Welkom Kennismaking Werkwijze Prijsstelling Contact
Kennismaking

Drijfveer
De gedachte dat er steeds meer enthousiaste, leuke, warme en breed geïnteresseerde mensen ongewenst alleengaand ouder worden, maar diep in hun hart opnieuw de behoefte hebben zich bij iemand “thuis” te voelen en samen van het leven te genieten, was voor mij de belangrijkste motivatie om mijn eigen relatiebureau in 2007 te starten.

Wie ben ik
Mijn naam is Sophie van den Heuvel (1960), leef samen met partner in Nigtevecht (zoon studeert in Delft), en heb een warme belangstelling voor kunst en cultuur. Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker aan de Hogeschool van Amsterdam, als manager trajectbemiddeling aan de Hogeschool van Rotterdam en volgde bij de Raad van Toezicht de vakopleiding voor relatiebemiddelingsconsulente. Mijn jarenlange ervaring heb ik altijd in het werken met mensen opgedaan (als onder andere maatschappelijk werker, arbeidsbemiddelaar, rayonmanager en manager operations).

Wat doe ik
Voor u zal ik dan ook mijn expertise en ervaring inzetten om te bemiddelen bij het vinden van de door u gewenste partner.

Graag breng ik u in contact met plezierige, gelijkgestemde mensen met wie u een brede belangstelling voor kunst en cultuur deelt. Mensen die zich allen openstellen voor die ene bijzondere persoon die qua stijl, sfeer en achtergrond zo goed aansluit dat het de moeite waard is het leven met elkaar verder te ontdekken.

Waarom zou u
Natuurlijk begrijp ik dat het spannend is om deze stap te zetten. Maar het kan de stap zijn naar die ene liefhebbende persoon die uw leven nog aangenamer maakt.

Ga een eerste - vrijblijvend en gratis – oriënterend gesprek met Ensemble aan, om een indruk te krijgen hoe ik op een een zeer persoonlijke, uiterst discrete en bijzonder zorgvuldige manier voor u op zoek zal gaan naar een nieuwe levenspartner.

Ensemble relatiebemiddeling bemiddelt met verve