Een vrolijke, slimme, sociale vrouw met een charmante, open en warme uitstraling, nieuwsgierig, pittig en initiatiefrijk. Optimisme en enthousiasme zijn haar pijlers. Het contact met haar kinderen is liefdevol, zij kennen haar als een moeder die altijd voor ze klaarstaat. Ze is trouw in vriendschappen en een klankbord voor dierbaren.

Na haar studie maakte zij carrière bij enkele grote bedrijven. Nu werkt ze nog parttime. Haar sfeervolle huis is met smaak ingericht, het is een fijne plek in een aangename buurt.

Zelf kent zij zich als buitenmens, ze geniet van groen, bergen en zee en ook van de stad, fietsen, wandelen en skiën, maar wil graag ook iets zien en ondernemen. Haar interessegebied is breed: gaat graag cultureel uit, houdt van dinertjes, uit of thuis, wil meer doen met fotografie, gaat naar musea en sportschool en maakt regelmatig een stedentrip of andere reis.

De stijlvolle, ontwikkelde man die ze graag zou ontmoeten is een sterke en warme persoonlijkheid die met de nodige zelfspot en relativeringsvermogen in het leven staat. Hij is initiatiefrijk en positief ingesteld. Een man met empathisch vermogen en een prettige oogopslag.