Hij is een oud-ondernemer, nog betrokken bij het bedrijf, met een brede belangstelling voor politiek, sport, kunst, cultuur, natuur, mens, reizen, religie enz. Met hem kun je over bijna alles praten.

Golf is zijn sport en meerdere keren per week speelt hij 18 holes met handicart. Met zijn familie en vrienden onderhoudt hij warme en liefdevolle banden. Hij geniet van beeldende kunst, bezoekt regelmatig tentoonstellingen en veilingen en zijn klassiek ingerichte villa hangt vol kleurrijke schilderijen.

Zelf is hij een zich gelukkig voelende Weegschaal man, hem is aangeraden de eventuele partner te zoeken onder vrouwen die onder het sterrenbeeld Tweelingen, Vissen, Waterman, Leeuw of Boogschutter geboren zijn.

De vrouw met wie ik hem in contact bracht, en op wie hij tot ver voorbij zijn oren verliefd is, is een sportieve, golfspelende, vrolijke, enthousiaste en aaibare vrouw.

Met haar kan hij gezamenlijke kunstreisjes, golfreisjes en eetreisjes maken en met plantjes in zijn bostuin bezig zijn om samen voedzame en lekkere maaltijden bereiden.

Het gevoel hebben er voor elkaar te zijn voelt heerlijk.