Een wereldburger die het klappen van de zweep in het zakenleven kent. Hij is een eigengereide, onconventionele man, een enthousiast verteller die met zijn prachtige stem en gulle lach anderen enthousiasmeert (of op de kast jaagt).

Op zijn 80-ste heeft hij zijn bedrijf volledig overgedragen maar is nog altijd  betrokken bij meerdere zakelijke aangelegenheden in diverse landen waaronder Marokko.

Al ruim veertig jaar woont hij met plezier in Frankrijk maar verblijft ook met regelmaat in Nederland waar hij nu een zeilschip bewoonbaar aan het maken is.

Hij heeft een passie voor theater (toneel-dans-muziek) en reizen maar dat is door de corona wel in het slop geraakt.  Liever gaat hij toch ook op pad met een vrolijke en avontuurlijke vrouw.

Zijn leven is goed maar als die vlotte vrouw met een brede belangstelling, bij voorkeur met haar roots in Afrika, op zijn pad komt wordt het toch aangenamer.

Zij is een ruimdenkende vrouw die weinig heeft met uiterlijk vertoon maar wel houdt van kunst, mensen, lachen en reizen. Zij is grappig, ondernemend, fit en flexibel.