heel goed alleen zijn. Met een paar echt goede vrienden en haar familie heeft zij een fijn en regelmatig contact. Luxe stedentrips en vakanties aan zee zijn favoriet.

Zij ziet, voor nu, uit naar een man om mooie, onvergetelijke stedentrips mee te maken, zowel in het binnenland als in het buitenland. Hij is een charmante en aantrekkelijke man met een brede interesse in kunst en cultuur die zich ook (nu al) kan verheugen op een bijzondere tentoonstelling en een smaakvol etentje in een rijke en levendige stad met een enthousiaste, boeiende en innemende vrouw.