-in contact-

Zij is een vrouw die dol is op het goede leven en enorm kan genieten van de kunst van het tafelen, zowel uit als thuis, en genieten van mooie reizen (zowel basic als luxe). Haar interessegebied is breed, van architectuur tot sleutelen, van literatuur tot tuinieren en van muziek tot filosofie.

Een evenwichtige, ook stoere, vrouw met een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel, die goed kan luisteren, graag anderen helpt en bijstaat en zichzelf daardoor weleens wegcijfert. Haar vak is technisch, zwaar en boeiend en het contact met mensen in haar beroep is bijzonder.

Haar huis is smaakvol ingericht en hier trekt ze zich graag terug met haar boeken, haar verzamelde stukken van reizen en herinneringen. Ze heeft affiniteit met The English way of life en humor. Ook staat ze open om samen andere, nieuwe, dingen te gaan ontdekken.

De man die bij haar zou passen is lief, slim, breed geïnteresseerd, ondernemend en betrouwbaar. Hij voelt zich op zijn gemak in more ways than one. Deze man geeft de ander ruimte, heeft liefde te geven en kan het ook ontvangen.

Een man met een passie van wie de ogen gaan stralen van iets waarvan het niet uitmaakt wat dat is, al zou klussen of knutselen wel bijzonder leuk zijn