Schilderen is zijn passie. Dagelijks vind je hem in zijn atelier, om te schilderen, te schrijven en te lezen. Het is zijn manier om zijn geest wakker te houden. Verder is hij veel op pad om zijn werk naar tentoonstellingen in binnen en buitenland te brengen en te halen. Al decennialang exposeert hij in meerdere musea en diverse galeries en maakt zijn werk onderdeel uit van musea en grote en kleine particuliere verzamelingen.

Naast de beeldende kunst is er bij hem ook de liefde voor klassieke muziek, filosofie en poëzie van de Vijftigers. Hij geniet van af en toe een reisje, een sfeervol gedekte tafel en een maaltijd met aandacht. Zelf kan hij goed koken.

Een geboren Belg die na tientallen jaren in Nederland te hebben gewoond, daar doceerde aan een kunstacademie en werkzaam was als beeldend kunstenaar, recent verhuisd is naar de Belgische provincie Limburg waar hij meer rust en ruimte heeft.

Hij is gedisciplineerd en zeer georganiseerd, veeleisend naar zichzelf, hij houdt van kwaliteit. Met zijn dochters en hun gezinnen is het contact goed.

Zelf zegt hij dat je geen man kunt zijn zonder vrouw. Hij mist de dynamiek, de warmte en aandacht van en voor een geliefde.

De vrouw naar wie hij verlangt is een nieuwsgierige, stijlvolle, mooie, beetje bijzondere en stabiele vrouw. Een ontspannen, niet al te burgerlijke, goed ontwikkelde vrouw met analytisch vermogen, die hem de ruimte laat (deze zelf ook nodig heeft) en bij wie hij zich weer man kan voelen.