-in contact-

De energie komt je tegemoet wanneer je haar ontmoet. Wat een levenslust, wat een ontwapenende, prachtige, lieve, aardige en elegante vrouw. Met heel veel plezier werkt ze nog in haar eigen praktijk, schrijft ze boeken, geeft ze workshops, kookt ze graag en houdt er een liefdevol contact met (klein)kinderen en vriendenclub op na. Af en toe golft ze –al is ze allesbehalve fanatiek- maar nog liever wandelt ze en speurt ze met haar verrekijker naar vogels en andere dieren.

In haar heerlijke, zonnig ingerichte, huis speelt ze op haar vleugel en kijkt ze haar tuin in die haar in de lente en zomer, mede dankzij haar groene vingers, kleurrijk toelacht. Ze omarmt het leven in al haar facetten.

Ook mijmert ze soms of er een nieuwe liefde in haar leven kan komen. Hij zou een interessante en bovenal lieve man zijn, breed geïnteresseerd, lang, positief, ondernemend, vrolijk, erudiet, muziekminnend, een goede verteller en luisteraar.

Een man met levenszin die kan terugkijken op een goed huwelijk, een fijne carrière en in goeden doen is wordt van harte uitgenodigd te reageren.