Energiek, sportief, charmant, meisjesachtig, jong, vrolijk en muzikaal zijn woorden die haar typeren. Zij is serieus en betrokken, mensen voelen zich snel bij haar op hun gemak. Zelf kent ze zich als iemand die positief en genuanceerd denkt en kan genieten van hele kleine dingen. Haar kinderen, vrienden en vriendinnen kennen haar als warm, geïnteresseerd, ondernemend, attent, communicatief, hartelijk, trouw en ook wel stoer en sterk. Haar netwerk is groot en ze houdt van veel sociale afspraken, liever in klein verband dan in grote groepen.

Vier dagen per week heeft ze een intensieve baan die haar voldoening geeft en ze geniet er daarnaast van om wekelijks op hoog amateurniveau te musiceren. Muziek, actief bewegen (tennissen, sportschool, wandelen, fietsen) en koken zijn haar belangrijkste interesses. Ze gaat graag naar een museum, filmhuis, concert, dans, theater en besteedt tijd aan klussen en aan haar tuin. Bezigheden die ze ook graag samen met een partner zou willen doen. Recent is ze begonnen met leren bridgen en ze zou misschien wel willen leren golfen.

Ze heeft een goed leven, maar mist een liefhebbende partner met wie zij op termijn zou willen samenwonen. Hij is een aantrekkelijke, sportieve, slanke man, energiek en verzorgd, stoer maar ook lief en attent, een leeftijdgenoot met klasse en stijl, academisch niveau, ondernemend, gezellig, handig, met humor en een prettig sociaal leven. Houdt van (samen) koken en van muziek (maken). Een natuurliefhebber met ook een brede culturele interesse. Een evenwichtige man afkomstig uit een warm, niet religieus, nest.