-in contact-

Een sterke, vrolijke, intelligente en enthousiaste vrouw die altijd bereid is een ander te helpen. Zij is nieuwsgierig en leergierig, een snelle denker die graag veel kennis vergaart. Zij straalt charme uit, mede door haar kleurrijke en smaakvolle kleding met bijpassende sieraden, in haar sfeervolle woonboerderij die omgeven is door meerdere prachtig samengestelde bloementuinen op kleur, vorm en soort. Het is er een oase van rust, hier voelt zij zich thuis en leeft zij van dag tot dag. Ze geniet enorm van klassieke muziek, leest veel, schildert graag en neemt deel aan een leesclub en filmclub. Met vrienden onderhoudt ze warme banden maar mist de relatie met een geliefde.

De erudiete, jeugdige, man die ik voor haar zoek is goed verzorgd, hij kan echt luisteren en zoekt diepgang. Hij beschikt over zelfkennis en zelfvertrouwen en zoekt ook gezelligheid, intimiteit, plezier en aandacht in een gelijkwaardige relatie.

Zijn levensstijl is prettig, hij heeft fantasie, humor, een brede interesse in K&C, in het bijzonder klassieke muziek, tevens geniet hij van de natuur, een reisje en een drankje.