Energiek, sportief, charmant, meisjesachtig, jong, vrolijk en muzikaal zijn woorden die haar typeren. Zij is serieus en betrokken, mensen voelen zich snel bij haar op hun gemak. Zelf kent ze zich als iemand die positief en genuanceerd denkt en kan genieten van hele kleine dingen. Haar kinderen, vrienden en vriendinnen kennen haar als warm, geïnteresseerd, ondernemend, attent, communicatief, hartelijk, trouw en ook wel stoer en sterk. Haar netwerk is groot en ze houdt van veel sociale afspraken.
Drie dagen per week heeft ze een intensieve baan die haar voldoening geeft en ze geniet er daarnaast van om wekelijks op hoog amateurniveau te musiceren. Muziek, actief bewegen (tennissen, sportschool, wandelen, fietsen) en koken zijn haar belangrijkste interesses. Ze gaat graag naar een museum, filmhuis, concert, dans, theater en besteedt tijd aan klussen en haar tuin. Recent is ze begonnen met leren bridgen en ze zou misschien wel willen leren golfen.
In haar goede leven mist zij een liefhebbende partner met wie zij op termijn zou willen samenwonen. Hij is een sportieve, goed verzorgde, slanke, stoere man, een leeftijdgenoot, ondernemend, empathisch, gezellig, handig, sociaal, academisch niveau. Houdt van (samen) koken en van muziek. Een natuurliefhebber met ook een brede culturele interesse. Een evenwichtige man afkomstig uit een warm nest.