-in contact-

Zij is een enthousiaste, gastvrije, fitte, initiatiefrijke en intelligente vrouw met levenslust en een prettige, jeugdige uitstraling. Ze kleedt zich modieus en oogt jonger dan haar leeftijd.

Met veel plezier zingt ze in een koor, neemt ze deel aan twee leesclubjes, volgt regelmatig cursussen,  doet aan fitness, wandelt veel, zij geniet erg van de natuur. Bijna alles doet ze op de fiets. Met trouwe vrienden geniet ze van lekker eten en van culturele activiteiten. Haar dochters kennen haar als een hele leuke moeder die altijd in is om iets te ondernemen, iets geks te gaan doen. Een vrouw met een rijke fantasie, hartelijk, met humor, onhandig en ook wat chaotisch. Ze is slim, leergierig, nieuwsgierig en heeft een enorm brede interesse in wetenschap, wiskunde, natuurkunde, architectuur, astronomie, enz. Dagelijks leest ze de VK en ook veel literatuur. Regelmatig bezoekt ze theater en dans, musea, muziek optredens en (foto) tentoonstellingen. Zelf reist ze het liefst binnen Europa, ook vaak in Nederland, en bij voorkeur een beetje luxe.

De man die ik voor haar zoek is een man met een onderzoekende geest, hij is erudiet, respectvol, geduldig en rustig. Een man die zichzelf kan relativeren en met wie je kunt lachen. Deze beweeglijke man heeft een brede interesse en is een goed klankbord.

Leeftijd is niet zo belangrijk, een bos haar vindt zij mooi.