Zij is een enthousiaste vrouw die met een partner een nieuwe levensfase in wil gaan. Na een veelzijdige carrière van 35 jaar, als leidinggevende in de luchtvaart, heeft zij veel verschillende culturen leren kennen. Zij heeft er een voorkeur voor Zuid-Amerika aan overgehouden mede vanwege haar kennis van het Spaans. Daarnaast kende zij een drukke thuissituatie met drie opgroeiende zoons. Nu is zij toe aan nieuwe fase in haar leven. Zij staat er voor open om een leuke man te ontmoeten.

Momenteel vindt zij het heel leuk om regelmatig op reis te gaan. Skiën en zeilen zijn haar favoriete sporten. Ook van bezoek aan het Concertgebouw en naar een filmhuis gaan met een vriendin geniet ze.
In haar huis voelt zij zich fijn en ze is erg gesteld op de nabijgelegen parken waar ze wandelt met haar honden. Het contact met haar volwassen uitwonende kinderen is goed en ze ziet ze regelmatig.
De man die zij in haar leven mist is misschien ook al aan het afbouwen richting pensioen. Zij is op zoek naar een leuke partner waarmee ze ook samen dingen kan ondernemen.