Hij is een keurige, slanke en energieke man met een brede belangstelling, een goed luisteraar die niet snel op de voorgrond treedt. Met veel plezier neemt hij weer pianolessen en volgt hij met enige regelmaat een cursus bij HOVO.

Tweemaal per week tennist hij nog redelijk fanatiek en doet aan pilates. Bewegen en gezond blijven is belangrijk voor hem om geestelijk en lichamelijk fit te blijven.

Zijn fijne jaren 30-huis, dat klassiek is ingericht, staat in een statige buurt in een stad nabij duinen en het strand, daar wandelt hij regelmatig.

Hij heeft wetenschappelijke interesse maar vindt het plezierig ook praktisch te werk te gaan (houtbewerking, maken van meubilair).

Het contact met zijn kleine familie en vrienden is goed.

Het luisteren naar klassieke muziek en jazz, het bijwonen van concerten en bezoek aan musea behoren naast gezellig tafelen tot zijn favoriete bezigheden. Ook maakt hij graag reizen, zowel binnen als buiten Europa.

De vrouw die ik hem voorstelde en met wie hij heel gelukkig is, is innemend, sociaal, intelligent en aantrekkelijk. Met haar deelt hij meerdere belangstellingen, waaronder muziek(maken) en sport. Zij gaan samen veel op stap en hebben inmiddels een liefdevolle relatie opgebouwd.